CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

- Turism -

Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina aveți ocazia tot timpul să desceporiți noi destinașii, care vă așteaptă să vă uimească. Albania este una dintre cele mai recvente destinații de acest gen, mai ales că din lune octombrie, două companii aeriene operează sboruri directe către capitala Albaniei, Tirana.

Acum, vizitând Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina și alegând una dintre numeroasele opțiuni de vacanță pentru Albania, veți avea posibilitatea să explorați această țară, unde peisajele uimitoare se întind de la plajele imaculate ale Rivierei albaneze până la vârfurile munților. Deși este o țară mică din punct de vedere al suprafeței sale, are o paletă largă de oportunități pentru cel mai exigent turist, iar pe Litoralul albanez calitatea serviciilor a crescut considerabil în ultimii ani.
În plus, sunt mai multe motive pentru care albanezii sunt tot mai deschiși la ceea ce înseamnă turism: oamenii sunt foarte primitori, plaje superbe la Marea Adriatică, o moștenire culturală foarte bogată, la principalele obiective turistice nu întâlniți aglomerația din marile repere culturale europene, prețuri accesibile, mâncare foarte bună - atât preparate tradiționale balcanice, dar și fructe de mare, și, nu în ultimul rând, este o destinație sigură.
Detalii suplimentare și rezervări - Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373; 0722.558.458. E-mail: turism@teron.ro. Site - inter-tur.ro. Facebook - Teron Intertur. (P)


16 Jul 2023 21:16 3998 vizualizari


Comentarii


292 vizualizari 14 Jul 2024 09:01 Corfu, bijuteria Mării Ionice. Oferte last-minute prin Agenția Teron Intertur Câmpina

Corfu, bijuteria Mării Ionice. Oferte last-minute prin Agenția Teron Intertur Câmpina

Ofertele last-minute reprezintă un adevărat motiv de vânătoare pentru amatorii de astfel de vacanțe, prilej de a descoperi locuri splendide la prețuri greu de egalat.

citeste mai mult
2973 vizualizari 28 Sep 2023 19:58 Revelion în Bulgaria, cu plecare din Câmpina

Revelion în Bulgaria, cu plecare din Câmpina

Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat primele oferte pentru Revelion 2024. În condițiile în care agenția din Câmpina este tour-operator pentru Bulgaria, nu puteau lipsei ofertele de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria.

citeste mai mult
3593 vizualizari 17 Apr 2023 17:15 Croazieră în Fiordurile Norvegiei, cu zbor inclus, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Croazieră în Fiordurile Norvegiei, cu zbor inclus, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Croazierele reprezintă una dintre cele mai bune variante de vacanță pentru a vedea mai multe lucruri - mai multe țări, mai multe orașe, beneficiind de servicii de cazare și masă de top și fără a desface bagajele în fiecare zi! Una dintre cele mai exclusiviste destinații de croazieră în Europa o reprezintă Fiordurile Norvegiei, cu peisaje unice, care îți taie respirația. Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vă oferă o astfel de croazieră în toamna anului 2023, cu zbor inclus, la tarife de excepție, începând de la 1.245 euro/persoană.

citeste mai mult
4170 vizualizari 15 Dec 2022 07:18 Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

UPDATE - Pentru ultimele locuri, Agenția a pregătit reduceri suplimentare de grup: grup de două camere duble - 340 euro/persoană; grup de trei camere duble - 330 euro/persoană!
Momentul trecerii dintre ani merită sărbătorit de fiecare dintre noi într-un cadru aparte, unic. Așa că dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru Revelionul 2023, este momentul perfect să beneficiați de oferta Agenției Teron Intertur Câmpina și de ultimele camere disponibile pentru un revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare chiar din Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV