CS Câmpina a pierdut și apelul la Tribunalul Prahova, prin care încerca să forțeze înscrierea în campionatul județean de fotbal

Sport (Categoria articolului)

După cum vă informam în luna septembrie, Clubul Sportiv Câmpina a solicitat unei instanțe civile să oblige Asociația Județeană de Fotbal Prahova să-i înscrie cele două echipe de juniori în campionat. Solicitarea a fost respinsă ca inadmisibilă pentru că, logic, nu este de competența unei instanțe civile să soluționeze o astfel de cauză. CS Câmpina a mers mai departe și, prin intermediul avocatei care reprezintă clubul, a făcut apel la decizia instanței. A pierdut din nou... Chiar dacă avocata le-a dat asigurări membrilor Comitetului Director al CS Câmpina că este imposibil să piardă la apel, iată că imposibilul a devenit posibil. Vineri, 11 octombrie 2019, Tribunalul Prahova a respins apelul. 

După cum știți deja, Asociația Județeană de Fotbal Prahova a refuzat înscrierea în noua ediție de campionat 2019-2020 a echipelor de juniori ale Clubului Sportiv Câmpina din cauza litigiilor existente pe rolurile unor instanțe atât cu AJF, cât și cu unul dintre membrii afiliați, în speță Clubul HM Junior. Povestea este veche și am scris pe larg despre ea în nenumărate rânduri. Imediat după ce AJF a anunțat că nu poate înscrie în campionat cele două grupe de copii de la CS Câmpina, clubul municipalității câmpinene a decis să solicite unei instanțe civile o ordonanță președințială prin care să oblige AJF să accepte înscrierea echipelor până la soluționarea definitivă a litigiului pe care CS Câmpina îl are și asupra căruia nu mai revenim. La Judecătoria Câmpina, solicitarea CS Câmpina a fost respinsă pe 5 septembrie, pentru că instanța a apreciat că nu este de competența ei o astfel de solicitare. CS Câmpina a făcut apel la această decizie, apelul s-a soluționat la Tribunalul Prahova, unde clubul câmpinean a pierdut din nou.
Nu bucură pe nimeni o astfel de situație, mai ales că vorbim despre procese pe bani publici, dar nu înțelegem nici lipsa de reacție a membrilor Comitetului Director al CS Câmpina, mai ales că printre ei se numără și directorul Direcției Jurtidice a Primăriei Câmpina. Clubul plătește cu 200 lei pe oră o avocată despre care se spune că este specializată în litigii sportive, dar care, iată, nu reușește să câștige nimic. Ba mai mult, apelează la o instanță civilă, deși aceasta nu are competență să oblige AJF să înscrie în campionat echipele unui club. Vă reamintim, din Comitetul Director al CS Câmpina fac parte: viceprimarul Adrian Pițigoi, consilierii locali Florin Frățilă, Ion Dragomir, Daniel Ioniță și Adrian Dochia, Iulian Anton - directorul Direcției Juridice din Primărie, Remus Bădulescu - administratorul public și Cristi Birligiu - șeful Serviciului Taxe și Impozite, precum și președintele clubului, Adrian Stoican.


Citiți și: Încă un an pe bară? AJF Prahova nu acceptă înscrierea CS Câmpina nici în noua ediție de campionat

3103 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • viorel 12.10.2019 16:10 Care din membrii de vaza ai clubului stiu ce este sportul.Nici pe ei nu se vede ca au facut sport.Si cand isi va da seama Stoican ca a intrat in bucluc o va coti ca la Campina.Ca asa-i in politika

Sport

4131 vizualizari
05 mai 2020 12:53

Atleții de la CSS ”Istrati” Câmpina se pregătesc acasă. ”Sportul de performanță n-a murit, se antrenează în liniște”

”Sportul de performanță n-a murit, se antrenează în liniște”, ne-a spus Mihaela Marin, profesorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati”, clubul cu cele mai importante performanțe sportive din Câmpina. Atleții de aici se pregătesc individual, la domiciliu, fiind ceva mai câștigați cei care stau la casă, care au curte și pot face o parte din exerciții în aer liber. 

2273 vizualizari
05 mai 2020 11:09

Cum se pregătesc înotătorii de la Barracuda Câmpina pe.. uscat, fiecare la el acasă

Măsurile impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus au creat multe situații delicate. Una dintre acestea este cea cu care se confruntă sportivii Clubului de natație Barracuda Câmpina, care - în afara faptului că au ratat câteva competiții importante - sunt nevoiți să se pregătească fiecare la domiciliu, fără a avea la dispoziție un bazin în care să poată înota.

Alte stiri recente

11 vizualizari
28 mai 2020 10:13

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 28 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1326 vizualizari
27 mai 2020 20:11

La Poiana Câmpina continuă dezinfecția scărilor de bloc și a platformelor de gunoi

În comuna Poiana Câmpina a avut loc marți seară o nouă acțiune de dezinfecție la cele 21 de scări de la blocurile din localitate și la platformele de gunoi din vecinătatea blocurilor. De această dată, dezinfecția a fost realizată de viceprimarul Sergiu Constanda și consilierul local Aurel Pătrănoiu, acțiunea fiind coordonată de șefa Serviciului pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Poiana, Ana Maria Goran.