CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Parcarea de la Spitalul Municipal Câmpina, exclusiv pentru cadrele medicale și pacienți. Taxiurile vor fi mutate la Bancpost

- Actualitate -

Parcarea de la Spitalul Municipal Câmpina, exclusiv pentru cadrele medicale și pacienți. Taxiurile vor fi mutate la Bancpost

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în ședința de joi, mutarea taximetriștilor din parcarea aflată pe Bulevardul Carol I, între Ambulatoriul Spitalului Municipal și fostul cinematrograf. Noua locație destinată taxiurilor - peste drum, în față la Bancpost. Pentru această măsură există și acordul Poliției Rutiere Câmpina.

Administrația locală a luat această decizie la solicitarea conducerii Spitalului Municipal. Parcarea de lângă Policlinică va fi folosită exclusiv de cadrele medicale și de pacienții care vin aici și pentru care oricum nu există suficiente locuri de parcare în zonă. Precizăm că terenul pe care se află parcarea a fost dat în folosință Spitalului Municipal în momentul în care s-a pregătit documentația pentru proiectul de extindere a instituției, proiect depus la Compania Națională de Investiții. 


01 Jul 2018 11:15 6449 vizualizari


Comentarii


  • 02.07.2018 16:51 Nicu Dle Pitigoi cate locuri de parcare ati creat pana la ora actuala? Nu va alta dar pe ele dlui Tiseanu le-am numarat. Vroiam sa le vedem pe ale dvs... Vedeti ca eu nu stiu sa număr decat pana la zece... Sa nu faceti mai multe
  • 01.07.2018 16:35 Tudor Domnule viceprimar Pițigoi, pentru noi ăștia care nu suntem doctori sau copii de doctori, când faceți niște locuri de parcare?
  • 01.07.2018 13:44 Drăgan Florin Bună ziua, problema posesorilor de autoturisme care vin, parchează mașina și pleacă în altă parte decât în incinta spitalului, CUM O REZOLVAȚI?
1169 vizualizari 20 Jun 2024 18:54 Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Festivitate de încheiere a anului școlar pentru ciclul primar la Școala Centrală Câmpina

Școala Gimnazială Centrală a găzduit, joi dimineață, festivitatea de încheiere a anului școlar pentru clasele din ciclul primar. Au fost momente emoționante, amestecate cu bucuria vacanței, dar și cu tristețea despărțirii de doamna învățătoare, în cazul elevilor de la clasa a IV-a.

citeste mai mult
1261 vizualizari 20 Jun 2024 07:18 Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Primim de la cititori. Degeaba s-au modernizat trotuarele în cartierul Voila dacă sunt mereu ocupate de mașini!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini surprinse în ultimele zile pe Strada Voila, recent modernizată.

citeste mai mult
1566 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Dan Ioan Mușat, respectiv Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
1422 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

Partidul Câmpina Curată solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate, plecând de la legitimitatea conferită de votul din 9 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV