312 contestații au fost depuse la liceele câmpinene după primele rezultate ale bacalaureatului, iar 14 elevi au promovat examenul în urma recorectării lucrărilor (șapte la Forestier, șase la Energetic și unul la “Istrati”). Procentul de promovabilitate a crescut, astfel, de la 69,5% la 71,86%.
Din totalul celor 312 contestații depuse la Câmpina, aproape 190 au dus la mărirea notelor inițiale, în 70 de cazuri s-a decis scăderea acestora, iar la celelalte cazuri, mai puține la număr, s-a păstrat nota inițială. Iată situația finală la fiecare unitate liceală de învățământ în parte:
Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - 101 contestații depuse, 179 elevi înscriși la BAC, 176 admiși, trei candidați respinși, procentul de promovabilitate a rămas același după contestații, adică 98,32%
Colegiul Tehnic Forestier - 77 contestații depuse, 162 elevi înscriși la BAC, 3 absenți, 92 admiși înainte de contestații, șapte admiși după contestații (deci 99 în total), procent final de promovabilitate 62,26%
Liceul Tehnologic Energetic - 95 contestații depuse, 176 elevi înscriși la BAC, unul nu s-a prezentat la examen, 118 au promovat înainte de contestații, șase elevi au promovat după recorectarea lucrărilor (deci 124 în total), procent final de promovabilitate 70,85%
Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” - 39 contestații depuse, 75 elevi înscriși, 7 absenți, 21 promovați înainte de contestații, un elev admis după contestații (deci 22 în total), procent final de promovabilitate 32,35%
Liceul Tehnologic Mecanic - nicio contestație depusă, 13 elevi înscriși, 4 absenți, 3 elevi au promovat examenul, 6 au fost respinși, procent de promovabilitate 42,85%
Bacalaureatul 2021 a însemnat, la Câmpina, 605 elevi înscriși la examen, 424 promovați, 166 respinși și 15 care nu s-au prezentat la BAC. Procent final de promovabilitate – 71,86%.
(Foto cu caracter ilustrativ)

Echipa Delice, coordonată de Pastry Chef Carmela Dragomir, a participat la prima ediție a Campionatului Național de Cofetari și Patiseri, eveniment organizat de Chefi de România, unde juriul a fost format din specialiști renumiți în domeniu.

Mare bucurie la Liceul Tehnologic „Constantin Istrati” din Câmpina, unde un grup de zece elevi și eleve pasionați de arta culinară au participat, în data de 20 noiembrie 2025, la concursul gastronomic organizat de Academia Junilor Bucătari, desfășurat la HORECANO Mogoșoaia.

Bianca Marin are 16 ani și este elevă la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” din Câmpina, membră a Formației Celesta și componentă a echipei de baschet a CS Câmpina. Tânăra se află internată la Institutul Clinic Fundeni din București, diagnosticul fiind aplazie medulară.

Seminarul eTwinning desfășurat la Lille, în Franța, în perioada 7-9 noiembrie 2025, a reunit 57 cadre didactice din întreaga Europă, oferind un cadru colaborativ pentru schimbul de bune practici, dezvoltarea de proiecte internaționale și explorarea unor metode moderne de predare.