Cinci candidați pentru postul de șef al Serviciului Taxe și Impozite

Actualitate (Categoria articolului)

Comisia de concurs a aprobat dosarele tuturor candidaților pentru postul de șef al Serviciului Taxe și Impozite din cadrul Direcției Economice a Primăriei Câmpina. Cinci persoane s-au înscris la acest concurs, două din interior (adică din cadrul administrației locale și instituțiilor subordonate) și trei din exterior.

La avizierul Primăriei Câmpina a fost afișat astăzi anunțul conform căruia dosarele candidaților sunt în regulă și toți cinci pot susține proba scrisă, pe 14 ianuarie 2015. Proba orală este programată pentru 15 ianuarie. Iată care sunt cei cinci candidați pentru postul de șef al Serviciului Taxe și Impozite:
- Cristi Birligiu, lucrează și în prezent la Direcția Economică, la Compartimentul de Executări Silite
- Radu Hoitan, contabil șef la Casa Tineretului
- Mariana Bercu, expert contabil
- Florin Stănescu, economist
- Mihaela Munteanu, economist 
Din informațiile noastre, ultimii trei lucrează în mediul privat.

5536 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ana 11.01.2016 23:00 Eu pariez pe Mariana Bercu! pentru ca este ruda (si "pila") Elizei Oprescu! Singura in fata careia Tiseanu nu sufla in Primaria Campina! Prietenii stiu de ce!
  • the economist 12.01.2016 06:33 Domnița Corina și-a dat seama, după episodul cu impozitele, că este prea mare pălăria pentru ea?
  • Civic 15.01.2016 00:09 Draga Ana, tu esti sigur om din system...altfel nu ai stii sa faci astfel de aprecieri calomnioase la adresa domnului primar si a subalternilor lui. Astfel trebuie sa mai stii ca prin aceste afirmatii ai incalcat codul de conduita a functionarului public, adica art.12 din Legea 7/2004! Sper ca cineva sa se autosesizeze.

Actualitate

346 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1264 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

429 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1373 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.