Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

Social (Categoria articolului)

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca unele persoane care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.

Că mănâncă semințe e treaba lor, dar problema este că aproape de fiecare dată mormane de coji de semințe rămân în urmă...
O astfel de situație a fost semnalată Poliției Locale Câmpina pe Strada Victoriei. Agenții sosiți la fața locului i-au identificat pe autori, niște copii, i-au sancționat. În plus, în încercarea de a-i determina ca astfel de gesturi să nu se mai repete, agenții Poliției Locale i-au pus pe autori să curețe în urma lor. Nu au fost foarte încântați, dar... nu au avut încotro, astfel că a trebuit să se conformeze.
De asemenea, Poliția Locală Câmpina face încă o dată un apel public la cetățeni să semnaleze orice situație care contravine normelor de bună conviețuire socială la Dispeceratul Poliției Locale - 0244.332.420 sau pe Whatsapp la numărul de telefon 0749.263.001.

5027 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihai 06.08.2022 21:20 Sa vina Poliția Locala și pe strada Sondei unde se joaca remi de dimineață pana seara si au transformat parculetul în wc. Cei care joaca( pe bani) nu locuiesc in zonă.
  • Anonim 08.08.2022 10:15 O bună parte din câmpinenii care merg în parc nu cunosc semnificația semnelor de la intrarea în parc (parcul Soceram) și nici nu cunosc faptul că este de bun simț să lași curat în urma ta. Dacă poliția locală ar lua măsuri concrete , din propria initiativă nu doar în urma solicitărilor, nu vom mai vedea câini în parcurile de joacă; mucuri de țigări, coji de seminte, sticle de suc si / sau de bere , pe spațiul verde din parcuri. Cadrul legislativ există dar implementarea lasă de dorit iar bunul simț lipsește cu desăvârșire. PS: animalele de companie pot fi plimbate și în locuri în care le este permis accesul, nu doar în parcurile destinate copiilor,
  • Gica Contras 08.08.2022 13:49 Sectoristii am inteles ca s-au desfintat , poate gresesc , dar nu ar trebui macar sa patruleze echipaje pe strazile si zonele mai cu probleme ? La 2-3 ore cate o masina de politie n-ar fi rau sa intre pe Milcov , Democratiei , Victoriei , Turnatorie..ei stiu sigur unde ar trebui .. Sa se instaleze camere tv , cat cuprinde daca ei sunt ocupati..sunt 100 de mii de avocati la primarie , ar putea lua fonduri europene daca se plang ca n-au bani
  • Iliescu Marilena 10.08.2022 21:07 Din pacate nu se face nimic in continuare. Bulevardul este plin de seminte si dealul din zona este plin de gunoaie, sticle de plastic, hartii, can-uri etc. Politia locala ar trebui sa urmareasca constant pe cei care nu respecta curatenia sa ii oblige, in mod real, sa curete in urma lor. De asemenea, firma de curatenie ar trebui sa isi faca datoria corect si sa curete toata zona fara sa ignore gunoaiele care nu sunt pe traseul central.

Social

2041 vizualizari
27 sept. 2022 13:41

La Câmpina, petrecere caritabilă pe 8 octombrie - #rechizitepentrucopii

Am primit din partea Asociației “Happy Street Brotherhood” din Câmpina următorul comunicat de presă privind organizarea pe 8 octombrie a unei petreceri caritabile - #rechizitepentrucopii. Organizatorii acestui eveniment așteaptă să le fie alături și alți parteneri - asociații și societăți comerciale, astfel încât un număr cât mai mare de copii să poată beneficia la acest început de an școlar de un sprijin din partea comunității.

2411 vizualizari
23 sept. 2022 08:12

O nouă clinică veterinară în Câmpina – ORTHOCARE MEDICAL VET. Cu profesionalism și dragoste față de animale

ORTHOCARE MEDICAL VET este o nouă clinică veterinară deschisă în Câmpina de doar câteva zile. Se află pe Strada Milcovului, la nr. 10. Dar ORTHOCARE este mai mult decât o clinică sau cabinet, cum vreți să-i spuneți. În spatele său se află o poveste frumoasă, despre doi tineri plecați din Câmpina la facultate și specializări și care acum au revenit acasă.

Alte stiri recente

1462 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

430 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: