CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0. Și se putea mai mult...

- Sport -

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0. Și se putea mai mult...

La fel ca și în alte situații, despre care am scris la momentul potrivit, dezinteresul unor echipe pentru competiție aduce o pată neagră pe obrazul unui fotbal de nivel județan și așa destul de afectat de scandaluri. La fel s-a întâmplat și duminică, 17 octombrie, la meciul Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești, acolo unde oaspeții au venit cu numai 11 jucători, dintre care unul nu avea viza medicală. În aceste condiții, oaspeții au început jocul în zece jucători, iar aproape de minutul 75, unul dintre fundașii de la Albești a cedat fizic, echpa sa terminând partida în nouă jucători.

Poienarii nu au avut nicio problemă în a se impune în fața unui adversar atât de slab, care se zbate în subsolul clasamentului, având înaintea acestui joc o singură victorie. Rând pe rând, poienarii au înscris pe bandă rulantă, trei goluri până la pauză și alte patru goluri în repriza secundă. Nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei, ba chiar conducătorii formației din Poiana Câmpina insistând pentru cât mai multe goluri. Fluierul final al arbitrului Valentin Dumitru a pus capăt nu numai partidei, ci și chinului pe care a părut să-l îndure formația oaspete, mai ales în a doua parte a jocului.
Golurile formației din Poiana Câmpina au fost marcate de G. Radu (min. 9), Negreanu (min. 23, 75, 81), Ad. Burchi (min. 31), Țurlea (min. 86), Ov. Vintilă (min. 89). 
Antrenorul Valentin Bunea a trimis în teren următorul ”11”: Sbierea - Baltag, G. Radu, Savu, D. Marin, Ad. Burchi, I. Dumitru, Alexe, Tandalache, Stan, Negreanu. Au mai jucat: Țurlea, Ov. Vintilă.

Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasare cu CS Blejoi II, chiar liderul la zi al campiontului. Triumf ocupă în clasament locul al doilea, cu 20 puncte, la patru puncte de liderul cu care se va confrunta etapa viitoare.
Rezultatele acestei etape:
Avântul Tomșani - Carpați Sinaia 3-2
AS Gherghița - CS Scorțeni Bordeni 2-2
Olimpia Cireșanu - AS Starchiojd 3-2
Brădetul Ștefești - CS Blejoi II 1-2
Unirea Teleajen - Progresul Bucov 2-2
Petrolul Ologeni - CSO Mizil 0-0
Sportul Câmpina - CS Câmpina 0-0


17 Oct 2021 19:28 3804 vizualizari


Comentarii






634 vizualizari 18 May 2024 20:44 Andreea Lungu a câștigat pentru al patrulea an consecutiv Trofeul ”Lia Manoliu” la aruncarea discului

Andreea Lungu a câștigat pentru al patrulea an consecutiv Trofeul ”Lia Manoliu” la aruncarea discului

În acest week-end, la Craiova, pe stadionul de atletism ”Nicolae Mărășescu” are loc ediția 69 a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României. Încă din prima zi, Andreea Lungu, antrenor Mihaela Marin, fostă componentă a CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, a câștigat proba de aruncarea discului.

citeste mai mult
1005 vizualizari 18 May 2024 19:52 Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 30-a. Rezultate și clasament

Runda cu numărul 30 din Liga A Prahova a început sâmbătă dimineață.  A continuat după-amiază și se va încheia duminică dimineață.  Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
1067 vizualizari 18 May 2024 15:35 Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Mănești 5-2

Liga A Prahova. CS Câmpina - CS Mănești 5-2

În cadrul etapei a 30-a din Liga A Prahova, CS Câmpina a jucat în fața propriilor suporteri în fața echipei CS Mănești, o grupare aflată în a doua parte a clasamentului.

citeste mai mult
2031 vizualizari 17 May 2024 21:25 Pe 1 iunie se va inaugura Bazinul didactic de înot de la Cornu

Pe 1 iunie se va inaugura Bazinul didactic de înot de la Cornu

Sâmbătă, 1 iunie, de la ora 12.00, la Cornu va avea loc inaugurarea Bazinului didactic de înot, un bazin realizat după același proiect cu cel de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV