Superliga B Prahova. CS Blejoi II - CS Câmpina 4-1. Dezamăgitor...

Sport (Categoria articolului)

Echipa municipalității câmpinene începe să gâfâie după o serie de meciuri jucate la trei zile. Un ritm cu care jucătorii formației câmpinene nu sunt obișnuiți, mai ales după o pauză atât de lungă, iar atunci când adversar este o formație mult mai omogenă, cu jucători care evoluează de mult timp împreună, acest lucru se vede imediat.

Poate de aici a rezultat și diferența destul de mare din jocul susținut de CS Câmpina în deplasare în fața ”satelitului” formației CS Blejoi, care activează în Liga a III-a. Cu un lot superior valoric, mult mai omogen, blejoienii s-au impus fără mari emoții, evoluția jucătorilor câmpineni fiind dezamgitoare, dar normală dacă avem în vedere că unii jucători au disputat primele lor meciuri oficiale la seniori doar odată cu începerea acestui sezon. Unicul gol al formației câmpinene, golul de onoare, a fost marcat de Botoșneanu.
Antrenorul Mugurel Dedu a început jocul de la Blejoi cu următoarea formulă: T. Ionescu - Diaconu, Nedelcu, Matache, Șt. Burlacu, Voicu, Badea, Botoșneanu, Tocitu, Amar, B. Vasile. Pe banca de rezerve s-au aflat Cârstea - A. Manole, Dumitrescu, Șerbănoiu, Catană, A. Spoială.

Etapa viitoare, duminică, 12 septembrie, CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CS Scorțeni Bordeni.

Rezultatele complete ale acestei etape:
Avântul Tomșani - Viitorul Puchenii Mari 4-1
AS Gherghița - AS Starchiojd 3-0
Știința Albești - Carpați Sinaia 3-6
CS Scorțeni Bordeni - Progresul Bucov 7-2
Sportul Câmpina - Olimpia Cireșanu 3-3
Triumf Poiana Câmpina - Petrolul Ologeni 3-0 (oaspeții au anunțat că nu se prezintă)
Brădetul Ștefești - Real Rio Cocoșești 3-0 (neprezentare)
Unirea Teleajen - CSO Mizil amânat.

3489 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

821 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1755 vizualizari
08 dec. 2023 17:04

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Alte stiri recente

44 vizualizari
09 dec. 2023 10:19

Un nou eveniment caritabil organizat de motocicliștii de la Happy Street Brotherhood Câmpina

Motocicliștii câmpineni de la Happy Street Brotherhood organizează un nou eveniment caritabil destinat copiilor din familii cu posibilități materiale reduse. Este vorba despre o petrecere de Crăciun - Christmas Charity Party, unde accesul se va face pe bază de... dulciuri. Acestea vor fi strânse, frumos ambalate și dăruite unor copii.

1972 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.