Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Cauza - exact cea asupra căreia CâmpinaTV.ro atrăgea atenția acum câteva zile

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu două săptămâni, în urma unor fotografii primite de la cititori, CâmpinaTV.ro atrăgea atenția asupra riscului rutier major de pe Calea Doftanei, la intersecția cu Aleea Magnoliei, acolo unde vizibilitatea este extrem de redusă, din cauza mașinilor parcate pe trotuare. Alți cititori au reacționat, arătând că o situație similară este și la intersecția Calea Doftanei cu Strada Tudor Vladimirescu.

Ei bine, exact la această din urmă intersecție a avut loc în urmă cu puține momente un accident rutier, exact din cauza semnalată de cititorii CâmpinaTV.ro. Acum, pare să nu fi fost ceva foarte grav, dar chiar este nevoie de o tragedie pentru a se lua niște măsuri?!
CâmpinaTV.ro a prezentat și două soluții pentru rezolvarea acestei probleme, iată, cât se poate de reală și de gravă: montarea unor stâlpișori pentru a împiedica parcarea autoturismelor pe trotuare sau amplasarea unor oglinzi pentru a permite asigurarea autovehiculelor care ies de pe străzile secundare în Calea Doftanei, cu atât mai mult cu cât strada este recent modernizată, este linie dreaptă și viteza de deplasare a mașinilor este destul de mare. Poate măcar acum vom avea și o reacție a autorităților!

7959 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A.G 10.09.2023 15:33 Șeful Poliției Campina și al Poliției Locale DEMISIA
  • Mihai 10.09.2023 16:44 Noi acolo locuim iar intr o dimineata cand am semnalat problema unui agent de la rutiera care statea la panda acolo,ne a zis sa facem o reclamatie la primarie…sa vedem cand o sa moara cineva acolo,pt ca sigur se va intampla,sa vedem ce o sa zica domnii de la rutiera,NB: discutia este filmata,de abia astept sa vedem reactia,in secunda urmatoare evenimentului voi trimite la toate posturile de tv filmarea
  • D.v. 10.09.2023 17:20 Ce poate fi acolo decât mașini de școală de șoferi.. bun exemplu.
  • diss 10.09.2023 18:35 Cea mai slaba administratie ever, un primar total neimplicat, consilierii fara studii de specialitate, politie locala care se plimba fara sa faca nimic, politie care sta doar la panda ca sa te amendeze, susanele cat cuprinde totul pe banii contribuabililor , spectacole, poze, flori, strazi , mai ales la periferie, pline de gropi… Eu am sesizat in scris politia locala sa monteze un limitator de viteza pe IHRadulescu, catre Fantana cu Ciresi, unde se desfasoara adevarate curse ilegale de masini. Raspinsul: un nu categoric!?! Ce se va intampla cand va avea loc un accident mortal??? Nimeni nu va raspunde, exact ca in toata Romania.
  • George 10.09.2023 18:56 Si la strada Petru Rares cu Calea doftanei, pe dreapta este parcat mereu un BMW sau o platforma. Trebuie sa iesi jumatate in strada sa ai vizibilitate... Dar na...

Actualitate

1273 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

2488 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

463 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

110 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.