Liga A Prahova. CS Câmpina - Triumf Poiana Câmpina 5-1

Sport (Categoria articolului)

Un derby local, cu multe orgolii, mai ales după tot ceea ce se întâmplase în tur, întâlnirea dintre CS Câmpina și Trumf Poiana Câmpina a fost până la urmă un meci frumos, cu șase goluri și cu nu mai puțin de trei lovituri de pedeapsă.

A fost un meci mai echilibrat decât o arată scorul final, diferența pe teren între cele două echipe fiind mult mai mică decât cea de pe lista marcatorilor de la finalul jocului. Gazdele au deschis scorul prin Diaconu (min 5 - a reluat din apropiere, după un corner de pe partea dreaptă, la o fază la care oaspeții au cerut fault la portar) și și-au dublat avantajul prin Dedu (min. 35 - din penalty), pentru ca G. Radu să readucă speranțele în tabăra poienarilor, transformând un penalty, în minutul 45.
După pauză, Dedu a înscris din nou cu un șut frumos de la marginea suprafeței de pedeapsă (min. 55), după care jocul se echilibrează, poienarii având chiar minute bune de dominare teritorială, dar și de posesie prelungită. Iar atunci când părea mai aproape un gol al doilea al oaspeților, Petrescu prinde un șut de senzație de la jumătatea terenului, cu care mărește avantajul formației sale la 4-1 (min. 76). În minutul 82, dintr-un alt penalty, transformat cu repetiție, Dedu își adjudecă hat-trick-ul și stabilește scorul final, 5-1, un scor mult prea sever, față de ceea ce s-a jucat în teren.
CS Câmpina: Antal - Diaconu (76 Duță), Bej, Năstase, Tocitu (68 A. Marin), Badea, Bărcănescu, Petrescu, Nichifor (85 Merluță), Dedu, Amar (78 Cârstea). Antrenor: Claudiu Dumitrescu.
Triumf Poiana Câmpina: Stoica - Stan, Stancu (57 M. Stere), Țurlea, G. Radu, I. Dumitru, Georgescu, Bunea, D. Marin, R. Alexe (78 L. Ion), Țol. Antrenor: Valentin Bunea.
Rezultatele acestei etape - aici.
Runda viitoare, CS Câmpina va juca în deplasare la Brebu, cu AFC Brebu, iar Triumf Poiana Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Petrolul 95 Ploiești.

3792 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tiberiu Ionescu 22.04.2023 20:38 Buna seara, domnul Neculai! Este prima oara care comentez la articolele scrise de dumneavoasta,dar nu este prima oara cand ma deranjeaza ce scrieti despre echipa noastra,poate sunt eu SUBIECTIV, dar cel putin astazi nu ati scris realitatea din teren,poate aveti alte interese dumneavoastra!In loc sa va bucurati ca la CAMPINA s-a FORMAT un grup si o echipa care sa reprezinte interesele ORASULUI CAMPINA, dumneavoastra impreuna cu alte persoane destul de influente in oras alegeti doar sa ne CRITICATI!Ne-am bucura daca mult mai multi OAMENI ar fi alaturi de AMBITIILE noastre, ale echipei si al vestiarului!!Nu uitati, Campina in lumea fotbalului merita MULT MAI MULT!!
  • Alexandru 22.04.2023 20:55 Tibi, dintre noi doi, sigur tu ești mai subiectiv decât mine. Nici nu ar fi ok să fie altfel... Nu știu la ce alte persoane te referi și, sincer, nici nu mă interesează! Eu îmi mențin părerea: victoria voastră este meritată, dar diferența e prea mare! Cred că am dreptul și eu la o părere...

Sport

1522 vizualizari
06 dec. 2023 17:31

Darius Coman, nou record național la 100m bras la Europenele de seniori de la Otopeni

Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, legitimat la Clubul Barracuda Câmpina, singurul câmpinean calificat la Campionatul European de Natație pentru Seniori, care se desfășoară la Otopeni, a început această prestigioasă competiție în forță, încă de la prima sa întrecere reușind să doboare recordul național la proba de 100m bras.

2864 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

3 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

Alte stiri recente

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.