CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Lovitură de teatru! Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul privind înființarea Centrului Cultural a fost aprobat

- Actualitate -

Lovitură de teatru! Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul privind înființarea Centrului Cultural a fost aprobat

UPDATE - Această știre a fost o păcăleală de 1 aprilie. Celor care ne-au felicitat sau ne-au criticat, celor care s-au amuzat alături de noi sau... nu, tuturor le mulțumim pentru că ne citesc!

La câteva zile după ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, în care - printre altele - a fost respins, pentru a treia oară în acest mandat, proiectul de înființare a unui Centru Cultural, a venit lovitura de teatru: Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul de înființare a Centrului Cultural a fost aprobat!

Din informațiile noastre, juriștii Primăriei Câmpina au considerat că încadrarea inițială a proiectului în rândul celor care ar avea nevoie de două treimi din numărul consilierilor locali în funcție pentru a fi aprobat a fost greșită, astfel că, proiectul întrunind 11 voturi ”pentru”, a fost considerat adoptat. Pentru proiectele unde se impun două treimi, este nevoie de 13 voturi ”pentru”, pentru proiectele unde este necesară majoritatea simplă a consilierilor în funcție, este nevoie de 10 voturi ”pentru”.
Vă reamintim că nu este prima dată când se întâmplă o astfel de situație - în urmă cu aproape doi ani, un proiect anunțat ca respins în plenul Consiliul Local, ulterior, a fost considerat de juriștii Primăriei Câmpina ca fiind adoptat, transmis ca atare Prefecturii, care l-a și validat. Atunci, s-a ajuns în instanță, aceasta anulând hotărârea respectivă. Probabil, la fel se va întâmpla și acum, pentru că dacă va trece de validarea Prefecturii, hotărârea va fi atacată în instanța de contencios administrativ. 
Un subiect de urmărit și asupra căruia vom reveni.


01 Apr 2023 09:05 2843 vizualizari


Comentarii


  • 01.04.2023 15:16 Duta Niculae In loc ca banii cheltuiți pe procese să fie folosiți în interesul popolației,oamenii aleși(de fapt o parte au fost aleși,o parte i-au desemnat partidele)se războiesc între ei,arătăndu-și”mușchii politici”! Este deplorabil,un litigiu inutil și ineficace! Nu faceți decât să vă bateți joc de oamenii acestei urbe!! Apropos,de 3 săptămâni pe șoseaua din fața muzeului Nicolae Grigorescu este un semn de semnalizare că acolo este descoperită canalizarea! Oare asta nu văd “domnii consilieri”? Oare oamenii din primărie nu trec pe acolo? Sau……..nu dă nimeni șpagă că-i pe domeniul public,sau se așteaptă asocierea cu o lucrare care-i trebuie vreunui”bine pus sus”?
  • 01.04.2023 10:01 Ha ha 1 Aprilie
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
2438 vizualizari 14 Jun 2024 22:48 Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Primim de la cititori. O situație veche, dar periculoasă, în cartierul Câmpinița

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 câteva imagini surprinse pe Bulevardul Carol I, în cartierul Câmpinița, în apropierea sediului societății Drumuri și Poduri.

citeste mai mult
2622 vizualizari 14 Jun 2024 17:25 Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

citeste mai mult
3010 vizualizari 14 Jun 2024 16:51 A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

A fost semnalată prezența unui urs în cartierul Slobozia. În două rânduri au fost emise mesaje RO-ALERT

După orele prânzului, un mesaj RO-ALERT atenționa câmpinenii asupra prezenței unui urs pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

citeste mai mult
702 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV