Accident pe DN1, în zona Paralela 45, din fericire fără victime

Social (Categoria articolului)

Vineri seară, la scurt timp după producerea accidentului grav de pe DN1, de la intersecția cu drumul spre Florești, despre care am scris AICI, un alt accident a avut loc pe drumul național 1, în zona Paralela 45. Din fericire, de această dată nu există persoane rănite, ci doar pagube materiale destul de însemnate.

În accidentul de la Paralela 45 au fost implicate un camion și un autoturism. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliția Prahova, accidentul s-a produs pe sensul de mers spre Ploiești. Unul dintre vehicule ieșea de pe Strada Gării (drumul care duce la Gara Florești) și a intrat în DN1 fără să acorde prioritate mașinii care circula regulamentar pe drumul național. În urma impactului, camionul s-a răsturnat.
(Foto - IJP Prahova)

3795 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1911 vizualizari
20 feb. 2020 06:41

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 20 februarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2411 vizualizari
19 feb. 2020 13:57

În 2019, Ambulanța a intervenit în zona Câmpina la peste 15.000 de solicitări

Serviciul de Ambulanță Prahova a prezentat o evaluare a activității pentru anul 2019, o analiză la toate capitolele, cele mai interesante informații legate de zona Câmpina rezumându-le în rândurile următoare.

Alte stiri recente

108 vizualizari
20 feb. 2020 13:05

Incredibil! Un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina

În Câmpina, municipiu european al mileniului al III-lea, întâlnim imagini ca cea alăturată, care pare de domeniul irealului. Ne-am uitat de mai multe ori înainte să ne decidem să abordăm acest subiect. Nu ne venea să credem, și, totuși, da, este adevărat, un băț înfipt într-o țeavă susține firele rețelei electrice pe un teren al Primăriei Câmpina!

1485 vizualizari
20 feb. 2020 11:04

Avarie majoră, în centrul Câmpinei, la rețeaua de alimentare cu apă. Traficul este restricționat

UPDATE - La ora 13.00, intervenția HidroPrahova s-a încheiat, circulația rutieră pe Bulevardul Carol I, în centrul municipiului, se desfășoară normal.

O avarie s-a produs în această joi dimineață la rețeaua de alimentare cu apă potabilă a blocului 12E din centrul municipiului Câmpina, în apropierea pasajului de la ceas. HidroPrahova intervine pentru remedierea avariei, dar în acest moment nu se știe cu exactitate cât va dura intervenția.