CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Dezbatere publică pentru noul serviciu de transport public local. Tarife mai mari și vehicule mai mici, principalele teme de discuție

- Actualitate -

Dezbatere publică pentru noul serviciu de transport public local. Tarife mai mari și vehicule mai mici, principalele teme de discuție

Vă informam recent că Primăria Câmpina a lansat o consultare publică pentru delegarea serviciului public de transport local și că până la data de 12 septembrie erau așteptate propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare din partea oricărei persoane interesate.

În ciuda faptului că proiectul supus consultării publice ridică foarte multe semne de întrebare, până la termenul anunțat de autoritățile locale nu a existat nicio persoană dornică să trimită vreo propunere sau vreo sugestie pe marginea acestui subiect extrem de delicat. Ca și cum totul ar fi perfect în acest proiect. Și nu prea este sau măcar ar necesita o discuție serioasă, aprofundată și niște explicații. Tarife mai mari - până la 6,26 lei, vehicule mai mici - de până la nouă locuri, modificarea traseelor, subvenții din ce în ce mai mari de la bugetul local, asocierea cu alte localități - toate acestea sunt numai câteva dintre punctele esențiale din proiectul pentru noul serviciu de transport public local.
În schimb, este adevărat, există o solicitare pentru organizarea unei dezbateri publice pe această temă. Acum, mingea este din nou în terenul Primăriei Câmpina, care urmează să anunțe data și locul acestei dezbateri publice.
Apoi, vom urmări dacă această dezbatere se va defășura pe coordonate mai normale sau va avea același efect ca... precedenta dezbatere publică de la Câmpina.


15 Sep 2022 16:13 2236 vizualizari



Comentarii






  • 19.09.2022 15:04 Stefan Pai bine mai oameni buni, ati sarit toti ca arsi cand s-a propus majorarea biletului la 5 lei, care a durat 6 luni ca sa fie aprobata, acum la 6.26 lei ce mai ziceti domnilor consilieri, care se pare ca sunteti picati din luna cand e vorba de problemele campinenilor! Daca s-a stabilit ca 6.26 lei e pretul real, atunci s-ar putea sa plangeti dupa firma care efectueaza acum traseele locale!Macar aceasta societate are masini mai mari de 9 locuri si vinde biletul cu 5 lei! N-am vazut nici o declaratie a liderilor de partid in legatura cu pretul acesta, acum nu mai sunt deranjati? Nici o dezbatere cu cetateni din cartierul Voila? Nu se poate....ceva e putred in Danemarca!
  • 16.09.2022 16:27 Suntem prosti cu acte în regula 6 lei un bilet pt circulat in Câmpina. Oare când ne vom face bine? Nu e de mirare ca va scoate bolt ul la pensie sau va baga în faliment.
  • 15.09.2022 17:26 Moment ales parca special... Oare de ce s-au grabit fix acum si cu tema asta, care este la fel de importanta? Ca sa treaca mai putin observata, in spatele discutiei despre PUZ/pasaj? Nu doar ca nu-i totul perfect in acest proiect, dar e strigator la cer de prost facut! Si impotriva interesului cetateanului, a oamenilor... Cum e posibil sa micsorezi marimea masinilor, in loc sa o maresti? Cum e posibil sa restrangi traseele, in loc sa le inmultesti? Pai vrem sau nu dezvoltare a transportului in comun? Il vrem sau nu civilizat? Cine se uita pe acest proiect constata ca ignora in asa hal interesul public si ideile de dezvoltare durabila, incat e clar ca nu-i facut decat ca sa ridice mingea la fileu celor ce sustin pasajul. Pai normal ca va creste traficul auto, cu asemenea conditii mizerabile de transport in comun. Ce sa mai comentam? Normal ca n-a mai stat nimeni sa trimita observatii, la o asemenea mojicie fara seaman suntem efectiv dezarmati. Cand vedem atata incompetenta si ingustime de viziune, ce comentarii sa mai facem? Demisia de urgenta a incapabilului care a gandit asa ceva! Trebuie refacut cu totul, de la zero. Daca pe tema pasajului orasul se mai imparte in doua tabere, aici trebuie sa fii natang sa aprobi asa ceva, e o bataie de joc de la un capat la altul...
471 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2553 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2664 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1503 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV