CONTACT

Primăria Câmpina a câștigat la Curtea de Apel procesul cu cei 53 de cetățeni care au cerut suspendarea hotărârilor legate de pasajul subteran

- Actualitate -

Primăria Câmpina a câștigat la Curtea de Apel procesul cu cei 53 de cetățeni care au cerut suspendarea hotărârilor legate de pasajul subteran

Bătălia pentru pasajul subteran din centrul municipiului Câmpina se derulează de cîteva luni bune prin tribunale. Marți, 24 octombrie, Primăria Câmpina a mai câștigat o etapă din această bătălie, judecătorii de la Curtea de Apel respingând ca nefondat recursul celor 53 de cetățeni formulat împotriva deciziei Tribunalului Prahova de a respinge suspendarea executării hotărârilor Consiliului Local Câmpina legate de pasajul subteran.

Vă reamintim că, mai întâi, după aprobarea în luna mai a acestui an a mai multor hotărâri ale Consiliului Local Câmpina legate de derularea proiectului care include pasajul subteran, regenerarea urbană de la suprafață și o parcare subterană, Asociația Pentru Câmpina și Asociația Câmpina Curată au formulat o acțiune în instanță solicitând suspendarea și anularea respectivelor hotărâri.
După respingerea primei acțiuni a celor două asociații, 53 de câmpineni au formulat aceeași acțiune în instanță. După ce au pierdut la Tribunalul Prahova, marți, 24 octombrie, și instanța de la Curtea de Apel a menținut același verdict. Cu alte cuvinte, cel puțin pentru moment, hotărârile Consiliului Local rămân în vigoare.
Totuși, războiul din instanțe nu a ajuns la final. Pe 2 noiembrie, la Tribunalul Prahova se va rejudeca aceeași speță, dar având ca reclamanți cele două asociații - Câmpina Curată și Pentru Câmpina, speță retrimisă spre rejudecare la Tribunalul Prahova de către instanța de la Curtea de Apel.


24 Oct 2023 18:17 1741 vizualizari


Comentarii






  • 24.10.2023 21:54 diss Nimic nou sub soare! Cu ”justiția” din România era previzibilă această ”victorie” a celei mai slabe administrații, ever ,a orașului Cămpina. Deci ”dorel” este așteptat cu buldozerele să spargă tot ,inclusiv bugetul local.Iar cămpinenii vor realiza ce au votat, mă refer la actuala administrație, dar va fi prea tărziu .Cum îți așterni așa dormi.
2107 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
2995 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
3939 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3471 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV