Gunoaie aruncate peste noapte pe Strada Ion Câmpineanu, pe aleea spre canton

Social (Categoria articolului)

De vreo două zile, cam aceasta este imaginea pe care o văd cei care trec pe Strada Ion Câmpineanu din municipiul Câmpina, în apropierea intersecției cu Plevnei. Acolo este o alee, o știm cu toții, pornește din Strada Câmpineanu și iese la cantonul CFR de lângă Lacul Curiacul. Gunoaiele au apărut peste noapte, saci întregi cu gunoaie și cutii aruncate pe alee și pe spațiul verde.

Imaginile sunt grăitoare, credem noi. Imagini dezolante, triste, "create" cu bună știință de persoane fără bun simț, care au găsit o modalitate să scape astfel de gunoiul din bătătură. Situația ne-a fost semnalată de cititori, iar noi, la rândul nostru o prezentăm aici în speranță că se sesizează cineva și va lua măsurile care se impun.

3280 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dragos Dinulescu 06.10.2018 01:15 Ce-ar fi daca Floriconul ar face mai multe locuri publice pentru aruncat/strans gunoaiele? Ce-ar fi daca, in locuri din astea unde se constata ca apar gunoaie aruncate, ar aparea intr-o buna zi niste habe sau niste pubele? Iar Floriconul sa le goleasca frecvent? Ce-ar fi daca, de la locurile de strans gunoiul, alea amplasate intre blocuri, ar disparea pancartele prin care se stabileste cine are dreptul sa puna acolo gunoi? ...Ce-ar fi daca, in loc sa pui un insemn cu "Nu calcati pe iarba, amenda!" acolo unde apare o poteca s-ar apuca municipalitatea sa amenajeze acea poteca si s-o transforme in trotuar? Ca daca a aparut , inseamna ca oamenii CIRCULA pe acolo! Asa si cu gunoaiele... Ce usor e sa ne lamentam! Nu mai bine oferim solutii, decat sa cautam vinovati si sa dam amenzi? In loc sa faca din cand in cand BALCI pe strada principala, ca la tara, primaria mai bine si-ar asuma curatenia orasului!

Social

1312 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

629 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.