CS Câmpina a pierdut și apelul la Tribunalul Prahova, prin care încerca să forțeze înscrierea în campionatul județean de fotbal

Sport (Categoria articolului)

După cum vă informam în luna septembrie, Clubul Sportiv Câmpina a solicitat unei instanțe civile să oblige Asociația Județeană de Fotbal Prahova să-i înscrie cele două echipe de juniori în campionat. Solicitarea a fost respinsă ca inadmisibilă pentru că, logic, nu este de competența unei instanțe civile să soluționeze o astfel de cauză. CS Câmpina a mers mai departe și, prin intermediul avocatei care reprezintă clubul, a făcut apel la decizia instanței. A pierdut din nou... Chiar dacă avocata le-a dat asigurări membrilor Comitetului Director al CS Câmpina că este imposibil să piardă la apel, iată că imposibilul a devenit posibil. Vineri, 11 octombrie 2019, Tribunalul Prahova a respins apelul. 

După cum știți deja, Asociația Județeană de Fotbal Prahova a refuzat înscrierea în noua ediție de campionat 2019-2020 a echipelor de juniori ale Clubului Sportiv Câmpina din cauza litigiilor existente pe rolurile unor instanțe atât cu AJF, cât și cu unul dintre membrii afiliați, în speță Clubul HM Junior. Povestea este veche și am scris pe larg despre ea în nenumărate rânduri. Imediat după ce AJF a anunțat că nu poate înscrie în campionat cele două grupe de copii de la CS Câmpina, clubul municipalității câmpinene a decis să solicite unei instanțe civile o ordonanță președințială prin care să oblige AJF să accepte înscrierea echipelor până la soluționarea definitivă a litigiului pe care CS Câmpina îl are și asupra căruia nu mai revenim. La Judecătoria Câmpina, solicitarea CS Câmpina a fost respinsă pe 5 septembrie, pentru că instanța a apreciat că nu este de competența ei o astfel de solicitare. CS Câmpina a făcut apel la această decizie, apelul s-a soluționat la Tribunalul Prahova, unde clubul câmpinean a pierdut din nou.
Nu bucură pe nimeni o astfel de situație, mai ales că vorbim despre procese pe bani publici, dar nu înțelegem nici lipsa de reacție a membrilor Comitetului Director al CS Câmpina, mai ales că printre ei se numără și directorul Direcției Jurtidice a Primăriei Câmpina. Clubul plătește cu 200 lei pe oră o avocată despre care se spune că este specializată în litigii sportive, dar care, iată, nu reușește să câștige nimic. Ba mai mult, apelează la o instanță civilă, deși aceasta nu are competență să oblige AJF să înscrie în campionat echipele unui club. Vă reamintim, din Comitetul Director al CS Câmpina fac parte: viceprimarul Adrian Pițigoi, consilierii locali Florin Frățilă, Ion Dragomir, Daniel Ioniță și Adrian Dochia, Iulian Anton - directorul Direcției Juridice din Primărie, Remus Bădulescu - administratorul public și Cristi Birligiu - șeful Serviciului Taxe și Impozite, precum și președintele clubului, Adrian Stoican.


Citiți și: Încă un an pe bară? AJF Prahova nu acceptă înscrierea CS Câmpina nici în noua ediție de campionat

3845 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • viorel 12.10.2019 16:10 Care din membrii de vaza ai clubului stiu ce este sportul.Nici pe ei nu se vede ca au facut sport.Si cand isi va da seama Stoican ca a intrat in bucluc o va coti ca la Campina.Ca asa-i in politika

Sport

922 vizualizari
01 mar. 2021 19:42

Șapte secții noi la CS Câmpina. Clubul ajunge, astfel, la 15 secții, dar unele sunt doar pe hârtie

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în ședința din 25 februarie 2021, înființarea de noi secții la Clubul Sportiv Câmpina, club care aparține municipalității.

1035 vizualizari
01 mar. 2021 19:25

Pledoarie pentru rugby în plenul Consiliului Local Câmpina

Unul dintre punctele aflate pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 februarie 2021 s-a referit la înființarea, în cadrul Clubul Sportiv Câmpina, a unor noi secții, printre care și cea de rugby. În acest sens, la ședința Consiliului Local a fost prezentă o delegație din partea Federației Române de Rugby, formată din Marius Tincu (antrenor federal), Florin Bonea (director regional de dezvoltare), Constantin Bonea (președintele Comisiei de Citare și Observatori), precum și profesorii câmpineni Ioan Cristea și Bogdan Radu.

Alte stiri recente

849 vizualizari
01 mar. 2021 21:39

Dezvelirea blazonului familiei Știrbei, momentul de vârf al aniversării a 50 de ani de la înființarea Spitalului Voila - Câmpina

La 1 martie 1971 se înființa Spitalul de Psihiatrie Voila, pe fosta moșie a prințului Dimitrie Barbu Știrbei, sediul administrativ fiind situat chiar în Castelul Voila, construit de Știrbei în urmă cu 150 de ani. Astăzi, la 50 de ani de la înființarea acestei unități medicale, la Voila a avut loc un workshop dedicat istoriei spitalului, punctul culminant fiind dezvelirea unei plăci de granit cu blazonul familiei Știrbei.

1084 vizualizari
01 mar. 2021 21:03

Încet-încet, Turnătoria Centrală Orion Câmpina dispare de pe fața pământului

Scriam recent despre faptul că terenurile și toate construcțiile aparținând Turnătoriei Centrale Orion Câmpina, societate aflată în faliment, au fost vândute, prin intermediul lichidatorului judiciar, societății cu capital italian Edil Center SRL Filipești din județul Bacău, valoarea contractului fiind de aproximativ 15 milioane lei fără TVA.