Parcarea de la Spitalul Municipal Câmpina, exclusiv pentru cadrele medicale și pacienți. Taxiurile vor fi mutate la Bancpost

Actualitate (Categoria articolului)

Consiliul Local Câmpina a aprobat, în ședința de joi, mutarea taximetriștilor din parcarea aflată pe Bulevardul Carol I, între Ambulatoriul Spitalului Municipal și fostul cinematrograf. Noua locație destinată taxiurilor - peste drum, în față la Bancpost. Pentru această măsură există și acordul Poliției Rutiere Câmpina.

Administrația locală a luat această decizie la solicitarea conducerii Spitalului Municipal. Parcarea de lângă Policlinică va fi folosită exclusiv de cadrele medicale și de pacienții care vin aici și pentru care oricum nu există suficiente locuri de parcare în zonă. Precizăm că terenul pe care se află parcarea a fost dat în folosință Spitalului Municipal în momentul în care s-a pregătit documentația pentru proiectul de extindere a instituției, proiect depus la Compania Națională de Investiții. 

6361 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Drăgan Florin 01.07.2018 13:44 Bună ziua, problema posesorilor de autoturisme care vin, parchează mașina și pleacă în altă parte decât în incinta spitalului, CUM O REZOLVAȚI?
  • Tudor 01.07.2018 16:35 Domnule viceprimar Pițigoi, pentru noi ăștia care nu suntem doctori sau copii de doctori, când faceți niște locuri de parcare?
  • Nicu 02.07.2018 16:51 Dle Pitigoi cate locuri de parcare ati creat pana la ora actuala? Nu va alta dar pe ele dlui Tiseanu le-am numarat. Vroiam sa le vedem pe ale dvs... Vedeti ca eu nu stiu sa număr decat pana la zece... Sa nu faceti mai multe

Actualitate

760 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

614 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.

Alte stiri recente

377 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

1051 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.