Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Olimpia Cireșanu 3-3. Răsturnări de situație și o remiză echitabilă

Sport (Categoria articolului)

În condițiile în care Triumf Poiana Câmpina nu a mai jucat, cei de la Ologeni anunând că nu se pot prezenta, singurul meci din zonă a rămas cel dintre Sportul Câmpina și Olimpia Cireșanu. Iar spectatorii care au luat calea arenei nu au avut ce regreta, chiar dacă formația câmpineană nu a învins... Șase goluri, ocazii uriașe, inclusiv o bară, răsturări de situație, iar la final o remiză echitabilă.

Oaspeții au fost cei care au deschis scorul, după care câmpinenii au avut egalat prin Negreanu. Oaspeții au revenit din nou în avantaj, ba chiar la două goluri diferență, câmpinenii readucând egalitatea prin reușitele aceluiași Negreanu și a lui R. Burlacu, din penalty. Au fost multe greșeli individuale, dar câmpinenii au mai trimis mingea în bară prin Corneanu și au mai avut și alte ocazii mari.
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au trimis în teren următorul ”11”: C. Constantin - Buștuc (Biro), Brânzea (Basma), A. Burlacu, Coman, Voicu (Băjenaru), R. Burlacu, Crețu (Corneanu), Ed. Constantin, Negreanu, Matincă (Cafadaru).

Până la etapa viitoare, miercuri, 8 septembrie, de la ora 17.00, Sportul Câmpina joacă în deplasare cu Unirea Teleajen, un meci restanță din etapa a 4-a.

2464 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

422 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

Alte stiri recente

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a. 

970 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.