Dezbatere publică pentru noul serviciu de transport public local. Tarife mai mari și vehicule mai mici, principalele teme de discuție

Actualitate (Categoria articolului)

Vă informam recent că Primăria Câmpina a lansat o consultare publică pentru delegarea serviciului public de transport local și că până la data de 12 septembrie erau așteptate propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare din partea oricărei persoane interesate.

În ciuda faptului că proiectul supus consultării publice ridică foarte multe semne de întrebare, până la termenul anunțat de autoritățile locale nu a existat nicio persoană dornică să trimită vreo propunere sau vreo sugestie pe marginea acestui subiect extrem de delicat. Ca și cum totul ar fi perfect în acest proiect. Și nu prea este sau măcar ar necesita o discuție serioasă, aprofundată și niște explicații. Tarife mai mari - până la 6,26 lei, vehicule mai mici - de până la nouă locuri, modificarea traseelor, subvenții din ce în ce mai mari de la bugetul local, asocierea cu alte localități - toate acestea sunt numai câteva dintre punctele esențiale din proiectul pentru noul serviciu de transport public local.
În schimb, este adevărat, există o solicitare pentru organizarea unei dezbateri publice pe această temă. Acum, mingea este din nou în terenul Primăriei Câmpina, care urmează să anunțe data și locul acestei dezbateri publice.
Apoi, vom urmări dacă această dezbatere se va defășura pe coordonate mai normale sau va avea același efect ca... precedenta dezbatere publică de la Câmpina.

2210 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Moment ales parca special... 15.09.2022 17:26 Oare de ce s-au grabit fix acum si cu tema asta, care este la fel de importanta? Ca sa treaca mai putin observata, in spatele discutiei despre PUZ/pasaj? Nu doar ca nu-i totul perfect in acest proiect, dar e strigator la cer de prost facut! Si impotriva interesului cetateanului, a oamenilor... Cum e posibil sa micsorezi marimea masinilor, in loc sa o maresti? Cum e posibil sa restrangi traseele, in loc sa le inmultesti? Pai vrem sau nu dezvoltare a transportului in comun? Il vrem sau nu civilizat? Cine se uita pe acest proiect constata ca ignora in asa hal interesul public si ideile de dezvoltare durabila, incat e clar ca nu-i facut decat ca sa ridice mingea la fileu celor ce sustin pasajul. Pai normal ca va creste traficul auto, cu asemenea conditii mizerabile de transport in comun. Ce sa mai comentam? Normal ca n-a mai stat nimeni sa trimita observatii, la o asemenea mojicie fara seaman suntem efectiv dezarmati. Cand vedem atata incompetenta si ingustime de viziune, ce comentarii sa mai facem? Demisia de urgenta a incapabilului care a gandit asa ceva! Trebuie refacut cu totul, de la zero. Daca pe tema pasajului orasul se mai imparte in doua tabere, aici trebuie sa fii natang sa aprobi asa ceva, e o bataie de joc de la un capat la altul...
  • Suntem prosti cu acte în regula 16.09.2022 16:27 6 lei un bilet pt circulat in Câmpina. Oare când ne vom face bine? Nu e de mirare ca va scoate bolt ul la pensie sau va baga în faliment.
  • Stefan 19.09.2022 15:04 Pai bine mai oameni buni, ati sarit toti ca arsi cand s-a propus majorarea biletului la 5 lei, care a durat 6 luni ca sa fie aprobata, acum la 6.26 lei ce mai ziceti domnilor consilieri, care se pare ca sunteti picati din luna cand e vorba de problemele campinenilor! Daca s-a stabilit ca 6.26 lei e pretul real, atunci s-ar putea sa plangeti dupa firma care efectueaza acum traseele locale!Macar aceasta societate are masini mai mari de 9 locuri si vinde biletul cu 5 lei! N-am vazut nici o declaratie a liderilor de partid in legatura cu pretul acesta, acum nu mai sunt deranjati? Nici o dezbatere cu cetateni din cartierul Voila? Nu se poate....ceva e putred in Danemarca!

Actualitate

132 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

151 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.

Alte stiri recente

551 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

657 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.