CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Parcarea de la Spitalul Municipal Câmpina, exclusiv pentru cadrele medicale și pacienți. Taxiurile vor fi mutate la Bancpost

- Actualitate -

Parcarea de la Spitalul Municipal Câmpina, exclusiv pentru cadrele medicale și pacienți. Taxiurile vor fi mutate la Bancpost

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în ședința de joi, mutarea taximetriștilor din parcarea aflată pe Bulevardul Carol I, între Ambulatoriul Spitalului Municipal și fostul cinematrograf. Noua locație destinată taxiurilor - peste drum, în față la Bancpost. Pentru această măsură există și acordul Poliției Rutiere Câmpina.

Administrația locală a luat această decizie la solicitarea conducerii Spitalului Municipal. Parcarea de lângă Policlinică va fi folosită exclusiv de cadrele medicale și de pacienții care vin aici și pentru care oricum nu există suficiente locuri de parcare în zonă. Precizăm că terenul pe care se află parcarea a fost dat în folosință Spitalului Municipal în momentul în care s-a pregătit documentația pentru proiectul de extindere a instituției, proiect depus la Compania Națională de Investiții. 


01 Jul 2018 11:15 6471 vizualizari


Comentarii


  • 02.07.2018 16:51 Nicu Dle Pitigoi cate locuri de parcare ati creat pana la ora actuala? Nu va alta dar pe ele dlui Tiseanu le-am numarat. Vroiam sa le vedem pe ale dvs... Vedeti ca eu nu stiu sa număr decat pana la zece... Sa nu faceti mai multe
  • 01.07.2018 16:35 Tudor Domnule viceprimar Pițigoi, pentru noi ăștia care nu suntem doctori sau copii de doctori, când faceți niște locuri de parcare?
  • 01.07.2018 13:44 Drăgan Florin Bună ziua, problema posesorilor de autoturisme care vin, parchează mașina și pleacă în altă parte decât în incinta spitalului, CUM O REZOLVAȚI?
1875 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
577 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
777 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
865 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV