CONTACT

Cadouri din partea administrației locale pentru toți copiii de la grădinițele și școala din Poiana Câmpina

- Social -

Cadouri din partea administrației locale pentru toți copiii de la grădinițele și școala din Poiana Câmpina

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, reprezentanții administrației locale din Poiana Câmpina au mers la cele două grădinițe din localitate (Poiana și Bobolia) și la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" pentru a le oferi daruri copiilor și pentru a-i felicita de ziua lor.

Alături de primarul Alin Moldoveanu s-au aflat colegi din Primărie, precum și consilierii locali Gabriela Nistor, Ana Nedelcu și Ionuț Goran. Copiii au primit dulciuri, sucuri și cărți. La cumpararea acestor cadouri au contribuit financiar primarul, viceprimarul și consilierii locali din Poiana Câmpina. "Nu puteam lăsa ziua de 1 Iunie să treacă fără ca noi să nu mergem în mijlocul copiilor. Sunt convins că ne așteptau și nu am vrut să-i dezamăgim. Am pregătit dulciuri și cărți potrivite pentru vârsta lor, dar pe lângă darurile oferite, noi am vrut să-i felicităm, să ne întâlnim cu ei, să știe că le suntem aproape și să ne trateze ca pe niște prieteni. Aș vrea să le spun La mulți ani din suflet copiilor de pretutindeni și să le doresc să aibă o viața minunată!", ne-a declarat primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu.
La Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina învață puțin peste 200 de elevi, de la clasa zero până la clasa a VIII-a. La grădinițele din comună sunt aproximativ 90 de copii - trei grupe la Grădinița Poiana și o grupă la Grădinița Bobolia.


01 Jun 2018 09:23 5573 vizualizari


Comentarii






1947 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1745 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4554 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1725 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV