CS Câmpina a pierdut și apelul la Tribunalul Prahova, prin care încerca să forțeze înscrierea în campionatul județean de fotbal

Sport (Categoria articolului)

După cum vă informam în luna septembrie, Clubul Sportiv Câmpina a solicitat unei instanțe civile să oblige Asociația Județeană de Fotbal Prahova să-i înscrie cele două echipe de juniori în campionat. Solicitarea a fost respinsă ca inadmisibilă pentru că, logic, nu este de competența unei instanțe civile să soluționeze o astfel de cauză. CS Câmpina a mers mai departe și, prin intermediul avocatei care reprezintă clubul, a făcut apel la decizia instanței. A pierdut din nou... Chiar dacă avocata le-a dat asigurări membrilor Comitetului Director al CS Câmpina că este imposibil să piardă la apel, iată că imposibilul a devenit posibil. Vineri, 11 octombrie 2019, Tribunalul Prahova a respins apelul. 

După cum știți deja, Asociația Județeană de Fotbal Prahova a refuzat înscrierea în noua ediție de campionat 2019-2020 a echipelor de juniori ale Clubului Sportiv Câmpina din cauza litigiilor existente pe rolurile unor instanțe atât cu AJF, cât și cu unul dintre membrii afiliați, în speță Clubul HM Junior. Povestea este veche și am scris pe larg despre ea în nenumărate rânduri. Imediat după ce AJF a anunțat că nu poate înscrie în campionat cele două grupe de copii de la CS Câmpina, clubul municipalității câmpinene a decis să solicite unei instanțe civile o ordonanță președințială prin care să oblige AJF să accepte înscrierea echipelor până la soluționarea definitivă a litigiului pe care CS Câmpina îl are și asupra căruia nu mai revenim. La Judecătoria Câmpina, solicitarea CS Câmpina a fost respinsă pe 5 septembrie, pentru că instanța a apreciat că nu este de competența ei o astfel de solicitare. CS Câmpina a făcut apel la această decizie, apelul s-a soluționat la Tribunalul Prahova, unde clubul câmpinean a pierdut din nou.
Nu bucură pe nimeni o astfel de situație, mai ales că vorbim despre procese pe bani publici, dar nu înțelegem nici lipsa de reacție a membrilor Comitetului Director al CS Câmpina, mai ales că printre ei se numără și directorul Direcției Jurtidice a Primăriei Câmpina. Clubul plătește cu 200 lei pe oră o avocată despre care se spune că este specializată în litigii sportive, dar care, iată, nu reușește să câștige nimic. Ba mai mult, apelează la o instanță civilă, deși aceasta nu are competență să oblige AJF să înscrie în campionat echipele unui club. Vă reamintim, din Comitetul Director al CS Câmpina fac parte: viceprimarul Adrian Pițigoi, consilierii locali Florin Frățilă, Ion Dragomir, Daniel Ioniță și Adrian Dochia, Iulian Anton - directorul Direcției Juridice din Primărie, Remus Bădulescu - administratorul public și Cristi Birligiu - șeful Serviciului Taxe și Impozite, precum și președintele clubului, Adrian Stoican.


Citiți și: Încă un an pe bară? AJF Prahova nu acceptă înscrierea CS Câmpina nici în noua ediție de campionat

4190 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • viorel 12.10.2019 16:10 Care din membrii de vaza ai clubului stiu ce este sportul.Nici pe ei nu se vede ca au facut sport.Si cand isi va da seama Stoican ca a intrat in bucluc o va coti ca la Campina.Ca asa-i in politika

Sport

4366 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6309 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

1246 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1587 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.