CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Trafic restricționat pe DN1, la Breaza, pentru scoaterea unui TIR răsturnat în afara carosabilului

- Actualitate -

Trafic restricționat pe DN1, la Breaza, pentru scoaterea unui TIR răsturnat în afara carosabilului

UPDATE - La ora 12.00, traficul s-a reluat pe DN1 și se circulă normal pe raza localității Breaza. TIR-ul a fost scos în afara părții carosabile.

Traficul este restricționat, la această oră (10.30) pe DN1, la km 98+700m, pe raza localității Breaza, acolo unde noaptea trecută un TIR a lovit separatoarele de sens și s-a răsturnat. La locul accidentului a ajuns o macara de mare tonaj, care va scoate TIR-ul în afara părții carosabile. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, traficul este dirijat și se circulă alternativ, pe celălalt sens de mers.

Vă reamintim că TIR-ul se deplasa pre Brașov, încărcat cu biciclete. Din neatenție, conducătorul auto a lovit separatoarele din beton de pe axul drumului, iar autotrenul s-a răsturnat, blocând complet sensul de mers spre munte. După câteva ore s-a reușit tragerea TIR-ului pe banda a doua a DN1, astfel încât să se poată circula pe prima bandă pe sensul de urcare. Acum se intervine la scoaterea TIR-ului în afara carosabilului.
(Foto - IJP Prahova)

Citiți și: TIR răsturnat pe DN1, la Breaza. Se circulă pe o singură bandă spre Brașov


23 Jan 2019 10:35 3738 vizualizari


Comentarii


  • 23.01.2019 12:44 Crisi Am fost acolo la 10 minute dupa ce s.a intamplat.Vad ca se scrie foarte senin,ca si cand tirul ar fi avut o pana de cauciuc.Era sa ma fac praf pt ca cei doi parapeti de beton erau pe sensul Bv.Bucuresti,si vizibilitatea era aproape zero datorita ploii ,cetii si turbulentelor de la alte tiruri.Nici o miscare ,politie,salvare descarcerare.Am ajuns la Campina si nu am vazut venind nimic .Ma mir ca nu a iesit o tragedie.Totul e pe camera.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
243 vizualizari 19 Jun 2024 23:33 Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

Irina Nistor, primarul ales al Câmpinei: ”Mi-am propus să particip la ședințele Consiliului Local din perioada iunie - septembrie 2024”

În declarația comună a Partidului Social Democrat și a Partidului Câmpina Curată, susținută miercuri după-amiază, s-au făcut mai multe afirmații interesante, vorbitori fiind președinții celor două partide, Ioan Mușat, respectiv, Rudolf Leica, precum și primarul ales al Câmpinei, Irina Nistor.

citeste mai mult
749 vizualizari 19 Jun 2024 19:46 PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

PSD și PCC solicită actualei administrații a Câmpinei organizarea unui referendum pe tema pasajului subteran

În cadrul unei declarații comune de presă a Partidului Social Democrat și Partidului Câmpina Curată, alături de primarul ales al municipiului Câmpina, Irina Nistor, s-au ridicat câteva probleme foarte importante, solicitându-se actualei administrații unele măsuri concrete și imediate.

citeste mai mult
748 vizualizari 19 Jun 2024 19:11 Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Primim de la cititori. Incredibil - două vaci s-au plimbat nestingherite pe bulevardul central al Câmpinei!

Mai mulți cititori CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini surprinse în această după-amiază pe Bulevardul Carol I, artera principală de circulație a Câmpinei.

citeste mai mult
799 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV