CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” Câmpina, parte a unui proiect transfrontalier privind bunele maniere

- Social -

Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” Câmpina, parte a unui proiect transfrontalier privind bunele maniere

Alături de Liceul Tehnologic Agromontan ”Romeo Constantinescu” Vălenii de Munte și Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu” Bălți - Republica Moldova, Școala Gimnazială ”Al.I. Cuza” Câmpina a fost parte a unui proiect transfrontalier de schimb de bune practici ”Integrarea elevilor cu cerințe speciale: provocări și soluții”, tema fiind învățarea bunelor maniere.

În alegerea temei s-a plecat de la premiza că bunele maniere trebuie să facă parte din programul de educație al oricărui copil și că acestea îl ajută pe copil să-și dezvolte simțul respectului de sine și încrederea în propria persoană. Cadrele didactice implicate în derularea acestui proiect sunt de părere că elevii trebuie să descopere singuri faptul că stăpânesc deja o parte din bunele maniere și să se convingă că restul nu sunt greu de învățat.
Proiectul s-a adresat tuturor elevilor școlilor implicate, inclusiv elevilor cu cerințe educaționale speciale, dar și cadrelor didactice și părinților. Întâlnirile dintre elevii și cadrele didactice din cele trei instituții de învățământ s-au desfășurat online.
Proiectul s-a derulat în perioada septembrie - octombrie 2022 și a cuprins inclusiv o serie de activități specifice - ”Hai să ne cunoaștem”, ”Învățăm din povești” și proiectul de grup ”Sunt politicos”.
Din partea școlii câmpinene, coordonatorii acestui proiect au fost profesor învățământ primar Cristina Badea, profesor Florina Cristinela Gherghel, profesor învățământ primar Tanța Cucu, profesor învățământ primar Georgeta Filip, proefsor învățământ primar Raluca Mihalache, profesor învățământ primar Liliana Apostol, cadru didactic de sprijin Daniela Cernei, profesor Manuela Coman.


06 Dec 2022 19:32 2714 vizualizari


Comentarii


482 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
547 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
308 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1583 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV