CONTACT

Partidul Verde propune o echipă tânără și dinamică pentru Consiliul Local Telega

- Politică -

Partidul Verde propune o echipă tânără și dinamică pentru Consiliul Local Telega

Alături de candidatul Partidului Verde la funcția de primar al comunei Telega, Bogdan Șoldan, se află o echipă tânără, dornică să se implice și mai mult în viața comunității, în viața localității pe care o iubesc și respectă. Este echipa de candidați pentru Consiliul Local. Cine sunt ei, "Verzii" de la Telega, ce își doresc pentru comuna lor, care le sunt gândurile și proiectele, puteți citi în rândurile care urmează.

Gheorghe Bîlgă: “Punerea în valoare a monumentelor istorice reprezintă una dintre provocările administrațiilor publice locale și județene din țara noastră, pentru că obiectivele respective pot constitui principalele puncte de atracție pentru turiștii străini și români. Singura problemă este că, de cele mai multe ori, restaurarea vestigiilor necesită investiții foarte mari, care nu se află în bugetele comunităților locale și nici în cel național. Singura soluție viabilă o reprezină finanțarea europeană prin intermediul căreia mai multe administrații locale pot reuși să își introducă monumentele în diferite minicircuite istorice destinate vizitatorilor din țară și de peste hotare. Comunei noastre îi lipsesc cu desăvârșire respectul față de aceste monumente, interesul, dorința de shimbare a fațadei și, nu în ultimul rând, pregătirea necesară în vederea atragerii unor astfel de investiții. Punerea în valoare a monumentelor istorice din Telega va reprezenta una dintre prioritățile echipei noastre!”

Dragoș Badea: “Pentru prea mult timp am privit neputincioși cum Telega a fost distrusă de oamenii pe care i-am ales, având încredere în ei să facă o schimbare în bine! Pentru prea mult timp am privit neputincioși cum localitățile vecine prosperau, iar Telega se degrada! Pentru prea mult timp am privit neputincioși cum valorile istorice din localitate au fost lăsate în paragină din cauza indiferenței și incompetenței! Pentru prea mult timp am privit neputincioși, dar acum a sosit momentul în care nu mai avem dreptul să privim, momentul în care trebuie să intervenim!
Am 28 de ani, sunt antreprenor, constructor, student la drept și am luat hotărârea de a mă implica în administrația locală, candidând pentru funcția de consilier local din partea Partidului Verde, alături de candidatul pentru Primăria Telega, Bogdan Șoldan. 
Nu ies în fața dumneavoastră cu promisiuni, dar sunt sigur că, muncind împreună, putem schimba lucrurile în bine! A venit timpul să ne luam rămas bun de la incompetența si nepăsarea din administrația locală! Iesiți la vot! Votați schimbarea!”

Andreea Olteanu: “Am 40 de ani și locuiesc în comuna Telega. Sunt economist, am absolvit în anul 2003 Academia de Studii Economice, specializarea Finanțe-Contabilitate, iar în anul 2008 un master în Managementul Sectorului Public, la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești. Activez pe piața muncii de 16 ani, în domeniul financiar-contabil, dar și resurse umane, fiind implicată ca și responsabil financiar în câteva proiecte europene, care s-au finalizat cu succes. Cu toții cunoaștem cu ce ne confruntăm și pentru că nu mai există timp, am decis să mă implic și voi candida pe lista de consilieri locali a Partidului Verde, alături de o echipă tânără condusă de Șoldan Bogdan, candidat la funcția de primar, echipă care poate găsi soluții la multe dintre problemele comunei. Împreună sunt convinsă că vom câştiga alegerile şi vom face din comuna Telega ce trebuie să fie! Am fost o comună bogată şi sunt sigură că putem deveni şi o comună modernă, europeană!”

Larisa Bâlgă: “Am 24 ani, sunt absolventă a Facultății de Inginerie Aerospațială din cadrul Universității Politehnica București și a unui Master în Management Aeronautic. Rândurile pe care le vei citi în cele ce urmează sunt scrise din suflet, cu simplitate și entuziasm, cu bucuria că pot împărtăși cu tine, cititorule, frumusețea lucrurilor simple. Scriu pentru că încă mai cred că există o speranță de a face lucruri frumoase în România și mai ales în comuna noastră, pentru că locuitorii, în special noi, tinerii, nu mai putem să tăcem, scriu pentru că indiferent de locurile în care mergem, lucrăm sau trăim, un singur punct pe hartă e ACASĂ. Fie că vrem sau nu, acasă pentru noi este Telega. Și de ce să nu facem din acest loc unul în care să ne întoarcem mereu cu bucurie, unul drag atât nouă cât și copiilor noștri? Mi-aș dori ca atunci când mă întorc acasă, la intrarea în comună să nu mă (mai) lovească aceeași imagine dezolantă a unui lac neîngrijit, să nu (mai) văd dărâmată școala în care mi s-a pus creionul în mână mie, părinților, bunicilor și străbunicilor (școala cu clasele I-IV Telega Melicești), locul în care am primele amintiri ale copilăriei (Crucea Domnitorului) lăsat de izbeliște, Băile Sărate închise (loc în care ne-am format prietenii pe viață) și nu în ultimul rând oameni încruntați, supărați că nu pot beneficia de un minim de confort din partea autorităților locale.
Avem un potențial turistic enorm. Avem pădure și spații verzi, apă sărată și peisaje, școli, muzeu, tabără, copii inteligenți, lucruri de arătat lumii și nu în ultimul rând oameni frumoși, cu povești de viață impresionante, oameni care cred în viitorul micii noastre comunități. Întâmplarea face ca unul dintre acești oameni să fie Bogdan care a format o echipă ale căror principii sunt asemănătoare. Respectul, încrederea, perseverența și bunul simț. Astfel, am hotărât să candidez pentru Consiliului Local Telega, susținându-l pe Bogdan Șoldan pentru entuziasmul și dăruirea cu care ne vorbește, pentru răbdarea cu care ne ascultă, pentru curajul cu care se luptă să transforme fiecare NU în DA, având un plan de idei realizabil (fără să promită lapte și miere).
Deși ar mai fi multe de adăugat despre noi, despre dumneavoastră, despre nevoile Telegii sau planurile cu care pornim la drum, consider că trebuie să închei într-o notă de îndemn, spunându-vă că doar împreună putem reuși. Haideți la VOT, schimbarea stă în mâinile noastre! Toți ne putem răpi o oră din viață, în 27 septembrie, pentru patru ani mai buni!”

Constantin Firiceanu: “Am 34 de ani și de meserie sunt inginer. Am absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică - Universitatea Politehnică București, în anul 2009 și un Master în Sisteme Termice, Frigorifice și de Climatizare în anul 2011. De asemenea, dețin certificari și diplome de absolvire a mai multor cursuri naționale și internaționale în special în domeniul echipamentelor medicale. Sunt unul dintre românii care, după o perioadă de aproape 4 ani petrecută în vestul Europei, perioadă în care am acumulat o bogată experiență profesională, dar si socială, am decis să mă întorc acasă. Deoarece nu sunt mulțumit de modul în care este administrată localitatea noastră, o localitate cu un potențial istoric și uman imens, comparativ chiar cu localități din afara României, am decis să mă implic în ceea ce înseamnă problemele noastre de zi cu zi.
Astfel, îmi anunț candidatura pe listele pentru Consiliul Local Telega, alături de un grup de oameni tineri, profesioniști, cu o bogată experiență în domeniul în care activează fiecare, dornici să schimbe cu adevarat fața comunei noastre și având ca susținator, la nivel național, un om cu o uriașă experiență profesională și de viață, un om cu un suflet mereu tânăr.  Pentru a putea rezolva cât mai multe probleme într-un timp cât mai scurt este nevoie de implicarea tuturor. Putem începe prin a merge la vot și a face alegerea potrivită!”

Iuliana Stoian: “Sunt un om al comunei Telega, dedicată acestei localități, iubesc oamenii și vreau să ajut comunitatea în care trăiesc. De profesie sunt tehnician veterinary. Dar poate cel mai important lucru este acela că sunt mamă, înțeleg nevoile și necesitățile unui copil și vreau o viață mai bună în comuna noastră pentru copiii noștri. Sunt o fire extrem de comunicativă și mă consider o persoană care încearcă întotdauna să găsească soluții la orice problem. De soluții are nevoie și comuna noastră, prea mult orientată către a găsi vinovați și prea puțin spre păstrarea și dezvoltarea locurilor în care trăim. Am hotărât să candidez pe lista de consilieri a Partidului Verde, susținându-l pe Bogdan Șoldan, candidatul nostru la funcția de primar. Sunt de părere că toți avem nevoie de o administrație locală responsabilă, eficientă, care să creeze toate condițiile pentru ca localitatea noastră să devină un loc în care copiii noștri să crească în siguranță, să nu-și mai părăsească locurile natale căutând unui trai mai bun pe alte meleaguri.”

Marian Bogdan Giubernea: “Am 29 de ani, am absolvit liceul deținând o diplomă de tehnician in industrie alimentară și locuiesc în comuna natală, Telega. Lucrez ca operator C.N.N.C. și candidez pentru un mandat de consilier local, făcând parte din echipa Partidului Verde. Suntem o echipă tânără, dinamică, suntem oameni muncitori, respectuoși și cu simțul responsabilității. Ne iubim localitatea și, lucru important, avem o viziune pentru dezvoltarea ei. Din păcate, Telega a stat prea mult în loc și este nevoie, acum mai mult ca oricând, să pornim pe un nou drum. De promisiuni ne-am săturat, este timpul să ne implicăm direct, de aici și decizia mea de a candida în echipa lui Bogdan Șoldan, candidatul Partidului Verde la Primăria Telega. Pentru a mă cunoaște mai bine, pot spune că sunt o fire comunicativă, curajoasă atunci când vine vorba de a ieși din zona mea de confort, iar experiența dobândită în cadrul activităților de voluntariat îmi oferă calitățile necesare pentru a fi un bun consilier local. Oameni frumoși, ieșiți la vot pentru o schimbare in bine!”

Citiți și: Bogdan Șoldan este candidatul Partidului Verde la Primăria comunei Telega


27 Aug 2020 20:11 5063 vizualizari


Comentarii






127 vizualizari 07 May 2024 20:34 10 direcții de acțiune din programul Irinei Nistor pentru Câmpina

10 direcții de acțiune din programul Irinei Nistor pentru Câmpina

Zilele trecute, Irina Mihaela Nistor, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, și-a lansat programul electoral într-un eveniment care a subliniat din nou angajamentul său față de prezentul și viitorul Câmpinei. Sub motto-ul "Oameni. Prezent și viitor", programul Irinei Nistor se axează pe implicarea comunității în procesele decizionale printr-o comunicare continuă cu aceștia, pe rezolvarea problemelor de zi cu zi ale cetățenilor, dar și pe implementarea de proiecte menite să asigure un viitor mai bun câmpinenilor.

citeste mai mult
2377 vizualizari 06 May 2024 10:14 Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Pe listele cu candidați la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, pe care le-am publicat integral aici, regăsim și doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă. Este vorba de Valentin Negoiță - locul 9 pe lista Partidului Național Liberal, și Claudiu Dumitrescu - locul 17 pe lista Partidului Câmpina Curată.

citeste mai mult
2230 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Președintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu, a fost prezent la evenimentul de lansare a programului electoral al candidatului Partidului Social Democrat la funcția de primar al municipiului Câmpina, Irina Nistor.

citeste mai mult
1975 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV