Superliga B Prahova. CS Blejoi II - CS Câmpina 4-1. Dezamăgitor...

Sport (Categoria articolului)

Echipa municipalității câmpinene începe să gâfâie după o serie de meciuri jucate la trei zile. Un ritm cu care jucătorii formației câmpinene nu sunt obișnuiți, mai ales după o pauză atât de lungă, iar atunci când adversar este o formație mult mai omogenă, cu jucători care evoluează de mult timp împreună, acest lucru se vede imediat.

Poate de aici a rezultat și diferența destul de mare din jocul susținut de CS Câmpina în deplasare în fața ”satelitului” formației CS Blejoi, care activează în Liga a III-a. Cu un lot superior valoric, mult mai omogen, blejoienii s-au impus fără mari emoții, evoluția jucătorilor câmpineni fiind dezamgitoare, dar normală dacă avem în vedere că unii jucători au disputat primele lor meciuri oficiale la seniori doar odată cu începerea acestui sezon. Unicul gol al formației câmpinene, golul de onoare, a fost marcat de Botoșneanu.
Antrenorul Mugurel Dedu a început jocul de la Blejoi cu următoarea formulă: T. Ionescu - Diaconu, Nedelcu, Matache, Șt. Burlacu, Voicu, Badea, Botoșneanu, Tocitu, Amar, B. Vasile. Pe banca de rezerve s-au aflat Cârstea - A. Manole, Dumitrescu, Șerbănoiu, Catană, A. Spoială.

Etapa viitoare, duminică, 12 septembrie, CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CS Scorțeni Bordeni.

Rezultatele complete ale acestei etape:
Avântul Tomșani - Viitorul Puchenii Mari 4-1
AS Gherghița - AS Starchiojd 3-0
Știința Albești - Carpați Sinaia 3-6
CS Scorțeni Bordeni - Progresul Bucov 7-2
Sportul Câmpina - Olimpia Cireșanu 3-3
Triumf Poiana Câmpina - Petrolul Ologeni 3-0 (oaspeții au anunțat că nu se prezintă)
Brădetul Ștefești - Real Rio Cocoșești 3-0 (neprezentare)
Unirea Teleajen - CSO Mizil amânat.

2731 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4337 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6287 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

7 vizualizari
23 sept. 2021 20:54

La Spitalul de Psihiatrie Voila a avut loc conferința de închidere a proiectului de achiziție de echipamente și aparatură medicală cu fonduri europene

Zece luni a durat, la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina, implementarea unui proiect cu fonduri europene privind achiziția de echipamente și aparatură medicală, toate acestea necesare în dezvoltarea capacității de diagnosticare și îngrijiri medicale acordate pacienților cu afecțiuni psihice și suspecți sau confirmați cu infecția SARS-CoV-2.

132 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.