Conducerea Primăriei Câmpina s-a întâlnit cu reprezentanții asociațiilor de proprietari

Actualitate (Categoria articolului)

Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, fiind unul dintre lucrurile noi aduse în administrația locală după alegerile din septembrie 2020. De această dată, la întâlnire au fost prezenți și reprezentanții altor instituțiii - Poliția Municipală, Poliția Locală, Floricon Salub sau HidroPrahova.

Chiar dacă nu au fost foarte mulți reprezentanți ai asociațiilor de proprietari, discuțiile au fost intense și productive. Aui existat două părți ale discuțiilor. Una a fost legată de necesitatea stabilirii blocurilor care vor fi propuse de administrația locală în luna august, când se a deschide o nouă etapă de depunere a dosarelor pentru finanțarea lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor. S-au discutat la modul concret problemele întâmpinate de conducerile asociațiilor de proprietari - de la obținerea cărții tehnice a blocurilor și până la convingerea tuturor membrilor asociației să fie de acord cu reabilitarea termică a blocurilor. Soluția oferită de primarul Alin Moldoveanu a fost următoarea: ”Fcem o adresă comună din prtea Primăriei și a asociațiilor către proiectant, pentru a obține cartea tehnică a fiecărui bloc, și merg eu personal cu cine dorește din rândurile dumneavoastră la proiectant pentru a rezolva această problemă. De asemenea, vă rog să ne solicitați când aveți ședințe ale asociației sau să ne indicați persoanele care nu sunt decise să accepte reanbilitarea termică și va veni o personă din cadrul Primăriei pentru a le explica beneficiile, inclusiv scăderea semnificativă a facturilor la energie”.
De asemenea, reprezentanții asociațiilor de proprietari au mai ridicat o serie de probleme concrete cu care se confruntă, acesta fiind de altfel și motivul pentru care au fost prezenți, în afara reprezentanților administrației locale - primarul Alin Moldoveanu, viceprimarul Liviu Dumitrache, administratorul public Adrian Dobre, consilierul independent Costel Filip - și reprezentanți ai altor instituții - Poliția Municipală, Poliția Locală, Floricon Salub și HidroPrahova.

2753 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • EL-.BI 12.06.2022 15:42 Daca reabilitarile se vor REALIZA cu ACELEASI FIRME cu angajati fara califficare in constructii cu care s-au facut blocurile din zona TAI-PAN OAMENI BUNI SPUNETI NU.Puteti merge personal in acea zona si stati de vorba cu proprietarii si vedeti ce pareri au despre aceasta REABILITARE .Nu credeti tot ce vi se spune si ei au fost increzatori la inceput .O zi buna sa faceti alegerea cea mai buna pt comunitatea in care traiti

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.