Câmpinenii sună la Poliția Locală pentru a cere trimiterea utilajelor de deszăpezire

Actualitate (Categoria articolului)

Câteva zeci de apeluri s-au primit în ultimele ore la Poliția Locală Câmpina, toți cei care au sunat, fără excepție, solicitând trimiterea utilajelor de deszăpezire pe străzile lor. Vă dați seamă ca, în general, este vorba despre străzi laterale, pe care utilajele nu au ajuns până acum, lucru care îi nemulțumește pe mulți locuitori.

Numai că străzile laterale și cele din cartierele mărginașe nu reprezintă o prioritate în ceea ce privește activitatea de deszăpezire. Vă reamintim că autoritățile locale au stabilit o ordine a priorităților pentru intervenția utilajelor, iar reprezentanții firmei de deszăpezire spun că aceasta este ordinea în care vor interveni: 
- poduri și pasaj suprateran - prioritatea 0
- intrările în oraș, zona centrală cu străzile adiacente, arterele principale, zona spitalelor - prioritatea 1
- restul străzilor din localitate - prioritatea 2
În cazul în care aveți probleme din cauza vremii nefavorabile, nu doar legate de deszăpezire, puteți suna la 0244.332.420 - Dispeceratul Poliției Locale Câmpina.

4662 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marius 17.01.2016 16:49 Stimata d-na Cristina dvs cu cine țineți?...cu cel ce va plătește? Adică cu Constantinescu. Nu mai scrieți minciuni ca prioritățile sunt aia și aia,priorități de deszăpezire sunt în tot orașul unde plătim taxe și impozite. Va sugerez sa va plimbați și prin oraș și sa scrieți adevărul sau nu puteți datorita zăpezii. O zi călduroasă vă doresc și fără manipulare media.
  • Dani 17.01.2016 16:50 Inchideti scolile din Prahova
  • Admin 17.01.2016 18:07 Pt. Marius - vă rog să mai citiți o dată știrea. Ordinea priorităților este stabilită de Comandamentul Local de Iarnă și asta e situația de câțiva ani, nu de acum. Lăsăm la o parte răutățile legate de cine ne plătește pe noi și vă sugerăm să vă adresați Primăriei Câmpina care vă va spune exact ceea ce am scris noi.

Actualitate

188 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

334 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

713 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1579 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.