Măsuri speciale pentru funcționarea teraselor din Câmpina, pe durata stării de alertă

Actualitate (Categoria articolului)

Mai mulți oameni de afaceri, deținători ai unor terase care funcționează în Câmpina, pe terenuri închiriate de la Primărie, au solicitat administrației locale anularea chiriilor în perioada mai-septembrie 2020, precum și extinderea suprafețelor teraselor pentru a se putea respecta măsurile de distanțare socială stabilite de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Având la bază această solicitare, primarul Horia Tiseanu și viceprimarul Adrian Pițigoi au inițiat un proiect de hotărâre care a fost adoptat de Consiliul Local Câmpina în ședința de joi, 25 iunie 2020. Astfel, s-a aprobat mărirea suprafețelor destinate teraselor, acolo unde acest lucru este posibil, fără a fi afectată circulația pietonală, stabilirea noilor suprafețe urmând să se realizeze de către compartimentele de specialitate din cadrul Primăriei Câmpina. De asemenea, s-a aprobat reducerea cu 50% a chiriilor datorate bugetului local de către proprietarii acestor terase pe perioada în care sunt instituite reguli de distanțare fizică, adică pe toată perioada stării de alertă.

Citiți și: Agenții economici câmpineni, care au spații închiriate de la administrația locală, vor fi scutiți total sau parțial de la plata chiriei

3607 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

0 vizualizari
09 iul. 2020 13:48

Acuzat de consilierii PSD că promovează proiecte în Consiliul Local Câmpina doar în scopuri electorale, Horia Tiseanu a răspuns prin... tăcere

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 iunie s-au aflat și mai multe proiecte cu un vădit caracter electoral, mai ales că marea majoriotate a acestora au fost ”uitate” multe luni sau chiar ani întregi. Mai mult, primarul Horia Tiseanu a adus în fața consilierilor locali alte două proiecte, de asemenea cu o vădită tentă electorală.

366 vizualizari
09 iul. 2020 11:57

Multe semne de întrebare în jurul deciziei pe care CCR o va lua pe 14 iulie privind impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constituțională a României va discuta marți, 14 iulie, sesizările Avocatului Poporului și Înaltei Curți de Casație și Justiție în legătură cu legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor speciale, care poate ajunge până la 85% conform legii votate în Parlamentul României.

Alte stiri recente

719 vizualizari
09 iul. 2020 10:18

Poiana Câmpina a obținut grantul de 15.000 euro pentru instalarea de internet gratuit în spații publice

Administrația locală din comuna Poiana Câmpina s-a înscris încă din toamna anului 2018 în cursa pentru obținerea grantului de 15.000 euro pentru instalaea de internet gratuit în spațiile publice, în cadrul proiectului european intitulat WIFI4EU.

1102 vizualizari
09 iul. 2020 08:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 9 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.