Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Actualitate (Categoria articolului)

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, polițiștii din Bănești au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula pe DN1 către Brașov. Întrucât autoturismul în cauză, nu a oprit la efectuarea semnalului regulamentar al polițiștilor, au pornit în urmărirea acestuia, fiind oprit ulterior cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei pe DJ100D, în satul Bănești. Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 30 ani, din comuna Bănești. Având în vedere că numărul de înregistrare menționat în certificatul de înmatriculare înmânat de conducătorul auto, nu corespundea cu numărul autoturismului oprit, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să înmâneze certificatul de înmatriculare corespunzător autoturismului condus, iar acesta a pus la dispoziție certificatul de înmatriculare al altui autoturism. De asemenea, s-a constatat faptul că inspecția tehnică periodică a autoturismului condus este expirată din luna martie 2022. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

2750 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1439 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

2181 vizualizari
29 sept. 2022 15:14

Târgul de Toamnă de la Breaza va avea loc în perioada 13-16 octombrie

Consiliul Local Breaza a stabilit ca Târgul de Toamnă de la Breaza să aibă loc în acest an în perioada 13-16 octombrie, în același loc ca și la precedentele ediții - Strada Ocinei și străduțele adiacente, Parcul Brâncoveanu, Strada Republicii (zona intersecției cu Strada Ocinei).

Alte stiri recente

423 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările:

1679 vizualizari
28 sept. 2022 20:11

Două handbaliste de la CS Câmpina, în vederile lotului național de cadete

În perioada 19-28 septembrie, Federația Română de Handbal a organizat, în cadrul "Programului Plan Talent", acțiuni de selecție pentru sportive născute 2008-2009, în vederea formării lotului național de cadete, acțiuni desfășurate în opt centre din țară.