Superliga B Prahova. CS Blejoi II - CS Câmpina 4-1. Dezamăgitor...

Sport (Categoria articolului)

Echipa municipalității câmpinene începe să gâfâie după o serie de meciuri jucate la trei zile. Un ritm cu care jucătorii formației câmpinene nu sunt obișnuiți, mai ales după o pauză atât de lungă, iar atunci când adversar este o formație mult mai omogenă, cu jucători care evoluează de mult timp împreună, acest lucru se vede imediat.

Poate de aici a rezultat și diferența destul de mare din jocul susținut de CS Câmpina în deplasare în fața ”satelitului” formației CS Blejoi, care activează în Liga a III-a. Cu un lot superior valoric, mult mai omogen, blejoienii s-au impus fără mari emoții, evoluția jucătorilor câmpineni fiind dezamgitoare, dar normală dacă avem în vedere că unii jucători au disputat primele lor meciuri oficiale la seniori doar odată cu începerea acestui sezon. Unicul gol al formației câmpinene, golul de onoare, a fost marcat de Botoșneanu.
Antrenorul Mugurel Dedu a început jocul de la Blejoi cu următoarea formulă: T. Ionescu - Diaconu, Nedelcu, Matache, Șt. Burlacu, Voicu, Badea, Botoșneanu, Tocitu, Amar, B. Vasile. Pe banca de rezerve s-au aflat Cârstea - A. Manole, Dumitrescu, Șerbănoiu, Catană, A. Spoială.

Etapa viitoare, duminică, 12 septembrie, CS Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CS Scorțeni Bordeni.

Rezultatele complete ale acestei etape:
Avântul Tomșani - Viitorul Puchenii Mari 4-1
AS Gherghița - AS Starchiojd 3-0
Știința Albești - Carpați Sinaia 3-6
CS Scorțeni Bordeni - Progresul Bucov 7-2
Sportul Câmpina - Olimpia Cireșanu 3-3
Triumf Poiana Câmpina - Petrolul Ologeni 3-0 (oaspeții au anunțat că nu se prezintă)
Brădetul Ștefești - Real Rio Cocoșești 3-0 (neprezentare)
Unirea Teleajen - CSO Mizil amânat.

3279 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1297 vizualizari
19 aug. 2022 17:04

Sâmbătă, 20 august, începe în Prahova o nouă ediție a campionatului județean de fotbal

După cum v-am mai anunțat deja, sâmbătă, 20 august, începe o nouă ediție a campionatului județean de fotbal. Spre deosebire de precedentele ediții, de această dată, la nivelul primului eșalon fotbalistic al Prahovei vor fi reprezentate atât Câmpina, cât și Poiana Câmpina.

2184 vizualizari
16 aug. 2022 15:40

Etapa a patra a adus patru clasări pe podium pentru automobiliștii câmpineni

Pe circuitul Transilvania Motor Ring, de lângă Tg. Mureș, a avut loc în week-end etapa a patra a Campionatului Național de Automobilism Time Attack ROTAC, la start aliniindu-se și componenții clubului câmpinean de automobilism Motors House Racing.

Alte stiri recente

963 vizualizari
19 aug. 2022 22:57

ISU a emis mesaj RO-ALERT pentru prezența unui urs pe Strada Fabricii, din Câmpina

În ultima vreme, în zona Câmpinei situată la ieșirea spre Telega - Brebu, și-a făcut apariția mai multe zile la rând un urs.

1400 vizualizari
19 aug. 2022 21:35

Urmărire ca-n filme pe DN1, la doi pași de Câmpina. Au lipsit doar focurile de armă...

Joi dupa-amiază, în jurul orei 16.45, un echipaj de Poliție a avut de efectuat o urmărire ca-n filme, la Bănești, la doi pași de Câmpina, după ce un conducător auto a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. Știa el ce știa, pentru că avea să se aleagă cu un dosar penal.