Liga A Prahova. CS Câmpina - Triumf Poiana Câmpina 5-1

Sport (Categoria articolului)

Un derby local, cu multe orgolii, mai ales după tot ceea ce se întâmplase în tur, întâlnirea dintre CS Câmpina și Trumf Poiana Câmpina a fost până la urmă un meci frumos, cu șase goluri și cu nu mai puțin de trei lovituri de pedeapsă.

A fost un meci mai echilibrat decât o arată scorul final, diferența pe teren între cele două echipe fiind mult mai mică decât cea de pe lista marcatorilor de la finalul jocului. Gazdele au deschis scorul prin Diaconu (min 5 - a reluat din apropiere, după un corner de pe partea dreaptă, la o fază la care oaspeții au cerut fault la portar) și și-au dublat avantajul prin Dedu (min. 35 - din penalty), pentru ca G. Radu să readucă speranțele în tabăra poienarilor, transformând un penalty, în minutul 45.
După pauză, Dedu a înscris din nou cu un șut frumos de la marginea suprafeței de pedeapsă (min. 55), după care jocul se echilibrează, poienarii având chiar minute bune de dominare teritorială, dar și de posesie prelungită. Iar atunci când părea mai aproape un gol al doilea al oaspeților, Petrescu prinde un șut de senzație de la jumătatea terenului, cu care mărește avantajul formației sale la 4-1 (min. 76). În minutul 82, dintr-un alt penalty, transformat cu repetiție, Dedu își adjudecă hat-trick-ul și stabilește scorul final, 5-1, un scor mult prea sever, față de ceea ce s-a jucat în teren.
CS Câmpina: Antal - Diaconu (76 Duță), Bej, Năstase, Tocitu (68 A. Marin), Badea, Bărcănescu, Petrescu, Nichifor (85 Merluță), Dedu, Amar (78 Cârstea). Antrenor: Claudiu Dumitrescu.
Triumf Poiana Câmpina: Stoica - Stan, Stancu (57 M. Stere), Țurlea, G. Radu, I. Dumitru, Georgescu, Bunea, D. Marin, R. Alexe (78 L. Ion), Țol. Antrenor: Valentin Bunea.
Rezultatele acestei etape - aici.
Runda viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare la Brebu, cu AFC Brebu, iar Triumf Poiana Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Petrolul 95 Ploiești.

3885 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tiberiu Ionescu 22.04.2023 20:38 Buna seara, domnul Neculai! Este prima oara care comentez la articolele scrise de dumneavoasta,dar nu este prima oara cand ma deranjeaza ce scrieti despre echipa noastra,poate sunt eu SUBIECTIV, dar cel putin astazi nu ati scris realitatea din teren,poate aveti alte interese dumneavoastra!In loc sa va bucurati ca la CAMPINA s-a FORMAT un grup si o echipa care sa reprezinte interesele ORASULUI CAMPINA, dumneavoastra impreuna cu alte persoane destul de influente in oras alegeti doar sa ne CRITICATI!Ne-am bucura daca mult mai multi OAMENI ar fi alaturi de AMBITIILE noastre, ale echipei si al vestiarului!!Nu uitati, Campina in lumea fotbalului merita MULT MAI MULT!!
  • Alexandru 22.04.2023 20:55 Tibi, dintre noi doi, sigur tu ești mai subiectiv decât mine. Nici nu ar fi ok să fie altfel... Nu știu la ce alte persoane te referi și, sincer, nici nu mă interesează! Eu îmi mențin părerea: victoria voastră este meritată, dar diferența e prea mare! Cred că am dreptul și eu la o părere...

Sport

502 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1409 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

26 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

424 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.