Frumusețe și relaxare la Salonul CHIC Beauty&Style din Câmpina

Social (Categoria articolului)

De curând, în Câmpina a fost deschis un nou salon de înfrumusețare, unul aparte, creat pentru a identifica nevoile fiecărui client, pentru a-i oferi cele mai bune servicii și pentru a-i depăși orice așteptare. Salonul CHIC Beauty&Style poate fi considerat o experiență pe care dorești s-o retrăiești și avem argumente pentru asta.

Salonul CHIC Beauty&Style oferă tot ce v-ați putea dori în materie de frumusețe și stil: de la coafor, frizerie, manichiură, pedichiură, machiaj, epilat și pensat, până la tratamente faciale și tratamente corporale cu termocuvertă cu trei zone de încălzire (o nouă tehnică pentru eliminarea celulitei și care accelerează circulația limfatică facilitând eliminarea toxinelor; împachetările la termocuvertă asigură scăderea în centimetri). Prețuri accesibile pentru toată lumea.
Salonul are o echipă profesionistă și sufletistă, care lucrează cu plăcere și cu mult talent. O echipă mică, dar cu suflet mare și care se perfecționează permanent pentru a fi în pas cu ultimele cerințe. Dotările sunt excelente, totul este nou și de calitate, sigur și confortabil. Ustensilele folosite în noul salon sunt sterilizate și sigilate după norme medicale, adică prin metodele folosite în cabinetele medicale și stomatologice. Iar trusele sunt desigilate în fața fiecărui client.
Iar un lucru cu adevărat deosebit - Salonul CHIC Beauty&Style este singurul salon din Câmpina cu loc de joacă pentru copii, astfel încât, în timp ce mama își oferă câteva momente de răsfăț, copilul se poate juca în camera alăturată, sub supravegherea unui angajat al salonului.

Salonul CHIC Beauty&Style se află pe Strada 1 Mai, nr.41 (lângă magazinul Watt Oferta). Programul este următorul: de luni până vineri între orele 9.00 - 20.00, sâmbăta 9.00 - 17.00, iar duminica - numai cu programări. Pentru mai multe informații și pentru programări puteți suna la 0736.970.970. Și trebuie să mai știți că la Salonul CHIC Beauty&Style aveți parte de multe surprize plăcute, promoții și concursuri cu premii importante. (P)

3665 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1945 vizualizari
23 ian. 2019 09:12

O casă, două anexe și două garaje au fost mistuite de un incendiu, la Talea

Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață la o casă din comuna Talea. Pompierii militari din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Prahova au intervenit cu patru autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea focului. A fost o intervenție dificilă pentru că, la sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta violent și generalizat pe o suprafață de peste 200 mp.

2107 vizualizari
22 ian. 2019 11:40

Triajul copiilor, curățenia și aerisirea claselor și dezinfecția băncilor - recomandările DSP Prahova către școli, pentru prevenirea îmbolnăvirilor de gripă

Încă trei decese cauzate de virusul gripal de tip A, subtip H1, au fost înregistrate ieri în România. Este vorba despre trei femei, de 43 de ani, de 51 de ani și de 72 de ani, din Prahova, Gorj și București. În județul Prahova, acesta este al patrulea deces cauzat de gripă. La nivel național, 23 de persoane și-au pierdut până acum viața din cauza gripei, după cum a transmis Institutul Național de Sănătate Publică. Ministrul Sănătății a anunțat că România este în pragul unei epidemii de gripă, săptămâna trecută înregistrându-se 1.155 cazuri de gripă clinică, la nivel național, dintr-un total de peste 90.000 de cazuri de viroze respiratorii. Având în vedere această situație, Direcția de Sănătate Publică Prahova a transmis Inspectoratului Școlar Județean, iar acesta, la rândul său, a transmis tuturor unităților de învățământ, o adresă privind instituirea măsurilor de prevenire a îmbolnăvirilor în școli.

Alte stiri recente

1860 vizualizari
23 ian. 2019 20:55

Hora Unirii, dansată de elevii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina

Pentru că joi, 24 Ianuarie, este zi liberă, elevii și profesorii Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina au sărbătorit cu o zi mai devreme Unirea Principatelor Române. În curtea instituției, elevi din toate ciclurile de învățământ (primar, gimnazial, liceal) au dansat Hora Unirii, pentru a marca astfel împlinirea a 160 de ani de la Unirea Moldovei cu Țara Românească sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza, cel care a pus bazele dezvoltării moderne a României prin reformele aplicate în scurta sa perioadă de domnie.

1894 vizualizari
23 ian. 2019 19:56

"Mândria de a fi român", un proiect educațional dedicat Micii Uniri, desfășurat la Școala "Ion Câmpineanu" din Câmpina

Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu" din Câmpina și Școala Gimnazială Nistorești, aparținând de Liceul Teoretic "Aurel Vlaicu" Breaza, au desfășurat miercuri, 23 ianuarie, un proiect educațional intitulat "Mândria de a fi român". Acest proiect s-a adresat elevilor din ciclul primar și a fost dedicat aniversării Zilei Unirii Principatelor Române. (video)