CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Partidul Umanist Social Liberal o susține pe Irina Nistor la Primăria Câmpina

- Politică -

Partidul Umanist Social Liberal o susține pe Irina Nistor la Primăria Câmpina

Prin intermediul unui comunicat de presă, Partidul Umanist Social Liberal, filiala Câmpina, a anunțat că la alegerile locale din 9 iunie o va susține pe Irina Nistor la funcția de primar al municipiului Câmpina.

Irina Nistor este candidatul Partidului Social Democrat, dar - la începutul lunii trecute - și Partidul Câmpina Curată a anunțat că o va susține în viitoarea bătălie electorală pentru funcția de primar al municipiului Câmpina.
”Conducerea filialei Câmpina a Partidului Umanist Social Liberal a decis ca la alegerile din 9 iunie să recomanda tuturor membrilor și simpatizanților să o susțină pe Irina Nistor, candidat PSD, la funcția de primar al municipiului Câmpina. Apreciem că este cea mai bună variantă pentru a asigura un viitor comunității noastre, un viitor în care principiile și valorile umaniste să se regăsească și în care toți membrii comunității câmpinene să o ducă mai bine și să fie cât mai bine reprezentați”, se arată în comunicatul de presă al Partidului Umanist Social Liberal, filiala Câmpina.


09 Apr 2024 12:05 1942 vizualizari


Comentarii






  • 09.04.2024 18:25 Ioana Nu vă supărați, dar cine sunteți ??????? De unde ați apărut ???? Recomandarea e plătită sau impusă???? Dacă nu ați fi penibili, m ar apuca râsul ( plânsul mai degrabă 🤦‍♀️)
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
439 vizualizari 20 May 2024 11:39 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1888 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
1848 vizualizari 17 May 2024 20:59 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Obiectivul nr. 1 este extinderea spitalului cu urgențe, secție dializă și stație ambulanță”

”Continuarea demersurilor începute în anul 2023 pentru extinderea Spitalului Municipal Câmpina cu spații moderne pentru Compartiment Primiri Urgențe, pentru secție de dializă și pentru o stație de ambualnță”, a sintetizat Cosmin Raț, candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie, obiectivul primordial.

citeste mai mult
1665 vizualizari 17 May 2024 20:28 Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat PNL la Consiliul Local Câmpina: ”Voi face o altfel de politică!”

Valentin Negoiță, candidat din partea Partidului Național Liberal la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, a fost invitatul nostru, în cadrul unei emisiuni electorale.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV