Niciun lider liberal la deschiderea "Serbărilor Toamnei" 2018. Primarul Horia Tiseanu, înconjurat de PSD și ALDE

Actualitate (Categoria articolului)

Deschiderea oficială a Festivalului "Serbările Toamnei" a fost întotdeauna un foarte bun prilej pentru oamenii politici de a coborî în rândul maselor şi apoi de a urca pe scenă pentru a transmite mesaje câmpinenilor. Și au venit politicieni și la ediția 2018 a festivalului, dar niciun lider de la județ din partea PNL, partid al cărui membru este primarul Horia Tiseanu.

S-au aflat pe scenă alături de primarul Câmpinei ministrul de Externe - Teodor Meleșcanu (ALDE), deputatul PSD - Rodica Paraschiv, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova - Ludmila Sfârloagă (PSD), primarul comunei Bănești - George Stoica (PSD), primarul comunei Cornu - Cornel Nanu (PSD). Din partea PNL, cu excepția consilierilor locali câmpineni, a venit doar primarul din Urlați - Marian Machițescu. Nu știm dacă absența liderilor PNL de la județ este întâmplătoare sau nu, dar probabil că primarului Horia Tiseanu nu i-a fost comod să fie înconjurat de PSD și ALDE, iar tocmai ai lui să lipsească.
Legat de deschiderea oficială ar mai trebui remarcată o oarecare lipsă de organizare. Primarul Horia Tiseanu nici nu știa ce oficialități se mai află în apropierea scenei și pe măsură ce vorbea mai descoperea în mulțime un consilier județean, directori de școli, șefi ale unor instituții publice și îi invita pe scenă sau le anunța prezența în timp ce-și rostea discursul către public.

2496 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Daniel 18.09.2018 18:50 Un om depășit de timp și timpuri. Retragerea trebuia să se întâmple încă din 2016. Rămânea ca un primar care făcuse ace a. Acum este târziu
  • Vlad P. 19.09.2018 13:56 Eu i-am vazut si pe deputatul PNL Ionescu George si consilierul judetean Nistor..dar in alta ordine de idei, chiar conteaza? A fost un spectacol extrem de misto, cei mici s-au simtit foarte bine si focul de artificii a fost superb

Actualitate

2065 vizualizari
15 feb. 2019 11:50

Inițiativă la nivelul administrației câmpinene: parteneriate cu investitori privați pentru punerea în valoare a unor spații publice

Se anunță vremuri complicate din punct de vedere al investițiilor publice. Bugetul local se duce, în cea mai mare parte, pe salarii și cheltuieli cu funcționarea instituțiilor publice, veniturile stau pe loc, iar accesarea unor credite bancare reprezintă o soluție pe termen scurt, cu îndatorare pe termen lung. În acest context, la nivelul administrației locale a fost organizată o întâlnire pentru găsirea unor soluții privind încheierea unor parteneriate cu investitori privați în vederea punerii în valoare a unor spații publice din Câmpina, pe care Primăria nu are bani să le modernizeze și să le găsească apoi o utilitate publică. Întâlnirea a fost organizată la inițiativa consilierilor locali Monica Clinciu - președintele Comisiei de Urbanism și Florin Frățilă - președintele Comisiei de Cultură, Sănătate și Sport.

2730 vizualizari
14 feb. 2019 21:44

A început administrarea de probe în procesul în care primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție

A fost nevoie de cinci termene pentru ca, la Secția Penală a Tribunalului Prahova, în procesul primarului municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, să înceapă administrarea efectivă de probe. Până acum au fost doar amânări. La termenul de astăzi se poate spune că a început și judecarea propriu-zisă, chiar dacă dosarul a intrat pe rol la 15 noiembrie 2018. Următorul termen a fost fixat peste două săptămâni, pe 28 februarie.

Alte stiri recente

3061 vizualizari
14 feb. 2019 12:48

"Actrițele" vin la Câmpina pentru a prezenta publicului o poveste emoționantă despre delicatețea sufletului de artist

Pe scena Casei de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina se va juca pe 5 martie 2019, de la ora 19.00, spectacolul de teatru "Actrițele", cu o distribuție de excepție: Florina Cercel, Carmen Tănase, Dana Dogaru și Anca Dinicu. Este cadoul administrației câmpinene pentru doamnele și domnișoarele din municipiu, cu ocazia Zilei de 8 Martie.

2367 vizualizari
14 feb. 2019 10:00

Moaștele Sfântului Calinic de la Cernica vor fi aduse, în pelerinaj, la mai multe biserici din Câmpina

Racla cu moaștele Sfântului Ierarh Calinic de la Cernica va fi adusă în pelerinaj la mai multe biserici din municipiul Câmpina, în perioada 17-24 februarie 2019. Sfântul Calinic a trăit între anii 1787-1868, iar printre numeroasele așezăminte ctitorite de el se numără și Biserica "Sfânta Treime" (de la piața) din Câmpina, lângă biserică ridicând și un cămin pentru bătrâni, apoi o școală primară. Este cel care s-a îngrijit de refacerea Bisericii de la Brazi (de la han) după cumplitul cutremur de la 1838. Sfântul Ierarh Calinic, stareț al Mănăstirii Cernica, a avut o mare influență asupra Câmpinei, căreia i-a impulsionat viața social-religioasă.