Niciun lider liberal la deschiderea "Serbărilor Toamnei" 2018. Primarul Horia Tiseanu, înconjurat de PSD și ALDE

Actualitate (Categoria articolului)

Deschiderea oficială a Festivalului "Serbările Toamnei" a fost întotdeauna un foarte bun prilej pentru oamenii politici de a coborî în rândul maselor şi apoi de a urca pe scenă pentru a transmite mesaje câmpinenilor. Și au venit politicieni și la ediția 2018 a festivalului, dar niciun lider de la județ din partea PNL, partid al cărui membru este primarul Horia Tiseanu.

S-au aflat pe scenă alături de primarul Câmpinei ministrul de Externe - Teodor Meleșcanu (ALDE), deputatul PSD - Rodica Paraschiv, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova - Ludmila Sfârloagă (PSD), primarul comunei Bănești - George Stoica (PSD), primarul comunei Cornu - Cornel Nanu (PSD). Din partea PNL, cu excepția consilierilor locali câmpineni, a venit doar primarul din Urlați - Marian Machițescu. Nu știm dacă absența liderilor PNL de la județ este întâmplătoare sau nu, dar probabil că primarului Horia Tiseanu nu i-a fost comod să fie înconjurat de PSD și ALDE, iar tocmai ai lui să lipsească.
Legat de deschiderea oficială ar mai trebui remarcată o oarecare lipsă de organizare. Primarul Horia Tiseanu nici nu știa ce oficialități se mai află în apropierea scenei și pe măsură ce vorbea mai descoperea în mulțime un consilier județean, directori de școli, șefi ale unor instituții publice și îi invita pe scenă sau le anunța prezența în timp ce-și rostea discursul către public.

2612 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Daniel 18.09.2018 18:50 Un om depășit de timp și timpuri. Retragerea trebuia să se întâmple încă din 2016. Rămânea ca un primar care făcuse ace a. Acum este târziu
  • Vlad P. 19.09.2018 13:56 Eu i-am vazut si pe deputatul PNL Ionescu George si consilierul judetean Nistor..dar in alta ordine de idei, chiar conteaza? A fost un spectacol extrem de misto, cei mici s-au simtit foarte bine si focul de artificii a fost superb

Actualitate

6226 vizualizari
17 aug. 2019 16:21

Incendiu la Câmpina, la două case din cartierul Câmpinița. Cinci persoane au fost evacuate

UPDATE 16.50 - Incendiul a fost lichidat. Una dintre autospeciale s-a retras la bază, celelalte echipaje de pompieri intervin pentru înlăturarea efectelor incendiului.
 
În cartierul Câmpinița din municipiul Câmpina a avut loc sâmbătă după-amiază un incendiu puternic, în urma căruia au ars două case, în suprafață de 150mp și 120mp, precum și mai multe anexe gospodărești, iar cinci persoane au fost evacuate, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

2730 vizualizari
13 aug. 2019 22:44

Lucrările de reparații programate la școlile din Câmpina și firmele care le execută

În perioada vacanței de vară, la unitățile de învățământ din municipiul Câmpina se execută diverse lucrări de reparații și igienizare, fondurile necesare fiind alocate de la bugetul local. La nivelul școlilor au avut loc mai multe selecții de oferte pentru stabilirea firmelor care realizează aceste lucrări, din comisiile de licitație făcând parte reprezentanți ai unității respective de învățământ și ai Primăriei. Vă prezentăm în continuare lucrările pentru care au fost finalizate până acum licitațiile, firmele câștigătoare și costurile lucrărilor.

Alte stiri recente

2304 vizualizari
17 aug. 2019 19:49

Liga A Prahova, etapa I. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață, la Boldești, s-a dat startul unei noi ediții a Campionatului Ligii A Prahova la fotbal. Primul joc al etapei și al campionatului a opus două echipe de tradiție, Petrolistul Boldești și Tricolorul Breaza. Cele mai multe dintre meciurile acestei prime etape au avut loc sâmbătă după-amiaza, runda urmând a se încheia duminică dimineață.

1987 vizualizari
16 aug. 2019 11:47

Peste 100 de elevi și profesori din țară au participat la concursul de dezbateri "Câmpina Impromptu Open 2019"

Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a fost gazda ediției a V-a a concursului de dezbateri "Câmpina Improptu Open", un eveniment dedicat în acest an aniversării centenarului liceului. Competiția a reunit 27 de echipe din întreaga țară, în total peste 100 de elevi și profesori coordonatori. De la un an la altul, competiția de dezbateri organizată sub egida AES (Asociației de Educație Socială) crește în valoare și tinde să devină una dintre cele mai atractive la nivel național.