Un bărbat din comuna Adunați și-a pierdut viața, după ce a fost luat de o viitură pe pârâul Provița

Social (Categoria articolului)

Poliția a fost sesizată, vineri după-amiază, că un bărbat din comuna Adunați a fost luat de o viitură formată pe pârâul Provița în urma ploilor torențiale din ultimele 24 de ore. S-au constitut imediat echipe operative de căutare, împreună cu forțe de la ISU Prahova (zece pompieri), dar și cu localnici.

Bărbatul a fost găsit după câteva ore în apropierea comunei Provița de Jos, de un echipaj de poliție, cadrele medicale sosite imediat la fața locului neputând face altceva decât să constate decesul, victima având leziuni incompatibile cu viața. Bărbatul avea 65 de ani. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

4341 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 29.05.2021 10:47 Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Social

7403 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

6 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.

2792 vizualizari
07 dec. 2021 19:26

2.500 lei s-au strâns la Târgul de dulciuri de la Câmpina pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului

2.500 lei este suma strânsă la Târgul de dulciuri de Moș Nicolae pentru copiii de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina. Poate nu este o sumă mare, dar când o strângi din câte 4 lei - 5 lei - 6 lei, pe dulciuri create de tinerii voluntari, atunci efortul înseamnă că a fost unul generos și răsplătit pe măsură.

Alte stiri recente

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.