Poșta Mică din Câmpina a fost desființată

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - În locul Poștei Mici se va deschide o cafenea pentru care proprietarul a obținut acordul asociației de proprietari a blocului respectiv. Spațiul este în curs de amenajare.

Oficiul Poștal nr. 3 din Câmpina se afla pe Bulevardul Carol I, chiar la intrarea dinspre sud pe principala arteră de circulație a municipiului, după intersecția cu Strada Schelelor. Era situat la parterul unui bloc și părea că aici nu s-a schimbat nimic în ultimii 30 de ani...Ei bine, Oficiul Poștal nr. 3 sau Poșta Mică, așa cum îi spuneau câmpinenii, a devenit istorie.

Oficiul Poștal nr. 3 din Câmpina a fost desființat, iar de câteva zile firma a fost dată jos și se lucrează la reamenajarea spațiului de către un chiriaș. Precizăm faptul că spațiul respectiv aparține Companiei Naționale Poșta Română. 
De ”Poșta Mică” aparțineau mii de câmpineni, de la ”Salcie” spre partea de sud a orașului. Aici veneau oamenii după corespondență, aduceau sau ridicau colete, își încasau pensiile. Acum, ei vor fi nevoiți să se deplaseze pentru orice serviciu poștal la Oficiul Poștal nr. 1, situat pe Strada Griviței, la intersecția cu Strada Ardealului.
Măsura de desființare a Poștei Mici face parte din programul de optimizare organizatorică și eficientizare economică implementat de Poșta Română.

7084 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 19.02.2021 08:43 Din păcate Poșta Română a rămas ancorata în anul 1989,nu au fost în stare în 31 de ani sa evolueze și sa se modernizeze. Toți directorii care au condus instituția s-au folosit de resursele ei pentru pusculitele de partid. Singurul pas care este de făcut pentru posta este desființarea ei. Ce sa mai faci cu ea... pensiile aduse cu întârziere, alocațiile aduse cu doua săptămâni mai târziu decât data de plata. Majoritatea companiilor care trimit facturi se folosesc de firme private. Tipic românesc, distrugem tot. Experienta mea cu posta dezagreabila!
  • Deea.B 19.02.2021 11:50 Parca modernizasera scarile de la Posta Mica stiti voi cine.Iar treaba de mantuiala...Dar cei responsabili din Primaria dau buluc in ziua de leafa.De extra comisioane nu mai vorbesc.Campinenii au ce merita,au votat din 90 numai profitori.Tineretul a plecat,ce sa vada,unde sa vada un film,de unde sa ia niste haine ok,daca au dat navala turcii si chinezii.O fosta administratie care au spus NU unor firme private care au vrut sa deschida la Campina,dar s au lovit de interese marca Tiseanu si Pitigoi.Adica nu au dat comision gras
  • Oak 20.05.2022 18:24 Companie falimentara. Singurele companii care nu vor da faliment vor fi tutungeria și Loteria Romana. Dacă nu scapi de vicii o dai pe pastile și ajungi la groapa. Orice faci plătești.
  • Chelner 21.05.2022 12:36 La rata asta de 'dezvoltare', Campina o sa ajunga o comuna in umratorii 20 de ani. In momentul cand scolile o sa fie 'optimizate', sfarsitul este aproape.

Actualitate

951 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

1042 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

2 comentarii

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

Alte stiri recente

853 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

586 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările: