CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

- Actualitate -

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

Alin Moldoveanu a comentat astfel această situație: ”Ca și celelalte escrocherii, pe care le lansează pe piață, pentru că sunt escrocherii, nu au ca scop decât de a crea panică și de a distruge dezvoltarea și de a încerca să acopere proeictele de dezvoltare ale municipiului Câmpina. Guvernul PSD - PNL a dat niște ordonanțe și a venit în sprijinul localităților pentru că au fost foarte multe proiecte cu fonduri europene la nivel național și a trebuit Guvernul să plătească partea eligibilă, motiv pentru care Guvernul a dat ordonanță de urgență pentru fazarea proiectelor pentru că nu au reușit să plătească sumele. În același timp, a dat posibilitatea UAT-urile să plătească toți banii pe cheltuieli eligibile, lucru pe care l-am făcut noi. Toate sumele care mai sunt de plătit la aceste proiecte sunt banii pe care oricum trebuia să-i plătim noi ca și cheltuieli neeligibile sau partea noastră de cofinanțare. Am spus de fiecare dată acest lucru în ședințele Consiliului Local”.
În esență, primarul Alin Moldoveanu susține că nu s-a pierdut niciun leu din cei 14 milioane, toate cheltuielile eligibile fiind achitate până la 31 decembrie 2023, iar în acest an rămânând de achitat doar sume care oricum ar fi trebuit plătite de bugetul local, fiind cheltuieli neeligibile sau confinanțarea.
Acum, probabil că apropiindu-se campania, despre acest subiect se va mai discuta...


03 Mar 2024 18:59 2296 vizualizari


Comentarii


  • 04.03.2024 20:37 El Puerco Arata cifrele mai baiete...hai sa vedem cat s-a cheltuit, la cine s-a dat banii, care au fost rezultatele si lucrarile completate si ce a stipulat in fiecare contract....Hai se le vedem si noi ca asa cu gura fara a vedea cifrele vorba nu are nici-o valoare....
1075 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
762 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
978 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4219 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV