Liberalii câmpineni cer abrogarea ordonanțelor pe justiție și demisia Guvernului

Politică (Categoria articolului)

Mai mulți liberali câmpineni ne-au transmis astăzi un comunicat de presă prin intermediul căruia își exprimă nemulțumirea atât față de actele normative legate de justiție, emise de Cabinetul Grindeanu, dar și față de modul în care au fost aprobate acestea. "Nu mai poți șubrezi statul de drept cu ordonanțe șmecherești date la miezul nopții și nici nu mai poți deturna un protest pașnic, pentru că se vede, iar toate acestea în numele votului democratic care te-a adus la Putere", este mesajul liberalilor câmpineni către actuala putere.

Iată comunicatul de presă remis de un grup de liberali câmpineni:

"Ceea ce șochează în aceste zile la regimul PSD - ALDE este totala indiferență față de vocea cetățeanului, o atitudine nedemocratică, ce demonstrează clar ruptura totală între alegători și putere.
Ceea ce au făcut guvernanții, fără niciun proces de conștiință, fără niciun regret, în noaptea de 31 ianuarie / 1 februarie 2017, pot face oricând, cu orice lege, nu doar în justiție. Acesta este un mare pericol, care nu poate fi trecut cu vederea!
Ceea ce nu înțeleg vremelnicii "proprietari" de Putere este că, în anul de grație 2017, nu mai poți șubrezi statul de drept cu ordonanțe șmecherești date la miezul nopții și nici nu mai poți deturna un protest pașnic, pentru că se vede, iar toate acestea în numele votului democratic care te-a adus la Putere.
Răspunsul liberalilor câmpineni față de cinismul guvernanților este unul simplu, dar ferm: cerem abrogarea ordonanțelor pe justiție și demisia guvernului Dragnea - Grindeanu, cu tot cu ministrul "Altă întrebare" Florin Iordache. Susținem necondiționat revolta cetățenilor României, care își demonstrează pașnic nemulțumirea față de abuzurile guvernului."

Un grup de liberali câmpineni:
Enache Dragomir
Monica Clinciu
Rodica Papuc
Marian Nistor
Corina Topală
Bogdan Cord
Liviu Briciu
Dan Nica
Florin Frățilă
Adrian Dochia
Cosmin Raț
Doru Trifan

6249 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Celentano celentano 03.02.2017 22:52 Din pacate spusele lui Celentano se adeveresc,aici am ajuns dupa 27 de ani,un concept de tara prin drenarea banului public de ambele parti si acum se umfla incet,incet mamaliga,dar nu va exploda,suntem in UE si lucrurile sunt complicate.Din pacate nu se pot coagula doua forte politice ,se stia mai de mult de planul PSD, cu implementarea unui model economic favorabil populatiei si asta nu e rau,in schimbul protejarii Hotilor,asta e rau,ce vor beneficia ambele tabere.Reactia PNL e palida,slaba ,este ca un scheunat de caine lovit de forta PSD,mai ales la Campina unde PNL este responsabil de starea economica ,sociala si a infrastructurii jalnice .Controlul banului public este jalnic ,lipseste bunul simt si profesionalismul totul se opreste din pacate doar la DNA, iar aici e deranj mare.
  • Daicu Gelu 05.02.2017 17:24 Este normal ca la Campina reacția PNL sa fie răsuflată. De ordonanța beneficiază Tiseanu primarul si Fratila consilierul care este verificat acum pentru conflict de interese si abuz in serviciu.
  • Mihaela 06.02.2017 12:44 Astia sunt liberalii Campineni....:)))) nu stiu de ce a fost de acord Monica Clinciu sa fie pusa pe acesta lista de remaniabili din pnl campina
  • Radu Radu 06.02.2017 21:37 Din pacate tot ce se evidentieaza la aceasta echipa PNL predomina doar interesul personal banesc.Ridica lunar indemnizatia de consilier ,unii din ei mai au o cota din consiliile de administratie ,consiliile judetene,apoi anumte relatii si facilitati indirecte.Sau acumulat 3 dosare penale la varf si nici o vorba sau gest politic de mustrare ,asta inseamna ca ei sunt de acord tacit si sustin mita,abuzul,delapidarea de care se discuta in strada de f.f.f mult timp si jocul duplicitar ca sunt de acord cu abrogarea HOTIEI .Ce credibilitate sa mai ai in fata populatiei ,penibila situatie in Politica unde se accepta HOTIA ca mod de viata si de lucru.Sa speram ca in lipsa unei opozitii politice ,societatea civica va tine piept HOTIEI si protejarii ei de Talhari.
  • Rodica Pop 08.02.2017 22:35 Dar fata de seful lor de partid, care ar fi parerea semnatarilor acestui comunicat? Chiar as fi curioasa, mai ales ca cei pe care ii cunosc si au semnat aici ii stiu de oameni seriosi!

Politică

1695 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2204 vizualizari
22 ian. 2021 20:51

Comunicat PSD Câmpina cu privire la preluarea terenurilor pe care se află calea ferată în interiorul municipiului

1 comentarii

Organizația Câmpina a Partidului Social Democrat ne-a transmis următorul comunicat de presă, pe care îl redăm integral.

Alte stiri recente

2665 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

4722 vizualizari
24 ian. 2021 19:00

Consiliul Local Câmpina îi va acorda lui Paolo Gozzo, post-mortem, titlul de "Cetățean de onoare al municipiului"

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 28 ianuarie 2021, a Consiliului Local Câmpina se va afla și un proiect privind acordarea titlului de "Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Câmpina" lui Paolo Gozzo, italianul care a înființat și condus, la Câmpina, Asociația "Inima Sfântă a lui Isus" pentru sprijinirea copiilor proveniți din familiile defavorizate.