CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Elevii din Poiana Câmpina, în tradiționala excursie de la început de an școlar. Destinația - București

- Social -

Elevii din Poiana Câmpina, în tradiționala excursie de la început de an școlar. Destinația - București

Copiii de la Poiana Câmpina știu că începutul unui nou an școlar vine cu... o excursie. De șapte ani se întâmplă acest lucru, de șapte ani, în septembrie se merge în excursie cu școala. În anii precedenți s-a mers la București, la Sinaia și Bușteni, la Târgoviște, la Brașov, Poiana Brașov și la Castelul Bran, la Dino Parc și Cetatea Râșnov, iar anul acesta, pe 21 septembrie, din nou la București, de această dată în Parcul Crângași, la o expoziție cu tehnică din dotarea MAI și MApN și un show aeronautic, la Muzeul Antipa și la Muzeul Național al Satului. Excursia este organizată de primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.

"Mă bucur că am reușit și în acest an să organizăm excursia pe care copiii o așteaptă cu nerăbdare. Vom merge din nou la București, dar de aceată dată vom vizita alte obiective decât cele de la vizita precedentă, iar destinația a fost stabilită împreună cu cadrele didactice și conducerea școlii. Bineînțeles că merg și eu în excursie, alături de copii, ca de fiecare dată. Acesta este un dar pentru copii, pe care îl fac cu sprijinul unor oameni de bine din comuna noastră și fără a cheltui vreun ban de la bugetul local", ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu. (video)
"Este ziua mult așteptată de copii și noi ne bucurăm alături de ei. Avem pe listă obiective foarte interesante de vizitat și suntem convinși că vor fi pe placul copiilor, vor avea ce să vadă, ce să învețe, se vor distra și, așa cum am spus-o și cu altă ocazie, aceste excursii reprezintă o alternativă la procesul educațional clasic", a afirmat directorul Școlii Gimnaziale "Înv. Ion Mateescu", prof. Elena Nițu. (video)
Au mers în excursie aproximativ 200 de copii, împreună cu cadrele didactice, elevii de la clasa pregătitoare și clasa I fiind însoțiți și de mai mulți părinți sau bunici. Pentru copii, aceste excursii vor rămâne amintiri de neuitat. Au mers în locuri unde unii dintre ei, poate, n-ar fi ajuns niciodată pentru că nu toată lumea își permite să viziteze unele obiective unde prețurile sunt destul de mari. Vor avea ce povesti multă vreme de acum înainte, iar bucuria copiilor e tot ce contează.


23 Sep 2019 09:56 4227 vizualizari



Comentarii






  • 29.09.2019 19:12 Octavian Toma Minunată inițiativă.Am fost elev al acestei școli.Director era dl.Mateescu..Prin anii 1953-1960...Actualmente pensionar-prof.ftanceză Ploiești.
1675 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1642 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
875 vizualizari 17 Apr 2024 20:13 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2940 vizualizari 12 Apr 2024 21:29 Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV