Amical. Triumf Poiana Câmpina - Progresul Provița de Jos 2-1

Sport (Categoria articolului)

Într-un nou joc amical, disputat duminică, 19 februarie, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, din Câmpina, formația Triumf Poiana Câmpina a întâlnit echipa Progresul Provița de Jos.

După 1-1 la pauză și un joc echilibrat, disputat, golul poienarilor fiind reușit de Bunea, în a doua parte a partidei golul lui Dumitru a făcut diferența, evidențiind superioritatea formației poienare.
Antrenorii Valentin Bunea și Alin Postolache au trimis în teren pentru Triumf Poiana Câmpina pe: Stroe - Marin, Țurlea, G. Radu, Dumitru, Stan, Georgescu, Nițoi, Stancu, Bunea, Țol. Au mai jucat: Stoica, Vintilă, L. Ion, Dumitrescu.
În alte jocuri amicale disputate în acest week-end:
CS Câmpina - Tricolorul Breaza 0-2
Tricolorul Breaza - CS Blejoi 1-2
CS Câmpina - CS Blejoi 0-2
AFC Brebu - CS Șotrile 7-2
Petrolul Ploiești (under 19) - CS Cornu 2-4
FC Bănești - CS Blejoi II 6-4

2618 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1484 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

980 vizualizari
02 mar. 2024 17:16

Liga A Prahova. CS Brazi - CS Câmpina 1-1

Prima rundă a returului Ligii A Prahova a însemnat pentru CS Câmpina un meci dificil în deplasare, la Negoiești, în fața echipei CS Brazi.

Alte stiri recente

780 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.

889 vizualizari
02 mar. 2024 17:57

Primim de la cititori. Șobolani, ziua în amiaza mare, pe bulevardul principal al Câmpinei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în cursul zilei de joi, 29 februarie 2024, la orele prânzului, pe Bulevardul Carol I, pe trotuarul cuprins între intersecțiile cu străzile Sondei și Maramureș.