Roni Civil a renunțat la contestația depusă la licitația organizată de Primăria Câmpina pentru Calea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina a demarat, în vara acestui an, procedura de achiziție publică pentru lucrarea de reparații și reabilitare Calea Doftanei. O licitație despre care noi am mai scris AICI, pentru că au apărut o serie de probleme, unele chiar ridicând semne de întrebare. Societatea Roni Civil Interoute SRL Băicoi, unul dintre participanți, a formulat două contestații la această licitație. Una dintre ele s-a aflat pe rolul Curții de Apel Ploiești, după ce Consiliul Național pentru Soluționare Contestațiilor respinsese acțiunea societății din Băicoi, și a fost pierdută de această societate (pentru netimbrare), iar o alta se afla la CNSC în așteptarea verdictului instanței pentru prima contestație.

Pe 29 octombrie 2019, printr-o adresă oficială, Roni Civil Interoute SRL Băicoi a informat atât Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor, cât și Primăria Câmpina, că renunță la cea de-a doua contestație. Practic, astfel, Primăria Câmpina are drum liber să desemneze câștigătorul licitației pentru lucrarea de reparații și reabilitare Calea Doftanei. Din acest moment, totul depinde de administrația locală, cât de repede va desemna câștigătorul și cât de repede vor începe efectiv lucrările. Vă reamintim că una dintre cele mai importante artere de circulație din Câmpina, Calea Doftanei, nu a mai fost asfaltată dinainte de 1989, de la ultima vizită a lui Nicolae Ceaușescu la Muzeul Doftana. Conform indicatorilor tehnico-economici aprobați deja de Consiliul Local Câmpina, valoarea estimată a acestei lucrări este de 9 milioane lei, fără TVA, pentru asfaltarea străzii de 3,5 km, modernizarea trotuarelor și amenajarea unui podeț tubular pentru preluarea apelor pluviale de pe Strada Dealului.
La licitația pentru modernizare străzii au fost depuse două oferte: firma Kato Service SRL Ploiești în asociere cu Stranbenbau Logistic Blejoi și Liciu Con SRL Buzău, respectiv Roni Civil Interoute SRL Băicoi, în asociere cu Degal Construct 88 București. Kato Service este firma care se ocupă și de lucrările de canalizare derulate cu fonduri europene accesate de HidroPrahova.

3651 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

342 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1264 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

427 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1369 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.