CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

1253 absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina au depus jurământul și vor intra de luni în serviciu

- Eveniment -

1253 absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina au depus jurământul și vor intra de luni în serviciu

O afluență de lume fără precedent am putut vedea vineri, 28 octombrie 2022, la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina cu prilejul ceremoniei de absolvire și acordare a gradului profesional de agent de poliție celor 1253 absolvenți ai acestei instituții, promoția octombrie 2022. Estimativ, au fost aproximativ 8.000 de oameni - rude, prieteni, apropiați ai absolvenților, veniți să asiste la acest important moment din viața tinerilor polițiști.

Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General de Poliție au fost reprezentate de secretarul de stat pentru ordine și siguranță publică - chestor Bogdan Despescu și adjunctul inspectorului general al Poliției Român - chestorul Eduard Mirițescu, amândoi foști comandanți ai Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. De asemenea, la festivitate au fost prezenți foști comandanți și profesori ai Școlii de Poliție, prefectul Virgiliu Nanu, primarii Alin Moldoveanu (Câmpina), Bogdan Novac (Breaza), George Stoica (Bănești), alți invitați.
Pe o vreme superbă, ceremonialul a cuprins alocuțiuni, citirea ordinului privind acordarea gradului profesional, dar și privind desemnarea șefului de promoție - Eduard Ciobanu, din Vaslui, premierea primilor zece elevi ai acestei promoții, intitulată ”Gorun 2”, precum și o scurtă slujbă religioasă.
Momentele cele mai așteptate au fost rostirea jurământului și defilarea tuturor detașamentelor de absolvenți.
Promoția octombrie 2022 a Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” din Câmpina include 1253 absolvenți, dintre care 1080 băieți și 173 fete, dintre care 22 romi și 10 de la alte minorități. Alți 40 de elevi au abandonat cursurile de-a lungul acestui an, iar 13 au intrat la Academia de Poliție și au renunțat, evident, la școala postliceală. Este prima promoție care va purta noua uniformă, prezentată în cursul zilei de joi, iar fiecare absolvent își va începe efectiv serviciul de luni, 31 octombrie.
La ceremonia de absolvire nu a lipsit tradiționala cerere în căsătorie, moment plin de emoții pentru cei direct implicați și aplaudat de toți cei prezenți. La final, în uralele tuturor, proaspeții absolvenți ai Școlii de Poliție de la Câmpina au lansat spre cer zeci de baloane roșii, galbene și albastre.


28 Oct 2022 20:37 3628 vizualizari


Comentarii


  • 29.10.2022 18:53 Crocodil Un bețiv care abia mergea pe stradă se întânlește cu un polițai. Bețivul: Dom'le polițai, pot și eu sa trec printre d'voasta? La care polițaiul raspunde: Bine, dar câte unul pe rând.
810 vizualizari 21 Jun 2024 10:54 Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, începând cu ora 12.00, Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” Breaza, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Breaza, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și alte instituții din județ, organizează Festivalul - concurs ”Cântec și joc la Breaza”, eveniment cu participare internațională.

citeste mai mult
10374 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
1339 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
1289 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV