Liga A Prahova. CS Brazi - Triumf Poiana Câmpina 3-0

Sport (Categoria articolului)

Ultimul meci al primei etape din noua ediție a Ligii A Prahova a fost unul modest, opunând la Negoiești pe CS Brazi și Triumf Poiana Câmpina.

Gazdele au forțat doar prima repriză, când au reușit să se desprindă decisiv pe tabela de marcaj, în vreme ce oaspeții au părut a resimți șocul contactului cu primul eșalon și a lăsat impresia că ar mai fi avut nevoie de una - două săptămâni pentru a pune la punct toate detaliile de joc, astfel încât să se prezinte la un nivel mai bun.
Pe parcursul celor 90 de minute, poienarii au avut patru-cinci ocazii de gol, astfel încât, la final, conducătorii și antrenorii își arătau amărăciunea de a nu fi reușit măcar un gol de onoare la primul lor meci în Liga A.
Iată și echipa aliniată de Triumf Poiana Câmpina: Stroie - Georgescu, G. Radu, A. Burchi, Bej (46 R. Alexe), Bălan, Bunea, Stan (73 I. Vintilă), Tandalache (82 Rece), I. Dumitru (69 D. Marin), D. Roman.
Etapa viitoare, CS Brazi va juca în deplasare cu AFC  Brebu, iar Triumf Poiana Câmpina va primi vizita formației Teleajen Văleni.
Rezultatele complete ale acestei prime etape - aici.

2383 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dragos 21.08.2022 16:53 Dacă și au luat 3 de la astia.. de la CSC, Băicoi și Breaza își iau minim 10

Sport

612 vizualizari
31 mai 2023 20:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Rezultate

Miercuri după-amiază au avut loc partidele contând pentru sferturile de finală din cadrul fazei județene a Cupei României.

1572 vizualizari
30 mai 2023 18:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Programul și delegările

Miercuri, 31 mai, cu începere de la ora 17.30, au loc partidele contând pentru sferturile de finală ale fazei județene a Cupei României. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

243 vizualizari
31 mai 2023 22:55

Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE "scris" din copii cu șepcuțe colorate

La Poiana Câmpina, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită astăzi, pentru ca mâine, 1 Iunie 2023, elevii să poată participa la un eveniment devenit tradiție - "Ultimul clopoțel", la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din localitate. Evenimentul de astăzi s-a desfășurat mai întâi în Parcul Triumf, apoi pe stadionul de la Poiana, aflat chiar lângă parc.

487 vizualizari
31 mai 2023 19:48

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova anunță demararea procedurii de contractare pentru furnizori pentru anul 2023

Casa de Asigurări de Sănătate a județului Prahova anunță furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale că, în vederea încheierii contractelor pentru anul 2023, au obligația de a transmite în format electronic documentele necesare contractării până la data de 14 iunie 2023.