Măsuri speciale pentru funcționarea teraselor din Câmpina, pe durata stării de alertă

Actualitate (Categoria articolului)

Mai mulți oameni de afaceri, deținători ai unor terase care funcționează în Câmpina, pe terenuri închiriate de la Primărie, au solicitat administrației locale anularea chiriilor în perioada mai-septembrie 2020, precum și extinderea suprafețelor teraselor pentru a se putea respecta măsurile de distanțare socială stabilite de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Având la bază această solicitare, primarul Horia Tiseanu și viceprimarul Adrian Pițigoi au inițiat un proiect de hotărâre care a fost adoptat de Consiliul Local Câmpina în ședința de joi, 25 iunie 2020. Astfel, s-a aprobat mărirea suprafețelor destinate teraselor, acolo unde acest lucru este posibil, fără a fi afectată circulația pietonală, stabilirea noilor suprafețe urmând să se realizeze de către compartimentele de specialitate din cadrul Primăriei Câmpina. De asemenea, s-a aprobat reducerea cu 50% a chiriilor datorate bugetului local de către proprietarii acestor terase pe perioada în care sunt instituite reguli de distanțare fizică, adică pe toată perioada stării de alertă.

Citiți și: Agenții economici câmpineni, care au spații închiriate de la administrația locală, vor fi scutiți total sau parțial de la plata chiriei

3869 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1310 vizualizari
23 sept. 2020 17:11

Grupul de firme Neptun – Soceram va sprijini financiar familiile defavorizate din Câmpina prin intermediul bisericilor

După întâlnirea de marți, cu directorii unităților de învățământ din municipiul Câmpina, reprezentanții grupului de firme Neptun – Soceram s-au întâlnit miercuri cu părintele protoiereu Grigore Melnic, cu preoții parohi de la toate bisericile ortodoxe și cu pastorii celorlalte culte din localitate. A fost o nouă rundă de discuții din seria celor inițiate de grupul de firme Neptun – Soceram pentru găsirea soluțiilor concrete de sprijinire a comunității locale.

2313 vizualizari
23 sept. 2020 11:02

Imagini bombă! Ancheta avansează

Am primit la redacție imagini video în care sunt surprinse cele două persoane care, în noaptea de 16 spre 17 septembrie 2020, au scris pe zidurile unor clădiri din Câmpina mesaje de amenințare cu moartea și de denigrare la adresa primarului Horia Tiseanu și a omului de afaceri Mihai Anastasescu.

Alte stiri recente

41 vizualizari
24 sept. 2020 09:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 septembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

911 vizualizari
23 sept. 2020 22:16

Pizzeria Bella Italia se implică în campania de sprijinire a comunității câmpinene

Cătălin Roman, administratorul companiei Radan Imob SRL Câmpina (Pizzeria Bella Italia și Ballroom Bella), ne-a comunicat faptul că societatea pe care o reprezintă se va implica în campania de sprijinire a comunității locale, campanie inițiată de grupul de firme Neptun - Soceram.