Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, fiind unul dintre lucrurile noi aduse în administrația locală după alegerile din septembrie 2020. De această dată, la întâlnire au fost prezenți și reprezentanții altor instituțiii - Poliția Municipală, Poliția Locală, Floricon Salub sau HidroPrahova.
Chiar dacă nu au fost foarte mulți reprezentanți ai asociațiilor de proprietari, discuțiile au fost intense și productive. Aui existat două părți ale discuțiilor. Una a fost legată de necesitatea stabilirii blocurilor care vor fi propuse de administrația locală în luna august, când se a deschide o nouă etapă de depunere a dosarelor pentru finanțarea lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor. S-au discutat la modul concret problemele întâmpinate de conducerile asociațiilor de proprietari - de la obținerea cărții tehnice a blocurilor și până la convingerea tuturor membrilor asociației să fie de acord cu reabilitarea termică a blocurilor. Soluția oferită de primarul Alin Moldoveanu a fost următoarea: ”Fcem o adresă comună din prtea Primăriei și a asociațiilor către proiectant, pentru a obține cartea tehnică a fiecărui bloc, și merg eu personal cu cine dorește din rândurile dumneavoastră la proiectant pentru a rezolva această problemă. De asemenea, vă rog să ne solicitați când aveți ședințe ale asociației sau să ne indicați persoanele care nu sunt decise să accepte reanbilitarea termică și va veni o personă din cadrul Primăriei pentru a le explica beneficiile, inclusiv scăderea semnificativă a facturilor la energie”.
De asemenea, reprezentanții asociațiilor de proprietari au mai ridicat o serie de probleme concrete cu care se confruntă, acesta fiind de altfel și motivul pentru care au fost prezenți, în afara reprezentanților administrației locale - primarul Alin Moldoveanu, viceprimarul Liviu Dumitrache, administratorul public Adrian Dobre, consilierul independent Costel Filip - și reprezentanți ai altor instituții - Poliția Municipală, Poliția Locală, Floricon Salub și HidroPrahova.
La Consiliul Județean a fost semnat astăzi, 3 iulie 2025, contractul privind "Execuția rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în Câmpina și Poiana Câmpina", parte a Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Prahova.
Mai mulți câmpineni ne-au transmis că pe Strada B.P. Hasdeu, la blocul din apropierea intersecției de la ”Răcitor”, există câțiva brazi uscați care pun în pericol trecătorii, dar și locatarii.
Pe 8 iulie 1988, adică acum 37 ani, la Câmpina se deschidea Forumul Național al Pionierilor, în prezența președintelui Organizației Naționale a Pionierilor, Poliana Cristescu, soția lui Nicu Ceaușescu.
Unul dintre proiectele importante pentru fluidizarea traficului rutier pe DN1 este realizarea unui sens giratoriu la intrarea în comuna Bănești, la intersecția cu drumul spre satul Urleta.