Liberalii câmpineni cer abrogarea ordonanțelor pe justiție și demisia Guvernului

Politică (Categoria articolului)

Mai mulți liberali câmpineni ne-au transmis astăzi un comunicat de presă prin intermediul căruia își exprimă nemulțumirea atât față de actele normative legate de justiție, emise de Cabinetul Grindeanu, dar și față de modul în care au fost aprobate acestea. "Nu mai poți șubrezi statul de drept cu ordonanțe șmecherești date la miezul nopții și nici nu mai poți deturna un protest pașnic, pentru că se vede, iar toate acestea în numele votului democratic care te-a adus la Putere", este mesajul liberalilor câmpineni către actuala putere.

Iată comunicatul de presă remis de un grup de liberali câmpineni:

"Ceea ce șochează în aceste zile la regimul PSD - ALDE este totala indiferență față de vocea cetățeanului, o atitudine nedemocratică, ce demonstrează clar ruptura totală între alegători și putere.
Ceea ce au făcut guvernanții, fără niciun proces de conștiință, fără niciun regret, în noaptea de 31 ianuarie / 1 februarie 2017, pot face oricând, cu orice lege, nu doar în justiție. Acesta este un mare pericol, care nu poate fi trecut cu vederea!
Ceea ce nu înțeleg vremelnicii "proprietari" de Putere este că, în anul de grație 2017, nu mai poți șubrezi statul de drept cu ordonanțe șmecherești date la miezul nopții și nici nu mai poți deturna un protest pașnic, pentru că se vede, iar toate acestea în numele votului democratic care te-a adus la Putere.
Răspunsul liberalilor câmpineni față de cinismul guvernanților este unul simplu, dar ferm: cerem abrogarea ordonanțelor pe justiție și demisia guvernului Dragnea - Grindeanu, cu tot cu ministrul "Altă întrebare" Florin Iordache. Susținem necondiționat revolta cetățenilor României, care își demonstrează pașnic nemulțumirea față de abuzurile guvernului."

Un grup de liberali câmpineni:
Enache Dragomir
Monica Clinciu
Rodica Papuc
Marian Nistor
Corina Topală
Bogdan Cord
Liviu Briciu
Dan Nica
Florin Frățilă
Adrian Dochia
Cosmin Raț
Doru Trifan

6738 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Celentano celentano 03.02.2017 22:52 Din pacate spusele lui Celentano se adeveresc,aici am ajuns dupa 27 de ani,un concept de tara prin drenarea banului public de ambele parti si acum se umfla incet,incet mamaliga,dar nu va exploda,suntem in UE si lucrurile sunt complicate.Din pacate nu se pot coagula doua forte politice ,se stia mai de mult de planul PSD, cu implementarea unui model economic favorabil populatiei si asta nu e rau,in schimbul protejarii Hotilor,asta e rau,ce vor beneficia ambele tabere.Reactia PNL e palida,slaba ,este ca un scheunat de caine lovit de forta PSD,mai ales la Campina unde PNL este responsabil de starea economica ,sociala si a infrastructurii jalnice .Controlul banului public este jalnic ,lipseste bunul simt si profesionalismul totul se opreste din pacate doar la DNA, iar aici e deranj mare.
  • Daicu Gelu 05.02.2017 17:24 Este normal ca la Campina reacția PNL sa fie răsuflată. De ordonanța beneficiază Tiseanu primarul si Fratila consilierul care este verificat acum pentru conflict de interese si abuz in serviciu.
  • Mihaela 06.02.2017 12:44 Astia sunt liberalii Campineni....:)))) nu stiu de ce a fost de acord Monica Clinciu sa fie pusa pe acesta lista de remaniabili din pnl campina
  • Radu Radu 06.02.2017 21:37 Din pacate tot ce se evidentieaza la aceasta echipa PNL predomina doar interesul personal banesc.Ridica lunar indemnizatia de consilier ,unii din ei mai au o cota din consiliile de administratie ,consiliile judetene,apoi anumte relatii si facilitati indirecte.Sau acumulat 3 dosare penale la varf si nici o vorba sau gest politic de mustrare ,asta inseamna ca ei sunt de acord tacit si sustin mita,abuzul,delapidarea de care se discuta in strada de f.f.f mult timp si jocul duplicitar ca sunt de acord cu abrogarea HOTIEI .Ce credibilitate sa mai ai in fata populatiei ,penibila situatie in Politica unde se accepta HOTIA ca mod de viata si de lucru.Sa speram ca in lipsa unei opozitii politice ,societatea civica va tine piept HOTIEI si protejarii ei de Talhari.
  • Rodica Pop 08.02.2017 22:35 Dar fata de seful lor de partid, care ar fi parerea semnatarilor acestui comunicat? Chiar as fi curioasa, mai ales ca cei pe care ii cunosc si au semnat aici ii stiu de oameni seriosi!

Politică

691 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

765 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

273 vizualizari
03 oct. 2023 22:03

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

Strada Victoriei din Câmpina este una micuță, întortocheată, printre mai multe blocuri. Pornește din Strada Ana Ipătescu și se înfundă în spatele blocurilor de pe Bulevardul Carol I, până în intersecția cu Strada Maramureș.

132 vizualizari
03 oct. 2023 21:25

Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, vicecampion european la veterani în proba de 2.000m obstacole

La Pescara, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de Atletism pentru veterani. Din România a fost prezent și Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, multiplu medaliat la întreceri de atletism rezervate veteranilor, în diverse probe.