Terenul multifuncțional este gata. Mai trebuie doar asfaltată suprafața din jur, lucrare omisă din proiect

Actualitate (Categoria articolului)

Firma executantă și-a terminat treaba. Suprafața de joc a terenului multifuncțional este gata. Spre finalul investiției am aflat, însă, chiar în plenul unei ședințe a Consiliului Local, că din proiect a fost omisă asfaltarea suprafeței din jurul terenului propriu-zis, lucrare pe care acum va trebui să o realizeze Primăria Câmpina și pentru care se vor aloca alți bani.

Potrivit reprezentanților acestei instituții, asfaltarea acestei suprafețe va fi realizată de angajații Atelierului de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei, după ce vor termina cu modernizarea Străzii Târgu Mureș, unde lucrează în prezent. Estimativ, asta se va întâmpla în cel mult două săptămâni.
Terenul multifuncțional a fost amenajat în locul fostelor terenuri de tenis din vecinătatea bazinului de înot didactic. Este mai mic decât ne așteptam și, probabil, poate fi folosit pentru baschet și tenis cu piciorul. Va fi ceva mai dificil pentru handbal și minifotbal. Investiția a fost realizată de SC Atlas Company SRL Târgu Mureș și a costat 147.047 lei (fără TVA), adică aproximativ 33.000 euro, sumă în care sunt incluse și dotările. 
După finalizarea completă a lucrărilor, Consiliul Local Câmpina va aproba tarifele pentru închirierea terenului, așa cum s-a procedat și în cazul terenului sintetic de la Căminul Petrol și a bazinului de înot. Cel mai probabil, terenul multifuncțional va fi dat în administrare Clubului Sportiv Câmpina, care se ocupă și celelalte obiective menționate - terenul sintetic și bazinul.

5987 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alin 09.06.2017 11:58 Imi place mult asta: ''Terenul multifuncțional a fost amenajat în locul fostelor terenuri de tenis din vecinătatea bazinului de înot didactic. Este mai mic decât ne așteptam și, probabil, poate fi folosit pentru baschet și tenis cu piciorul. Va fi ceva mai dificil pentru handbal și minifotbal.'' Si acum ma intreb, de ce oare s-a platit si pentru amenajarea lui pentru handbal si minifotbal, daca este ''mai mic decat ne asteptam'' si ''va fi ceva mai dificil''???? SUNTEM SANATOSI LA CAP? EU CRED CA NU.

Actualitate

723 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1278 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

436 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

3143 vizualizari
30 ian. 2023 21:45

Câmpinenii sunt invitați să depună copii ale actelor de proprietate la primărie pentru finalizarea Cadastrului General

2 comentarii

Primăria municipiului Câmpina îi invită pe cetățeni să depună copii legalizate ale documentelor de proprietate pentru realizarea și finalizarea Cadastrului General. Este vorba despre cetățenii care locuiesc în zonele unde s-au efectuat lucrări cadastrale.