CS Câmpina a pierdut și apelul la Tribunalul Prahova, prin care încerca să forțeze înscrierea în campionatul județean de fotbal

Sport (Categoria articolului)

După cum vă informam în luna septembrie, Clubul Sportiv Câmpina a solicitat unei instanțe civile să oblige Asociația Județeană de Fotbal Prahova să-i înscrie cele două echipe de juniori în campionat. Solicitarea a fost respinsă ca inadmisibilă pentru că, logic, nu este de competența unei instanțe civile să soluționeze o astfel de cauză. CS Câmpina a mers mai departe și, prin intermediul avocatei care reprezintă clubul, a făcut apel la decizia instanței. A pierdut din nou... Chiar dacă avocata le-a dat asigurări membrilor Comitetului Director al CS Câmpina că este imposibil să piardă la apel, iată că imposibilul a devenit posibil. Vineri, 11 octombrie 2019, Tribunalul Prahova a respins apelul. 

După cum știți deja, Asociația Județeană de Fotbal Prahova a refuzat înscrierea în noua ediție de campionat 2019-2020 a echipelor de juniori ale Clubului Sportiv Câmpina din cauza litigiilor existente pe rolurile unor instanțe atât cu AJF, cât și cu unul dintre membrii afiliați, în speță Clubul HM Junior. Povestea este veche și am scris pe larg despre ea în nenumărate rânduri. Imediat după ce AJF a anunțat că nu poate înscrie în campionat cele două grupe de copii de la CS Câmpina, clubul municipalității câmpinene a decis să solicite unei instanțe civile o ordonanță președințială prin care să oblige AJF să accepte înscrierea echipelor până la soluționarea definitivă a litigiului pe care CS Câmpina îl are și asupra căruia nu mai revenim. La Judecătoria Câmpina, solicitarea CS Câmpina a fost respinsă pe 5 septembrie, pentru că instanța a apreciat că nu este de competența ei o astfel de solicitare. CS Câmpina a făcut apel la această decizie, apelul s-a soluționat la Tribunalul Prahova, unde clubul câmpinean a pierdut din nou.
Nu bucură pe nimeni o astfel de situație, mai ales că vorbim despre procese pe bani publici, dar nu înțelegem nici lipsa de reacție a membrilor Comitetului Director al CS Câmpina, mai ales că printre ei se numără și directorul Direcției Jurtidice a Primăriei Câmpina. Clubul plătește cu 200 lei pe oră o avocată despre care se spune că este specializată în litigii sportive, dar care, iată, nu reușește să câștige nimic. Ba mai mult, apelează la o instanță civilă, deși aceasta nu are competență să oblige AJF să înscrie în campionat echipele unui club. Vă reamintim, din Comitetul Director al CS Câmpina fac parte: viceprimarul Adrian Pițigoi, consilierii locali Florin Frățilă, Ion Dragomir, Daniel Ioniță și Adrian Dochia, Iulian Anton - directorul Direcției Juridice din Primărie, Remus Bădulescu - administratorul public și Cristi Birligiu - șeful Serviciului Taxe și Impozite, precum și președintele clubului, Adrian Stoican.


Citiți și: Încă un an pe bară? AJF Prahova nu acceptă înscrierea CS Câmpina nici în noua ediție de campionat

2614 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • viorel 12.10.2019 16:10 Care din membrii de vaza ai clubului stiu ce este sportul.Nici pe ei nu se vede ca au facut sport.Si cand isi va da seama Stoican ca a intrat in bucluc o va coti ca la Campina.Ca asa-i in politika

Sport

2266 vizualizari
13 nov. 2019 19:43

S-a găsit soluția ca HM Junior să se antreneze pe terenul sintetic de fotbal. Când se va găsi o soluție și pentru ca juniorii de la CS Câmpina să poată juca în campionat?

3 comentarii

De câțiva ani buni, Câmpina fotbalistică s-a evidențiat printr-o absență aproape totală din orice fel de competiție și printr-un conflict al orgoliilor între cluburile CS Câmpina și HM Junior Câmpina. Nu reluăm întreaga poveste cu disputele dintre cele două cluburi, la nivel de conduceri, cert este doar că, în momentul de față, am intrat într-un nou sezon fotbalistic în care echipele CS Câmpina nu joacă în nicio competiție tocmai din cauza litigiilor cu HM Junior și Asociația Județeană de Fotbal. Totuși, echipele HM Junior se antrenează acum pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, grație unei inițiative a părinților acestor copii și a unei soluții găsită împreună cu administrația locală.

2594 vizualizari
13 nov. 2019 15:13

Liga A Prahova, etapa a 14-a. Avancronici

Prologul etaperi a 14-a din Liga A, penultima a turului, pare și cel mai atractiv meci, la Boldești, întâlnind-se Petrolistul Boldești și CS Păulești. Iată programul, scurte avancronici și delegările arbitrilor și observatorilor:

Alte stiri recente

572 vizualizari
14 nov. 2019 22:18

Primăria Câmpina a solicitat 400.000 lei Guvernului României pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare

”400.000 de lei este suma pe care am solicitat-o Guvernului României pentru o viitoare rectificare bugetară. Am solicitat această sumă pentru cheltuieli de funcționare, chiar dacă probabil vom încheia anul cu un ușor excedent, pentru că este foarte greu să închei un buget pe zero. Totuși, în cazul în care nu vom primi acești bani, noi mai avem niște mici rezerve pe la investiții, de 100.000, 200.000, 300.000 lei pe la câteva poziții, la care putem apela la sfârșitul anului, astfel încât să asigurăm total cheltuielile de funcționare”, a afirmat primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PNL. (video)

404 vizualizari
14 nov. 2019 21:50

Deputatul Răzvan Prișcă și președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, au mulțumit electoratului pentru votul din primul tur al prezidențialelor

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, președintele în exercițiu, a câștigat detașat primul tur al scrutinului electoral atât la nivelul județului Prahova, cât și în Câmpina - în toate cele 23 secții de vot. La Câmpina, Iohannis a obținut 36,95% din voturi, iar în Prahova - 38,70%. Astăzi, liberalii câmpineni au organizat o conferință de presă pentru a vorbi despre rezultatele primului tur al prezidențialelor, la conferință participând, alături de președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, deputatul PNL Răzvan Prișcă.