Exercițiu de amploare al ISU Prahova la o societate comercială din Florești

Social (Categoria articolului)

Potrivit scenariului exercițiului, la depozitul de produse finite al unui operator economic se produce un incendiu care cuprinde aproximativ 40% din suprafaţa depozitului. În urma incendiului, şase operatori care deserveau depozitul au suferit arsuri şi intoxicaţii cu fum. Pentru gestionarea operativă a evenimentului, la fața locului au fost mobilizați 71 de pompieri militari cu opt autospeciale de stingere, două autoscări mecanice, trei ambulanțe SMURD, un container multirisc, o autospecială de victime multiple, șase autospeciale de primă intervenție și comandă și grupa operativă a inspectoratului.

Potrivit ISU Prahova, scopul acestui exercițiu a vizat antrenarea structurilor de intervenţie în vederea îndeplinirii misiunilor specifice din competenţă, în ipoteza producerii unui incendiu. Din fericire, a fost doar scenariul unui exercițiu tactic care are ca scop pregătirea pompierilor și testarea capacității de reacție, dar și modul de organizare a tuturor structurilor care ar putea fi implicate într-un asemenea eveniment. 

4446 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1290 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

623 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

204 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

251 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.