CONTACT

Bugetul Câmpinei pentru anul 2024, explicat pe larg de primarul Alin Moldoveanu

- Interviuri -

Bugetul Câmpinei pentru anul 2024, explicat pe larg de primarul Alin Moldoveanu

Luni, 12 februarie, a fost aprobat bugetul municipiului Câmpina pentru anul 2024. Am scris la momentul respectiv despre acest larg, iar pentru a detalia și explica bugetul am purtat un dialog cu primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Urmărind interviul cu primarul Alin Moldoveanu veți afla dacă a avut emoții privind votul asupra bugetului și ce crede despre cei care nu au votat în favoarea bugetului local. De asemenea, veți avea ocazia să aflați care sunt investițiile care se vor finaliza în acest an, cele care vor începe în 2024, dar și cele pentru care se vor realiza documentațiile și se vor depune cereri de finanțare.
Primarul Alin Moldoveanu a mai răspuns la modul concret la o serie de întrebări, printre acestea dacă se va mai face celebrul pasaj subteran, cât este rata la creditele administrației care vor trebui achitate în acest an, de ce sunt sume atât de mici trecute la unele obiective de investiții, care este ponderea cheltuielilor de funcționare și altele.
Un capitol aparte al interviului a fost rezervat discuției din jurul celor 14 milioane lei, despre care adversarii politici ai actualului primar au spus că sunt ”fonduri europene risipite”. Explicațiile oferite de Alin Moldoveanu au fost extrem de interesante, ca de altfel întreaga emisiune, pe care vă asigurăm că merită să o urmăriți.


14 Feb 2024 21:04 3568 vizualizari


Comentarii






  • 22.02.2024 11:00 Andreea Mirela Impresionant! Contactul vizual, tonalitatea, nu mai gesticulam în exces și nu ne mai agitam, am creat iar mister despre ”acel ceva” foarte important. Nota 10 la Public Speaking,mai rămâne sa îmbunătățim /îmbogățim vocabularul, ca de bine ce am scapat de ”mucigai”, acum auzim din doua în doua minute de ”politruci la stăpân”. Chiar nu gaseam un sinonim cat să nu plictisim? Suntem sătui de săgeți care au aceeași trimitere. Vorba dumneavoastră, sunteți sau ar trebui sa fiți atat de ocupat venind în sprijinul campinenilor nu numai cu soluții cât și cu rezultate, cu toate astea aveți timp sa va interesați și sa strecurați răutăți la adresa altora. Nu de orgolii avem noi nevoie, nu e o lupta care pe care. Un an am așteptat sa înceapă copiii la Scoala B. P. Hasdeu, la 2-3 luni primeam speranțe ca ne mutam în sfarsit, dar erau spulberate pe masura ce ne apropiam de termen. Străzile peticite, șanțuri, gropi, damburi, ambuteiaje la orele de vârf, mașinile în service din ce în ce mai des, locurile de joaca insuficiente, neîngrijite. Vara era o placere sa ne refugiem la Fântână cu Cireși, dar anul trecut iti lasa impresia ca faci o expediție în jungla. Concluzia e ca mai bine ne canalizam energia pe ce avem de făcut, ca sunt destule, slava Domnului, decat sa inseram ”porcaieli”.
  • 17.02.2024 13:12 diss Se apropie alegerile, au apărut postacii.Doamne ferește de un al doilea mandat pentru cea mai slabă administrație, ever.
  • 15.02.2024 10:33 Cristian Doamne ajuta tuturor!Sa răspund la o întrebare legata de ce ar fi fost dacă nu ieseati primar ?Un răspuns sigur dar și simplu,GROAZNIC AR FI FOST DACA NU IESEATI PRIMAR .Era un Municipiu îmbătrânit puțin dezvoltat mai nimic din punct de vedere educational ...Domnule primar mergeți înainte cu bunul Dumnezeu si credință cu capul sus indiferent de comentariile celor din jur.Finalizați tot cea ce vreți sa faceți pentru dezvoltarea acestui Municipiu...
  • 15.02.2024 01:25 Bogdan Un interviu pertinent.Fata de alții care au fost și au lăsat în beznă Campina.Omul știe ce vrea,nu vasal la Stăpân De ce nu candidează el și baga pionii,acești pioni vor călca pe cioburi.Trebuia făcut rond că la Fibec la Răcitor,regula Nr 1 industrie,multinaționale in IT,dacă vreți să aveți tinerii aproape de casa.Fostii au refuzat multe firme care nu corespundeau și au refuzat comisionul.Intrebati grifonii de pe bulevard
1010 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă prezenta candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1666 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2230 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
2358 vizualizari 05 Apr 2024 21:44 Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV