Coșuri distruse în Parcul Regele Mihai I din Câmpina, pentru sustragerea cadrelor metalice. Poliția Locală a prins autorii

Social (Categoria articolului)

Distrugerea coșurilor de gunoi din Câmpina este o problemă cu care autoritățile locale se confruntă frecvent. Zeci de coșuri de gunoi sunt distruse anual în Câmpina, dărâmate, sparte, incendiate. Coșurile acelea verzi, din plastic, pe care unii își varsă năduful provenit fie din aburii alcoolului, fie din teribilism, fie din alte motive. Acum s-a trecut la un alt nivel. Zilele trecute, au fost distruse mai multe coșuri de gunoi din Parul Regele Mihai I (zona Milia). Coșuri zdravene, din beton, dar care au început să reprezinte o tentație din cauza cadrelor metalice pe care le au în interior. Datorită camerelor de supraveghere amplasate în parc, Poliția Locală Câmpina a reușit identificarea autorilor. Este vorba despre un adult și un minor, ambii cu domiciliul în Băicoi.

"Urmare a transmiterii către agenții din teren a semnalmentelor obținute prin intermediul imaginilor furnizate de sistemul de monitorizare video, au fost depistate persoanele care au deteriorat, cu intenție, trei coșuri de gunoi stradal din Parcul Regele Mihai I, zona Milia, în scopul sustragerii dispozitivului metalic al acestora. În vederea efectuării cercetărilor privind fapta de furt recunoscută prin declarațiile olografe date la sediul Poliției Locale Câmpina, cazul a fost transmis organzelor de cercetare penală, prejudiciul fiind deja recuperat integral", ne-a declarat directorul Poliției Locale, Marius Vișan. Astfel de fapte constituie o infracțiune, fiind de competența Poliției Municipale, în vreme ce Poliția Locală doar le semnalează și transmite cercetările efectuate și eventualele probe. 

3578 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

8416 vizualizari
18 ian. 2020 18:08

Un tânăr de 20 de ani, din Poiana Câmpina, și-a pierdut viața strivit sub căruță

1 comentarii

Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina, mai exact în pădurea Pițigaia. Echipajele de intervenție au fost anunțate la numărul unic de urgență 112, că pe un drum forestier dintr-o pădure, un tânăr de 20 de ani ar fi fost victima unui accident, căruța pe care o conducea răsturnându-se peste el și strivindu-l.

8113 vizualizari
18 ian. 2020 07:42

Accident grav pe DN1, la Sinaia. Trei persoane au fost rănite

2 comentarii

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DN1, la km 121+700m, pe raza orașului Sinaia. Două autoturisme au fost implicate în acest accident soldat cu rănirea celor doi conducători auto și a unei pasagere. Toate cele trei victime au fost transportate la spital, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Alte stiri recente

1599 vizualizari
19 ian. 2020 18:24

Atletismul câmpinean a început anul 2020 cu dreptul - două medalii de aur la Cupa Romanian Masters Athletics

Prima competiție de atletism a anului 2020 a avut loc vineri și sâmbătă, în sala ”Ioan Sotter” din București, acolo unde au fost programate întreceri în prima etapă a Campionatului Național de Atletism la seniori și tineret, dar și Cupa Romanian Masters Athletics pentru juniori. La această din urmă competiție au fost prezenți și doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, ambii sportivii urcând la finalul întrecerii pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

12004 vizualizari
19 ian. 2020 16:05

Câmpina are campioană olimpică la tineret! Georgeta Popescu a câștigat proba de monobob la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Lausanne

În perioada 6-22 ianuarie, la Lausanne, în Elveția, are loc ediția din acest an a Jocurilor Olimpice pentru Tineret. Câmpineanca Georgeta Popescu, legitimată la CSO Sinaia și componentă a lotului olimpic și lotului național al României, și-a câștigat dreptul de a participa la această competiție de elită, după ce în cursul anului 2019 s-a impus în mai multe întreceri care au contat pentru calificarea la Jocurile Olimpice pentru Tineret.