CONTACT

Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Cauza - exact cea asupra căreia CâmpinaTV.ro atrăgea atenția acum câteva zile

- Actualitate -

Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Cauza - exact cea asupra căreia CâmpinaTV.ro atrăgea atenția acum câteva zile

În urmă cu două săptămâni, în urma unor fotografii primite de la cititori, CâmpinaTV.ro atrăgea atenția asupra riscului rutier major de pe Calea Doftanei, la intersecția cu Aleea Magnoliei, acolo unde vizibilitatea este extrem de redusă, din cauza mașinilor parcate pe trotuare. Alți cititori au reacționat, arătând că o situație similară este și la intersecția Calea Doftanei cu Strada Tudor Vladimirescu.

Ei bine, exact la această din urmă intersecție a avut loc în urmă cu puține momente un accident rutier, exact din cauza semnalată de cititorii CâmpinaTV.ro. Acum, pare să nu fi fost ceva foarte grav, dar chiar este nevoie de o tragedie pentru a se lua niște măsuri?!
CâmpinaTV.ro a prezentat și două soluții pentru rezolvarea acestei probleme, iată, cât se poate de reală și de gravă: montarea unor stâlpișori pentru a împiedica parcarea autoturismelor pe trotuare sau amplasarea unor oglinzi pentru a permite asigurarea autovehiculelor care ies de pe străzile secundare în Calea Doftanei, cu atât mai mult cu cât strada este recent modernizată, este linie dreaptă și viteza de deplasare a mașinilor este destul de mare. Poate măcar acum vom avea și o reacție a autorităților!


10 Sep 2023 13:58 8032 vizualizari


Comentarii






  • 10.09.2023 18:56 George Si la strada Petru Rares cu Calea doftanei, pe dreapta este parcat mereu un BMW sau o platforma. Trebuie sa iesi jumatate in strada sa ai vizibilitate... Dar na...
  • 10.09.2023 18:35 diss Cea mai slaba administratie ever, un primar total neimplicat, consilierii fara studii de specialitate, politie locala care se plimba fara sa faca nimic, politie care sta doar la panda ca sa te amendeze, susanele cat cuprinde totul pe banii contribuabililor , spectacole, poze, flori, strazi , mai ales la periferie, pline de gropi… Eu am sesizat in scris politia locala sa monteze un limitator de viteza pe IHRadulescu, catre Fantana cu Ciresi, unde se desfasoara adevarate curse ilegale de masini. Raspinsul: un nu categoric!?! Ce se va intampla cand va avea loc un accident mortal??? Nimeni nu va raspunde, exact ca in toata Romania.
  • 10.09.2023 17:20 D.v. Ce poate fi acolo decât mașini de școală de șoferi.. bun exemplu.
  • 10.09.2023 16:44 Mihai Noi acolo locuim iar intr o dimineata cand am semnalat problema unui agent de la rutiera care statea la panda acolo,ne a zis sa facem o reclamatie la primarie…sa vedem cand o sa moara cineva acolo,pt ca sigur se va intampla,sa vedem ce o sa zica domnii de la rutiera,NB: discutia este filmata,de abia astept sa vedem reactia,in secunda urmatoare evenimentului voi trimite la toate posturile de tv filmarea
  • 10.09.2023 15:33 A.G Șeful Poliției Campina și al Poliției Locale DEMISIA
3195 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3342 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4378 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3718 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV