Liga A Prahova. CS Brazi - Triumf Poiana Câmpina 3-0

Sport (Categoria articolului)

Ultimul meci al primei etape din noua ediție a Ligii A Prahova a fost unul modest, opunând la Negoiești pe CS Brazi și Triumf Poiana Câmpina.

Gazdele au forțat doar prima repriză, când au reușit să se desprindă decisiv pe tabela de marcaj, în vreme ce oaspeții au părut a resimți șocul contactului cu primul eșalon și a lăsat impresia că ar mai fi avut nevoie de una - două săptămâni pentru a pune la punct toate detaliile de joc, astfel încât să se prezinte la un nivel mai bun.
Pe parcursul celor 90 de minute, poienarii au avut patru-cinci ocazii de gol, astfel încât, la final, conducătorii și antrenorii își arătau amărăciunea de a nu fi reușit măcar un gol de onoare la primul lor meci în Liga A.
Iată și echipa aliniată de Triumf Poiana Câmpina: Stroie - Georgescu, G. Radu, A. Burchi, Bej (46 R. Alexe), Bălan, Bunea, Stan (73 I. Vintilă), Tandalache (82 Rece), I. Dumitru (69 D. Marin), D. Roman.
Etapa viitoare, CS Brazi va juca în deplasare cu AFC  Brebu, iar Triumf Poiana Câmpina va primi vizita formației Teleajen Văleni.
Rezultatele complete ale acestei prime etape - aici.

2201 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dragos 21.08.2022 16:53 Dacă și au luat 3 de la astia.. de la CSC, Băicoi și Breaza își iau minim 10

Sport

399 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

2459 vizualizari
01 dec. 2022 18:50

Liga A Prahova, trei restanțe se joacă duminică. Sunt ultimele meciuri ale anului 2022

Duminică, 4 decembrie, cu începere de la ora 11.00, sunt programate cele trei partide restante din etapa a 13-a, atunci când selecționata Prahovei a reprezentat România în Bulgaria, la Cupa Regiunilor UEFA. Iată programul și delegările acestor ultime jocuri din Liga A în anul 2022:

Alte stiri recente

995 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

610 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.