Liga A Prahova. CS Brazi - Triumf Poiana Câmpina 3-0

Sport (Categoria articolului)

Ultimul meci al primei etape din noua ediție a Ligii A Prahova a fost unul modest, opunând la Negoiești pe CS Brazi și Triumf Poiana Câmpina.

Gazdele au forțat doar prima repriză, când au reușit să se desprindă decisiv pe tabela de marcaj, în vreme ce oaspeții au părut a resimți șocul contactului cu primul eșalon și a lăsat impresia că ar mai fi avut nevoie de una - două săptămâni pentru a pune la punct toate detaliile de joc, astfel încât să se prezinte la un nivel mai bun.
Pe parcursul celor 90 de minute, poienarii au avut patru-cinci ocazii de gol, astfel încât, la final, conducătorii și antrenorii își arătau amărăciunea de a nu fi reușit măcar un gol de onoare la primul lor meci în Liga A.
Iată și echipa aliniată de Triumf Poiana Câmpina: Stroie - Georgescu, G. Radu, A. Burchi, Bej (46 R. Alexe), Bălan, Bunea, Stan (73 I. Vintilă), Tandalache (82 Rece), I. Dumitru (69 D. Marin), D. Roman.
Etapa viitoare, CS Brazi va juca în deplasare cu AFC  Brebu, iar Triumf Poiana Câmpina va primi vizita formației Teleajen Văleni.
Rezultatele complete ale acestei prime etape - aici.

2562 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dragos 21.08.2022 16:53 Dacă și au luat 3 de la astia.. de la CSC, Băicoi și Breaza își iau minim 10

Sport

42 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

938 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

146 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1076 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.