Terenul multifuncțional este gata. Mai trebuie doar asfaltată suprafața din jur, lucrare omisă din proiect

Actualitate (Categoria articolului)

Firma executantă și-a terminat treaba. Suprafața de joc a terenului multifuncțional este gata. Spre finalul investiției am aflat, însă, chiar în plenul unei ședințe a Consiliului Local, că din proiect a fost omisă asfaltarea suprafeței din jurul terenului propriu-zis, lucrare pe care acum va trebui să o realizeze Primăria Câmpina și pentru care se vor aloca alți bani.

Potrivit reprezentanților acestei instituții, asfaltarea acestei suprafețe va fi realizată de angajații Atelierului de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei, după ce vor termina cu modernizarea Străzii Târgu Mureș, unde lucrează în prezent. Estimativ, asta se va întâmpla în cel mult două săptămâni.
Terenul multifuncțional a fost amenajat în locul fostelor terenuri de tenis din vecinătatea bazinului de înot didactic. Este mai mic decât ne așteptam și, probabil, poate fi folosit pentru baschet și tenis cu piciorul. Va fi ceva mai dificil pentru handbal și minifotbal. Investiția a fost realizată de SC Atlas Company SRL Târgu Mureș și a costat 147.047 lei (fără TVA), adică aproximativ 33.000 euro, sumă în care sunt incluse și dotările. 
După finalizarea completă a lucrărilor, Consiliul Local Câmpina va aproba tarifele pentru închirierea terenului, așa cum s-a procedat și în cazul terenului sintetic de la Căminul Petrol și a bazinului de înot. Cel mai probabil, terenul multifuncțional va fi dat în administrare Clubului Sportiv Câmpina, care se ocupă și celelalte obiective menționate - terenul sintetic și bazinul.

6171 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alin 09.06.2017 11:58 Imi place mult asta: ''Terenul multifuncțional a fost amenajat în locul fostelor terenuri de tenis din vecinătatea bazinului de înot didactic. Este mai mic decât ne așteptam și, probabil, poate fi folosit pentru baschet și tenis cu piciorul. Va fi ceva mai dificil pentru handbal și minifotbal.'' Si acum ma intreb, de ce oare s-a platit si pentru amenajarea lui pentru handbal si minifotbal, daca este ''mai mic decat ne asteptam'' si ''va fi ceva mai dificil''???? SUNTEM SANATOSI LA CAP? EU CRED CA NU.

Actualitate

196 vizualizari
03 mar. 2024 09:36

"Ne considerăm mințiți" în privința respectării legalității la adoptarea bugetului local al Câmpinei

A fost sau nu adoptat legal bugetul municipiului Câmpina? Aceasta este întrebarea și răspunsul ar trebui să fie afirmativ de vreme ce bugetul a avut toate avizele de legalitate. Numai că, două ședințe la rând, în plenul Consiliului Local s-a ridicat problema încălcării unui articol din Legea Finanțelor Publice Locale.

239 vizualizari
03 mar. 2024 09:05

Primim de la cititori. Mizeria dintr-o stație de taxiuri, din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse joi dimineață în stația de taxiuri din apropierea stației de carburanți OMV.

Alte stiri recente

1212 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

135 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.