Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0. Și se putea mai mult...

Sport (Categoria articolului)

La fel ca și în alte situații, despre care am scris la momentul potrivit, dezinteresul unor echipe pentru competiție aduce o pată neagră pe obrazul unui fotbal de nivel județan și așa destul de afectat de scandaluri. La fel s-a întâmplat și duminică, 17 octombrie, la meciul Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești, acolo unde oaspeții au venit cu numai 11 jucători, dintre care unul nu avea viza medicală. În aceste condiții, oaspeții au început jocul în zece jucători, iar aproape de minutul 75, unul dintre fundașii de la Albești a cedat fizic, echpa sa terminând partida în nouă jucători.

Poienarii nu au avut nicio problemă în a se impune în fața unui adversar atât de slab, care se zbate în subsolul clasamentului, având înaintea acestui joc o singură victorie. Rând pe rând, poienarii au înscris pe bandă rulantă, trei goluri până la pauză și alte patru goluri în repriza secundă. Nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei, ba chiar conducătorii formației din Poiana Câmpina insistând pentru cât mai multe goluri. Fluierul final al arbitrului Valentin Dumitru a pus capăt nu numai partidei, ci și chinului pe care a părut să-l îndure formația oaspete, mai ales în a doua parte a jocului.
Golurile formației din Poiana Câmpina au fost marcate de G. Radu (min. 9), Negreanu (min. 23, 75, 81), Ad. Burchi (min. 31), Țurlea (min. 86), Ov. Vintilă (min. 89). 
Antrenorul Valentin Bunea a trimis în teren următorul ”11”: Sbierea - Baltag, G. Radu, Savu, D. Marin, Ad. Burchi, I. Dumitru, Alexe, Tandalache, Stan, Negreanu. Au mai jucat: Țurlea, Ov. Vintilă.

Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasare cu CS Blejoi II, chiar liderul la zi al campiontului. Triumf ocupă în clasament locul al doilea, cu 20 puncte, la patru puncte de liderul cu care se va confrunta etapa viitoare.
Rezultatele acestei etape:
Avântul Tomșani - Carpați Sinaia 3-2
AS Gherghița - CS Scorțeni Bordeni 2-2
Olimpia Cireșanu - AS Starchiojd 3-2
Brădetul Ștefești - CS Blejoi II 1-2
Unirea Teleajen - Progresul Bucov 2-2
Petrolul Ologeni - CSO Mizil 0-0
Sportul Câmpina - CS Câmpina 0-0

3023 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2023 vizualizari
03 dec. 2021 20:53

Triumf Poiana Câmpina și recordurile care au dus-o pe primul loc la jumătatea campionatului

Cu un lot valoros, probabil cel mai valoros din actuala ediție de campionat a Superligii B Prahova, al doilea eșalon fotbalistic al județului, Triumf Poiana Câmpina a stabilit o serie de recorduri, care au dus-o la jumătatea întrecerii pe primul loc, la un avans de patru puncte de ocupanta locului secund.

2669 vizualizari
01 dec. 2021 21:48

Secția de fotbal de la CS Câmpina ar trebui să facă pasul următor, spre o reală performanță

1 comentarii

La cinci ani de la înființarea Clubului Sportiv Câmpina, secția cu cele mai bune și mai vizibile rezultate este cea de fotbal. Sute de copii au trecut în cei cinci ani prin această secție și, probabil, că după cei cinci ani, ar fi momentul să se facă pasul spre nivelul următor.

Alte stiri recente

598 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

1163 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.