Din cauza adoptării cu întârziere a bugetului local, în aprilie, și a formalităților necesare pentru atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă din fonduri publice, în baza Legii 350/2005, de abia la sfârșitul lunii iulie s-a finalizat, la nivelul administrației locale, selecția publică a acestor proiecte.
Primăria Câmpina a făcut publice numele asociațiilor și fundațiilor care beneficiază de finanțare nerambursabilă în urma acestei selecții:
Asociația Clubul Sportiv G.R.C. Câmpina - 13.000 lei pentru proiectul ”Promovarea ramurilor de sport natație, baschet, tenis în rândul tinerilor”
Asociația Inima Sfântă a lui Isus - 19.800 lei pentru proiectul ”Binele din dreptul lor”
Fundația Zamolxes - 25.000 lei pentru proiectul ”Festivalul Tineretului, ediția a XIII-a”
Asociația Sportivă Sportul Câmpina - 43.000 lei pentru proiectul ”Sportul pentru toți”
Asociația Glasul Autismului Câmpina - 20.000 lei pentru proiectul ”Câmpina Open MTB - Race for Autism”
Asociația Părinților Elevilor din Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - 15.000 lei pentru proiectul ”CNNG100 - Sport”
Asociația Părinților Elevilor din Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - 13.927 lei pentru proiectul ”100 de ani, împreună!”
În total, de la bugetul local s-a alocat pentru finanțare în baza Legii 350/2005 suma de 150.000 lei.
În parcul de pe Strada Oituz, cunoscut sub numele Mițu-Chițu, a fost amenajat Orășelul Copiilor, în care se află și Satul lui Moș Crăciun.
Informațiile transmise la CSAT de serviciile secrete despre campanie lui Călin Georgescu au fost desecretizate miercuri, după ce președintele Klaus Iohannis a fost de acord cu declasificarea.
Podul feroviar peste râul Prahova, dintre Câmpina și Poiana Câmpina, va deveni curând istorie..
13 organizații neguvernamentale i-au cerut președintelui Klaus Iohannis desecretizarea informațiilor din ședința Consiliului Superior de Apărare a Țării (CSAT) de săptămâna trecută.