CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Alianța PNL-USR-PLUS, anunțată oficial în Prahova. Cătălin Florescu, candidatul alianței la Primăria Câmpina și listă comună pentru Consiliul Local

- Politică -

Alianța PNL-USR-PLUS, anunțată oficial în Prahova. Cătălin Florescu, candidatul alianței la Primăria Câmpina și listă comună pentru Consiliul Local

Într-o conferință de presă organizată astăzi la Ploiești și transmisă live pe Facebook, liderii organizațiilor județene ale PNL și USR au anunțat constituirea alianței electorale PNL-USR-PLUS pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. Au participat la conferință președintele PNL Prahova - Iulian Dumitrescu, președintele USR Prahova - Mihai Polițeanu, vicepreședintele USR Prahova - Cristian Apostol și coordonatorul PLUS Câmpina - Cătălin Florescu.

"Conform protocolului de colaborare pe care l-am încheiat, această alianță are la bază mai multe criterii de integritate, cele mai importante fiind: fără penali în funcții publice, fără candidați aflați în conflicte de interese, fără foști pesediști pe lista pentru Consiliul Județean Prahova", a afirmat președintele USR Prahova, Mihai Polițeanu. Alianța va funcționa la alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, candidatul comun fiind Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova. Va fi listă comună pentru Consiliul Județean, până la poziția a 16-a pe listă paritatea fiind de 1:1, iar de la poziția a 17-a, raportul se va schimba și va fi 3:2. După cum a afirmat Mihai Polițeanu, conform protocolului, una dintre funcțiile de vicepreședinte al Consiliului Județean va reveni USR-PLUS, în condițiile în care Iulian Dumitrescu va câștiga funcția de președinte al CJ Prahova.
Nu se va constitui alianță PNL-USR-PLUS pentru municipiul Ploiești, PNL și USR-PLUS urmând să aibă proprii candidați la funcția de primar și propriile liste pentru Consiliul Local, în schimb, ulterior, se va încerca formarea unei majorități în CL Ploiești, iar în funcție de candidatul care va câștiga fotoliul de primar, unul dintre posturile de viceprimar urmând să revină celorlalți parteneri. De altfel, recomandarea este de a se crea majorități între partidele de dreapta în toate localitățile unde acest lucru este posibil, în funcție de rezultatele alegerilor.
La Câmpina, după cum noi v-am informat zilele trecute, iată că se confirmă și oficial alianța PNL-USR-PLUS, cu Cătălin Florescu candidat la Primărie. Noutatea, față de informațiile inițiale, este aceea că va exista listă comună pentru Consiliul Local Câmpina, paritatea candidaților pe listă fiind 1 la 1, adică, un candidat de la PNL, un candidat de la USR-PLUS și tot așa. Aceasta este încă o decizie care-i va nemulțumi profund pe liberalii câmpineni, după cea legată de eliminarea lui Horia Tiseanu din cursa pentru Primărie. Alte localități în care se va proceda ca la Câmpina sunt Mizil și Blejoi, deocamdată.
"Sunt convins că a fost o decizie grea cea privind constituirea acestea alianțe. Pe de altă parte, în Câmpina exista riscul fărâmițării electoratului de dreapta, ceea ce ar fi avantajat PSD. Este o oportunitate pentru Câmpina de a-și putea forma o majoritate în Consiliul Local asemeni celei care se preconizează pentru Consiliul Județean. În PLUS Câmpina avem o echipă foarte frumoasă, ne înțelegem bine și cu colegii din USR și sunt convins că vom avea o bună colaborare cu PNL", a afirmat Cătălin Florescu, candidatul comun al PNL și USR-PLUS la Primăria Câmpina.
"Este o onoare pentru mine să fiu candidatul dreptei unite la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova. Scopul nostru, al alianței, este să smulgem Prahova din ghearele PSD. Am format această alianță pentru a reuși împreună depesederizarea județului!", a spus Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova.


30 Jul 2020 11:44 5865 vizualizari



Comentarii






  • 31.07.2020 07:27 Andrei Sa va vad ce faceti acum cand și-a anunțat candidatura independent Alin Moldoveanu? Sa vad cine va mai alege cu partidele voastre pline de hoti in goana dupa ciolan. Bafta Alin Moldoveanu!
  • 30.07.2020 20:12 IRINA VASIOIU Felicitări! Așteptăm schimbări și la PNL. Oameni noi
  • 30.07.2020 19:16 Alex Butuza PSD speram ca se reformează. E normal ca și PNL sa facă la fel. TB toată lumea sa înțeleagă când este necesar sa se dea la o parte. Lăsați i pe tineri Sa vina și ei cu idei noi.
  • 30.07.2020 17:52 Titi Felicitări domnule Florescu! Aștept sa faceți echipa bună cu oameni de calitate din PNL. Acum e momentul ca PNL sa se reformeze. Poate se da la o parte dl Tiseanu...
  • 30.07.2020 14:04 Mihaela Chiar asa, Primaria Campina a fost în ghearele PNL o lungă perioadă de când guvernează Tiseanu. Asa ca ar trebui să păstrați ce ati cucerit ....cu doi candidați .... care sper, ca daca unul va câștiga să se apuce de treabă serios. Succes!
  • 30.07.2020 12:12 The Mask Sfarsitul pesedeului in Campina si Prahova.Era normal sa se faca o alianta a dreptei.Catalin Florescu si Liviu Briciu sunt doi candidati cu sanse reale sa castige primaria Campina.Gasca pesedeului din Prahova trebuie sa dispara definitiv.Au stapanit judetul ca o mosie.DRAGI Campineni ,avem in sfarsit doi oameni care merita sa castige.Cel mai bun sa fie invingator.Succes Liviu Briciu si Catalin Florescu!
659 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1472 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
599 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2013 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV