CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina le trimite cetățenilor scrisori la adrese care nu mai există de zeci de ani

- Actualitate -

Primăria Câmpina le trimite cetățenilor scrisori la adrese care nu mai există de zeci de ani

Poate părea un lucru minor, dar spune multe despre harababura din Primăria Câmpina. În iulie 2018, Primăria trimite scrisori pe Strada Plopilor, o stradă care nu mai poartă această denumire de mai bine de 20 de ani. Practic, Plopilor s-a transformat în Constantin Stere la câțiva ani după revoluție, prin decizie a administrației locale, desigur. Noroc că mai există și factori poștali care își mai amintesc vechile denumiri ale străzilor. Totuși, o instituție publică precum Primăria nu are voie să facă asemenea gafe, mai ales într-o comunicare oficială către cetățeni.

Pe lângă surpriza de pe plic, unii dintre locuitorii de pe Constantin Stere au avut parte de o surpriză și în plic. Prin respectiva scrisoare, Primăria le recomanda să meargă la Floricon Salub pentru a-și actualiza contractele de salubritate și pentru a declara corect numărul de membri ai familiei. În caz contrar, sunt pasibili de plata taxei speciale de salubritate. Înțelegem demersul, dar sunt câteva lucruri de precizat. Locuitorii de pe Strada Constantin Stere au contracte pentru salubritate, iar pe contractele lor este adresa corectă, pentru că, la Floricon, Strada Plopilor nu mai există. În al doilea rând, unii dintre oameni au aflat de la Primărie că în familia lor sunt patru sau cinci membri, lucru care între timp s-a cam schimbat. Asta era situația de pe vreme când Constantin Stere se numea Plopilor, dar între timp unii dintre copii au cam crescut, s-au căsătorit, s-au mutat la casele lor în Câmpina sau în alte localități. Iar la domiciliul respectiv au rămas doar parinții. Unul dintre câmpinenii de pe Constatin Stere ne spunea că fiica lui s-a căsătorit și s-a mutat în București de mai bine de cinci ani, lucru pe care l-a anunțat, la momentul respectiv, peste tot pe unde era nevoie, inclusiv la Floricon, unde a și fost reactualizat contractul.
Prin urmare, constatăm încă o dată că baza de date a Primăriei este complet depășită. Vă amintiți probabil și de situația din 2016, când aproape o treime din scrisorile trimise de primar câmpinenilor, la început de an, s-au întors la Primărie pentru că printre destinatari se aflau multe persoane decedate sau familii care nu mai locuiesc de ani buni în municipiu, asta pe lângă faptul că, în destule cazuri, adresele erau greșite.


26 Jul 2018 10:06 4223 vizualizari


Comentarii






  • 26.07.2018 11:04 Razvan Tot sistemul din Romania este depasit! ANAF are servere vechi si calculatoare de acum 10 ani fara o baza de date comuna la nivel national, Posta Romana inca mai foloseste imprimante cu ace din 1990, iar primariile habar n-au numarul real al locuitorilor si aparent nici macar numele actual al strazilor. Pe nimeni nu intereseaza cat sufera cetatenii din cauza incompetentei lor.
  • 26.07.2018 10:18 Petre Unele lucruri sunt cam „prăfuite” pe la primărie. Lucruri și .... persoane.
1480 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2606 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2721 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1603 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV