Poliția Locală Câmpina a continuat să distribuie gratuit măști de protecție pentru beneficiarii Cantinei Sociale și alte categorii de persoane vulnerabile

Actualitate (Categoria articolului)

După ce marți, 26 octombrie 2021, conducerea și agenții Poliției Locale Câmpina au distribuit gratuit populației măști de protecție și o informare cu măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate (detalii - AICI), acțiunea a continuat și miercuri, de această dată fiind vizați beneficiarii Cantinei Sociale și persoanele din categoriile vulnerabile.

Astfel, directorul interimar Bianca Ștefan, șef Serviciu Control - Irina Nistor și mai mulți agenți ai Poliției Locale s-au aflat și miercuri pe străzi distribuind măștile de protecție și o informare cu măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate beneficiarilor Cantinei Sociale (70 persoane), dar și altor câmpineni din categorii vulnerabile, fiind vizați în special bătrânii singuri, beneficiarii ajutoarelor sociale, alte familii cu posibilități financiare limitate.
Vă reamintim că, în cele două zile, Poliția Locală Câmpina a distribuit gratuit din partea Primăriei 5.000 măști de protecție, măști obținute din sponsorizări.

3618 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

538 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

846 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

1792 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1558 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.