"De 20 de ani, Telega stă pe loc, deși are un mare potențial de dezvoltare", consideră reprezentanții Partidului Verde Telega

Politică (Categoria articolului)

Candidații Partidului Verde pentru Primăria și Consiliul Local Telega sunt oameni care nu au mai făcut politică până acum. Au decis să facă acest pas, nemulțumiți fiind de activitatea administrației publice locale din Telega, de stagnarea localității din toate punctele de vedere, de lipsa unei viziuni și a unei strategii clare în privința dezvoltării localității. "Telega are un mare potențial economic, dar și un imens potenția turistic, dar nu s-a făcut nimic pentru punerea lor în valoare. Comuna a rămas cu mult în urma altor localități din zona noastră. Din păcate, în ultimii 20 de ani, nu s-a schimbat nimic în Telega", spune Bogdan Șoldan, candidatul Partidului Verde la funcția de primar al comunei Telega. (video)

Invitați într-o emisiune la Câmpinatv.ro, reprezentanții Partidului Verde Telega - Bogdan Șoldan, candidat la Primărie și Gheorghe Bîlgă, candidat la Consiliul Local, au vorbit de problemele de astăzi ale comunei, despre lipsa de transparență, de comunicare între actuala administrație, aflată la final de mandat și cetățeni, dar și despre deficitul financiar înregistrat an de la la bugetul localității, despre lipsa investițiilor atât de necesare pentru ca locuitorii să poată trăi mai bine, în condiții civilizate, dar și despre nevoia de refacere și promovare a clădirilor și monumentelor care pot pune Telega pe harta turismului local și național.
"Înainte de orice, trebuie clarificate problemele legate de bugetul localității. Să vedem ce se întâmplă acolo, care sunt veniturile, care sunt cheltuielile, de ce există deficit financiar la finalul fiecărui an. Practic, trebuie făcută o decăpușare a bugetului local de toate cheltuielile inutile, trebuie să vedem de ce unele sunt nejustificat de mari, trebuie să știm exact de unde pornim și cu ce bani. Iar toate aceste lucruri trebuie comunicate oamenilor, să știe și ei cum le-au fost cheltuiți banii. Apoi trebuie să realizăm proiecte concrete pentru atragerea de fonduri extrabugetare - fonduri europene, guvernamentale, parteneriate cu autoritățile județene. Trebuie să avem o viziune, o strategie de dezvoltare, trebuie să fim clari, corecți, eficienți!", a declarat Bogdan Șoldan. (video)
Profesorul Gheorghe Bîlgă este adevărat cercetător al istoriei comunei, un om care știe totul despre monumentele din Telega, despre Penitenciarul Doftana, care se află în această localitate. Consideră că este foarte important ca toate aceste obiective, cu care locuitorii din Telega se mândresc, să poată fi arătate și altora. Să fie bine întreținute, să fie promovate, să atragă turiști, iar astfel să genereze venituri la bugetul local. (video)

(Publicitate electorală, la comanda Partidului Verde Prahova, cod mandatar financiar 21200091)

3480 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Adrian 21.09.2020 12:01 Ma asteptam sa se discute mai mult de proiectele pe catre le au pentru Telega si mai putin de partea istorica(de fapt ma asteptam sa se discute de proiectele pentru a atrage turistii, nu de istorie aprofundata si de contul de Facebook al domnului candidat la consiliu). In principiu suna bine si daca ar atrage investitori si fonduri europene ar fi si mai bine. In Campania electorala au cea mai mare prezenta in mediul online, sper sa se mentina acest obicei si in cazul in care castiga alegerile. Mult succes! P.S. Cu mare interes astept si un interviu cu candidatul la primaria Telega (actualul viceprimar) din partea PSD :)

Politică

2607 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2614 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.