Ce cred liderii politici locali despre demisia lui Marian Nistor de la conducerea Pieței Centrale Câmpina?

Politică (Categoria articolului)

După demisia surprinzătoare (sau poate că nu) a directorului Serviciului Piața Centrală Câmpina, Marian Nistor, înregistrată pe 1 august 2022, reacțiile au fost din cele mai diverse. În aceste context am considerat că ar fi interesant de văzut care este părerea liderilor politici locali despre demisia șefului Pieței, care este și președinte al PNL Câmpina.

Liviu Briciu, președinte Partidul Oamenilor Liberi, consilier local: ”Salutăm decizia”
”Salutăm decizia domnului Nistor de a face politică neîncorsetat de funcția de director al Pieței Centrale. Cu siguranță, deciziile dumnealui vor fi mult mai clare și mai curajoase în realizarea unor obiective serioase pentru municipiul Câmpina!”
Dan Mușat, președinte Partidul Social Democrat: ”Prin demisia domnului Nistor, administrația locală pierde un foarte bun profesionist”
”Demisia este un act unilateral de voință. Necunoscând motivele care l-au determinat pe domnul Nistor să facă acest pas, nu pot să îmi exprim punctul de vedere. Sper totuși că demisia pe care acesta a înaintat-o să nu fi fost determinată de presiunile la care a fost supus în ultima perioadă, presiuni care au putut fi observate de către toți cei interesați. În situația în care demisia a fost ca urmare a acestor presiuni întreprinse asupra domnului Nistor de către actualul primar precum și de către consilieri locali loiali acestuia, este un lucru foarte grav. Prin demisia domnului Nistor, administrația locală pierde un foarte bun profesionist. Îi urez succes în viitoarele proiecte și sper să rămână în continuare un atent observator al actualei administrații!”
Roxana Gheorghe, președinte Partidul Verde, consilier local: ”Nu am nimic de spus!”
”Nu am nimic de spus”.
Adrian Pițigoi, președinte Partidul Mișcarea Populară: ”Solicităm clarificări publice din partea administrației Moldoveanu”
”Din punctul meu de vedere, actul demisiei în sine este mai puțin important, îngrijorătoare sunt motivele care l-au generat, conform declarațiilor domnului Nistor. Din punct de vedere al PMP, considerăm inacceptabilă conduita enunțată drept motivare pentru demisia domnului Nistor și solicităm clarificări publice din partea administrației Moldoveanu. Întrucât Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale este direct subordonat Consiliului Local, ne angajăm să monitorizăm cu atenție, prin intermediul celor trei consilieri PMP, următoarele evenimente legate de speța în discuție”.
De asemenea, am solicitat un punct de vedere și președintelui USR, viceprimarul Liviu Dumitrache. Încă îl așteptăm...

Citiți și Exclusiv. Marian Nistor a demisionat de la conducerea Pieței Centrale Câmpina. “Nu vreau să girez în niciun fel modul de lucru și acțiunile administrației Moldoveanu!”

3241 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

678 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

727 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

502 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

490 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.