Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Olimpia Cireșanu 3-3. Răsturnări de situație și o remiză echitabilă

Sport (Categoria articolului)

În condițiile în care Triumf Poiana Câmpina nu a mai jucat, cei de la Ologeni anunând că nu se pot prezenta, singurul meci din zonă a rămas cel dintre Sportul Câmpina și Olimpia Cireșanu. Iar spectatorii care au luat calea arenei nu au avut ce regreta, chiar dacă formația câmpineană nu a învins... Șase goluri, ocazii uriașe, inclusiv o bară, răsturări de situație, iar la final o remiză echitabilă.

Oaspeții au fost cei care au deschis scorul, după care câmpinenii au avut egalat prin Negreanu. Oaspeții au revenit din nou în avantaj, ba chiar la două goluri diferență, câmpinenii readucând egalitatea prin reușitele aceluiași Negreanu și a lui R. Burlacu, din penalty. Au fost multe greșeli individuale, dar câmpinenii au mai trimis mingea în bară prin Corneanu și au mai avut și alte ocazii mari.
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au trimis în teren următorul ”11”: C. Constantin - Buștuc (Biro), Brânzea (Basma), A. Burlacu, Coman, Voicu (Băjenaru), R. Burlacu, Crețu (Corneanu), Ed. Constantin, Negreanu, Matincă (Cafadaru).

Până la etapa viitoare, miercuri, 8 septembrie, de la ora 17.00, Sportul Câmpina joacă în deplasare cu Unirea Teleajen, un meci restanță din etapa a 4-a.

3138 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

620 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

1721 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

Alte stiri recente

227 vizualizari
09 dec. 2023 20:44

”Salon de iarnă”, ultima expoziție a anului 2023 la Câmpina

Vernisajul expoziției de pictură și sculptură ”Salon de iarnă” a încheiat pentru anul 2023 activitatea Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Evenimentul a avut loc vineri, 8 decembrie, la ceas de seară, în Sala ”Constantin Radu” a Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.

245 vizualizari
09 dec. 2023 19:08

Ștrandul de la Casa Tineretului din Câmpina între ”e jenant ce se întâmplă” și ”n-avem bani”. Urmează încă un an fără ștrand...

Consilierul Cosmin Raț a fost cel care, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Local din 29 noiembrie, a deschis discuția pe tema ștrandului de la Casa Tineretului.