Niciun lider liberal la deschiderea "Serbărilor Toamnei" 2018. Primarul Horia Tiseanu, înconjurat de PSD și ALDE

Actualitate (Categoria articolului)

Deschiderea oficială a Festivalului "Serbările Toamnei" a fost întotdeauna un foarte bun prilej pentru oamenii politici de a coborî în rândul maselor şi apoi de a urca pe scenă pentru a transmite mesaje câmpinenilor. Și au venit politicieni și la ediția 2018 a festivalului, dar niciun lider de la județ din partea PNL, partid al cărui membru este primarul Horia Tiseanu.

S-au aflat pe scenă alături de primarul Câmpinei ministrul de Externe - Teodor Meleșcanu (ALDE), deputatul PSD - Rodica Paraschiv, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova - Ludmila Sfârloagă (PSD), primarul comunei Bănești - George Stoica (PSD), primarul comunei Cornu - Cornel Nanu (PSD). Din partea PNL, cu excepția consilierilor locali câmpineni, a venit doar primarul din Urlați - Marian Machițescu. Nu știm dacă absența liderilor PNL de la județ este întâmplătoare sau nu, dar probabil că primarului Horia Tiseanu nu i-a fost comod să fie înconjurat de PSD și ALDE, iar tocmai ai lui să lipsească.
Legat de deschiderea oficială ar mai trebui remarcată o oarecare lipsă de organizare. Primarul Horia Tiseanu nici nu știa ce oficialități se mai află în apropierea scenei și pe măsură ce vorbea mai descoperea în mulțime un consilier județean, directori de școli, șefi ale unor instituții publice și îi invita pe scenă sau le anunța prezența în timp ce-și rostea discursul către public.

2540 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Daniel 18.09.2018 18:50 Un om depășit de timp și timpuri. Retragerea trebuia să se întâmple încă din 2016. Rămânea ca un primar care făcuse ace a. Acum este târziu
  • Vlad P. 19.09.2018 13:56 Eu i-am vazut si pe deputatul PNL Ionescu George si consilierul judetean Nistor..dar in alta ordine de idei, chiar conteaza? A fost un spectacol extrem de misto, cei mici s-au simtit foarte bine si focul de artificii a fost superb

Actualitate

500 vizualizari
22 apr. 2019 07:53

238.000 lei de la bugetul Câmpinei pentru bănci, indicatoare rutiere, stâlpișori și coșuri stradale

Poate părea un mărunțiș raportat la valoarea totală a bugetului local al municipiului Câmpina, dar, totuși, an de an, la Câmpina, se cheltuiesc sute de mii de lei pe indicatoare rutiere, băncuțe, stâlpișori și coșuri stradale de gunoi. Iar când vine vorba de distrugerea unuia dintre aceste bunuri, aflăm că valoarea este prea mică pentru a se face dosar penal celui vinovat, prejudiciul fiind nesemnificativ. În Câmpina se distrug anual zeci de coșuri de gunoi și bănci, este adevărat, dar iată câți bani se alocă pentru noile achiziții.

2873 vizualizari
20 apr. 2019 21:24

Mizerie de nedescris la terenul sintetic Petrol, administrat de Clubul Sportiv Câmpina

1 comentarii

Terenul sintetic de fotbal din incinta Căminului Petrol și toate spațiile aferente - vestiare, tribune etc - sunt în administrarea Clubului Sportiv Câmpina. Cu toate acestea, văzând imaginile surprinse vineri după-amiază, putem crede că este un loc părăsit... 

Alte stiri recente

512 vizualizari
22 apr. 2019 09:13

Școala Centrală Câmpina, locul I la faza naționala a concursului "Made for Europa", un fel de olimpiadă a proiectelor finanțate prin programe europene

Am scris despre proiectul Școlii Centrale Câmpina atunci când echipa de proiect a câștigat faza județeană a concursului național "Made for Europa" și s-a calificat la faza națională. Ei bine, avem bucuria să vă anunțăm că la etapa națională, desfășurată la Cluj-Napoca, în perioada 18-21 aprilie 2019, Școala Centrală a obținut locul I. 

564 vizualizari
22 apr. 2019 08:12

La Câmpina, întotdeauna altul e de vină. Primarul, niciodată...

1 comentarii

Primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, a demonstrat și la dezbaterea publică pe tema bugetului local că este adeptul politicii "întotdeauna, altul e de vină". Persoana care ocupă cea mai înaltă funcție din administrația locală câmpineană de 15 ani încoace a folosit dezbaterea pe tema bugetului local ca pe un nou prilej de a arunca în toate direcțiile cu acuze, mai fine sau mai brutale, dar toate demonstrând același principiu al politicii sale - "întotdeauna, dar întotdeauna, altul e de vină".