Școala Altfel - dotările pompierilor, bucuria copiilor

Social (Categoria articolului)

Sediul Detașamentului de pompieri din Câmpina a fost un furnicar în această săptămână. În fiecare zi, peste 100 de copii de la școlile din municipiu și din localitățile vecine i-au vizitat pe pompieri în cadrul programului "Școala Altfel". Copiii vin și aproape că nu mai vor să plece, fiind încântați în mod special de mașinile de intervenție și echipamentele specifice.

După cum am scris și cu altă ocazie, ISU este unul dintre partenerii cei mai îndrăgiți de copii în cadrul programului educațional "Școala Altfel - să știi mai multe, să fii mai bun". Astăzi, la Detașamentul de pompieri din Câmpina au venit 150 de copii de la unitățile de învățământ din municipiu. 150 de pitici, pentru că majoritatea au fost elevi din clasele I-IV. Li s-a vorbit despre activitatea pompierilor, iar apoi le-au fost arătate autospecialele de intervenție și echipamentele folosite în situații de urgență. Echipamente care au avut mare succes în rândul copiilor, după cum vă puteți da seama și din imagini.

2982 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2707 vizualizari
25 ian. 2021 12:12

Examenul auto suspendat, în Prahova, din cauza unor probleme tehnice. Candidații vor fi reprogramați

2 comentarii

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule Prahova anunță că, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi, 25 ianuarie 2021, proba scrisă și proba practică a examenului pentru obținerea permisului au fost suspendate. Candidații vor fi reprogramați.

4741 vizualizari
24 ian. 2021 19:00

Consiliul Local Câmpina îi va acorda lui Paolo Gozzo, post-mortem, titlul de "Cetățean de onoare al municipiului"

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de joi, 28 ianuarie 2021, a Consiliului Local Câmpina se va afla și un proiect privind acordarea titlului de "Cetățean de onoare post-mortem al municipiului Câmpina" lui Paolo Gozzo, italianul care a înființat și condus, la Câmpina, Asociația "Inima Sfântă a lui Isus" pentru sprijinirea copiilor proveniți din familiile defavorizate.

Alte stiri recente

1768 vizualizari
25 ian. 2021 18:35

AUR se va opune în Parlament trecererii în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată nefolosită de ani buni

Articolul nostru privind proiectul legislativ inițiat de senatorul PSD, Laura Moagher, la solicitarea administrației locale, pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul localității, a creat mai multe reacții. După ce PSD Câmpina s-a grăbit să-și asume proiectul, acum, un parlamentar AUR și președintele Organizației Județene a acestei formațiuni politice au anunțat că nu vor susține acest proiect.

2552 vizualizari
24 ian. 2021 12:11

Mesajul prefectului județului Prahova cu ocazia Zilei Unirii Principatelor

24 Ianuarie semnifică Ziua Unirii Principatelor Române sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, acțiuni de marcare a acestui eveniment nu sunt permise decât în orașele reședință de județ și fără tradiționala Horă a Unirii.