CONTACT
https://sanconfind.ro/

Oameni care onorează Câmpina, dar pe care administrația locală i-a uitat atunci când a împărțit cu multă dărnicie "Medalia Centenarului"

- Editorial -

Oameni care onorează Câmpina, dar pe care administrația locală i-a uitat atunci când a împărțit cu multă dărnicie

67 de personalități și persoane, 19 societăți comerciale, 56 de instituții publice locale și județene, 17 asociații, fundații și cluburi, plus 35 de elevi olimpici și profesorii lor au primit "Medalia Centenarului" din partea administrației locale câmpinene în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Naționale. Lor li s-au adăugat... reprezentanții administrației publice, mai exact conducerea Primăriei, consilierii locali și cei județeni. Deci medalii multe, la ceas de mare sărbătoare. Unii le-au meritat cu prisosință, alții deloc. Însă nu despre cei care au primit "Medalia Centenarului" vreau să vorbesc aici, ci despre cei care nu au primit-o, deși chiar ar fi meritat. Pentru că sunt oameni extraordinari, care fac cinste Câmpinei. Din păcate, la ei nu s-a gândit nimeni.

Ne gândim noi la ei și le mulțumim că au Câmpina în sânge și în suflet, că prin tot ceea ce fac se reprezintă pe ei și reprezintă Câmpina. De ei, administrația locală a uitat. A premiat o grămadă de "foști", dar a uitat de niște oameni care azi, acum, prin munca lor, prin lupta lor, prin premiile pe care le obțin, prin tot ce fac, onorează micul nostru târg de provincie.
Oare nu merita "Medalia Centenarului" Delia Lazăr, designer-ul care de doi ani încoace obține premii peste premii la toate festivalurile de modă la care participă, în țară și peste hotare? E câmpineancă și o spune cu mândrie peste tot pe unde merge.
Oare nu merita "Medalia Centenarului" Ionuț Burloiu, câștigătorul premiului "Fotograful anul 2018 în România"? E câmpinean, la toate concursurile naționale și internaționale la care participă și la care câștigă premii importante, așa scrie sub fotografiile lui - Ionuț Burloiu, Câmpina, România. Așa scrie și în prestigioasa revistă "National Geographic", unde i-au fost publicate fotografiile.
Oare nu merita "Medalia Centenarului" Răzvan Băleanu, director a două saloane internaționale de fotografie organizate, culmea, în Câmpina? Sute de artiști fotografi din zeci de țări au auzit de Câmpina doar datorită acestor evenimente pe care le Răzvan Băleanu s-a încăpățânat să le facă aici, în orașul său natal.

Oare nu merita "Medalia Centenarului" Amalia Suruceanu, artistul plastic care a pictat pro bono (adică, fără bani) holurile și secțiile Spitalului Municipal Câmpina? Omul acela sensibil, care a inițiat frumosul proiect "Câmpina în culori".
Oare nu meritau "Medalia Centenarului" tinerii actori de la "Cuibul Artiștilor", care nu sunt din Câmpina, dar au făcut un turneu caritabil prin țară, au jucat în zece orașe, iar cu banii strânși au cumpărat aparatură medicală pentru Secția de Neonatologie a Spitalului Municipal Câmpina?
Oare nu merita "Medalia Centenarului" Cristi Minculescu, fondatorul grupului de voluntariat "Pentru tine", cel care își dedică o mare parte din timpul său celor aflați în nevoie, cel care îi determină și pe alții să se mobilizeze pentru a-și ajuta semenii, pentru a face să dispară din comunitate noțiunea de "indiferență"?

În mod cert, mai sunt și alții. Oameni care fac onoare Câmpinei și pe care Câmpina, la rândul său, i-ar fi putut onora cu "Medalia Centenarului". Las lista deschisă, o puteți completa. 


05 Dec 2018 18:30 9895 vizualizari



Comentarii






2307 vizualizari 05 Jan 2024 11:33

Cine și de ce a decis desființarea traseului de transport public Câmpina-Ploiești și retur?

V-am prezentat zilele trecute o parte dintre schimbările care au intervenit în transportul public județean de persoane, odată cu intrarea în vigoare, de la 1 ianuarie 2024, a noului program și noilor tarife aprobate de Consiliul Județean Prahova.

citeste mai mult
1973 vizualizari 31 Dec 2023 10:44

PETARDAȚII

Petardații sunt acei oameni care simt o satisfacția maximă aruncând cu petarde și pocnitori. Din noiembrie și până după Sfântul Ion, aceasta este singura lor distracție. Le crește inima invers proporțional cu neuronul pe care îl mai au. Petardații sunt acei oameni “educați” să se amuze de sperietura unei bătrâne sau disperarea unui animal. Sunt acei oameni care, cu toate avertismentele publice posibile, continuă să dea dovadă de ignoranță sau inconștiență și își bat joc de cei din jur, care trebuie să le suporte “distracția”.

citeste mai mult
1587 vizualizari 14 Dec 2023 20:38

Unde sunt conferințele de presă de altădată?

Tăcerea politicienilor câmpineni este una profundă, greu de înțeles și vom căuta să descâlcim ițele politice locale, începând cu întrebarea simplă - de ce nu fac partidele poltice din Câmpina conferințe de presă?

citeste mai mult
4266 vizualizari 08 Apr 2023 15:00

De ce nu ar trebui publicate și, implicit, încurajate acte de teribilism de genul celui întâmplat la școala din Pietriceaua?

De câteva zile face vâlvă la nivel național o înregistrare video cu niște copii teribiliști de la școala din satul Pietriceaua, comuna Brebu, copii care au făcut gesturi osbcene și o întreaga scenă demnă de un club de noapte la adresa profesoarei lor de limba engleză.

citeste mai mult
https://cleopatra-esthetics.ro/
https://dentfamily.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV