Chiar dacă noua administrație locală, rezultată în urma alegerilor locale din 9 iunie, și-a intrat deja ”în pâine”, totuși, vom continua să prezentăm o serie de idei care ar putea contribui la o mai bună imagine a Câmpinei, ceea ce presupune că ne dorim cu toții.
Știm că există unele priorități legate de infrastructură, în general, legate de străzi, apă și canalizare, de parcări și parcuri, salubritate etc. Suntem siguri că le știe toată lumea, cu siguranță le știu și aleșii locali. Noi venim cu... altfel de idei.
Povestea plăcuțelor pentru clădirile reprezentative este veche, iar noi am tot scris despre ea. A fost ideea lui Șerban Băleanu, menționată chiar în preajma Zilei Câmpinei din anul 2019, la momentul lansării albumului CâmpinaTV.ro - ”Câmpina, România 100”. Ideea a fost apoi dezvoltată într-o emisiune tot la noi și a fost preluată de consilierul local de atunci Monica Clinciu, devenind hotărâre a Consiliului Local în mai 2019. Chiar la acel moment, consilierul Andrei Duran, care este și astăzi consilier local, spunea că ar putea fi completate cu coduri QR acele plăcuțe pentru a fi mai ușor tuturor celor vor să afle mai multe informații. Este aprobată și o listă a acestor clădiri... Apoi, în ultimele luni ale administrației Tiseanu, Asociația ”Călător prin România” s-a oferit să amplaseze gratuit astfel de plăcuțe, dar... nu a interesat pe nimeni. A venit administrația Moldoveanu și tot nu s-a întâmplat nimic. Acum, poate noua administrație va pune în aplicare o hotărâre a Consiliului Local Câmpina, care datează din mai 2019.
Pentru că noi avem încredere în câmpineni, vă invităm să ne scrieți și să transmiteți idei pentru noua administrație. Cele mai bune idei vor fi publicate, astfel încât - în acest mod - vor ajunge la urechile noilor aleși locali. Și, poate, cine știe, unele vor deveni realitate!
Alte Idei: - Câmpina are nevoie de o Grădină de Vară
- Redați sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” circuitului competițional!
Marți seară, în jurul orei 23.00, în Prahova a avut loc un accident rutier terifiant, în urma căruia doi tineri - șoferul de 27 ani și pasagerul de 26 ani - și-au pierdut viața.
La finalul mandatului trecut, Consiliul Local a aprobat o hotărâre prin care se repartizau spațiile locative din blocurile sociale de pe străzile Petrolistului și Năsăud, construite cu fonduri europene, prin Strategia de Dezvoltare Locală a Zonelor Urbane Marginalizate.
În rectificarea bugetului local al municipiului Câmpina, care se va afla pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Local din 13 decembrie 2024, a fost inclusă suma de 150.000 lei pentru întocmirea DTAD (documentația tehnică în vederea obținerii autorizației de demolare) și realizarea efectivă a lucrărilor de demolare a fostului cinematograf.
10 decembrie 2024 va rămâne în istorie ca fiind data la care a fost pus la pământ ultimul pilon al podului feroviar de peste DN1 și râul Prahova, dintre Câmpina și Poiana Câmpina.