CONTACT

Prima ediție a ineditei Gale ”Arte pentru viitor”, un succes al Asociației Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”N. Grigorescu” Câmpina

- Eveniment -

Prima ediție a ineditei Gale ”Arte pentru viitor”, un succes al Asociației Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”N. Grigorescu” Câmpina

CâmpinaTV.ro a fost partenerul media al primei ediții a Galei ”Arte pentru viitor”, un eveniment inedit, foarte frumos, organizat de Asociația Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina și care a avut ca finalitate strângerea de fonduri pentru viitoare proiecte educaționale, prin vânzarea la licitație a unor obiecte de artă.

Au fost două categorii de opere de artă scoase la vânzare - unele realizate de elevi ai acestei reputate instituții de învățământ câmpinean, iar altele care au fost donate de artiști plastici locali, unele dintre ele fiind oferite pentru această licitație chiar la vernisajul expoziției ”Salon de iarnă” a Asociației artiștilor plastici ”CâmpinArtelor”. Au fost mulți invitați - de la fostul președinte al Asociației Părinților din CNNG, Anca Huțu, la oameni apropiați de sistemul de educație local, oameni de afaceri, dar și la primarul Alin Moldoveanu și mai mulți consilieri locali - Roxana Gheorghe, Lorena Iordache, Cosmin Raț, Costel Filip, Dan Nica și Horațiu Zăgan. Nu a lipsit conducerea Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina - directorul Roxana Stan și directorul adjunct Bogdan Neagu, o dovadă în plus că între Asociația Părinților și conducerea executivă a CNNG există o colaborare reală.
În afara momentelor de prezentare a activității și proiectelor derulate de asociație sau cu sprijinul ei, oaspeții s-au putut delecta cu mai multe momente artistice de foarte bună calitate, toate oferite de elevi ai Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din toate ciclurile de învățământ - Ilinca Alexandrescu (ciclul primar), Bianca Ghimbaș (ciclul gimnazial), Livia Pisăliță și Grupul vocal instrumental ”Celesta”, condus de profesor Elisabeta Milea (ciclul liceal). Puteți urmări pe larg momentele artistice în materialele video.
13.870 lei au fost strânși la licitație
Cerasela Tănase, amfitrionul Galei ”Arte pentru viitor” și președintele Asociației Părinților din Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, ne-a declarat la finalul acestei inedite gale: ”A fost o acțiune în care am pus mult suflet, în care s-au implicat mulți oameni și care, credem noi, a fost o reușită. Strict din punct de vedere al licitației, pot să anunț public că din vânzarea obiectelor de artă donate am strâns suma de 13.870 lei. Mulțumim tuturor participanților și îi asigurăm că vom folosi întreaga sumă pentru proiecte educaționale aflate în derulare, dar și pentru altele noi”.


19 Dec 2023 23:05 2143 vizualizari


Comentarii






  • 23.12.2023 16:14 diss Felicitări tuturor!
1115 vizualizari 06 May 2024 21:50 Pe 25-26 mai, pe Domeniul Cantacuzino de la Florești are loc o nouă ediție a Karpatia Pony Show

Pe 25-26 mai, pe Domeniul Cantacuzino de la Florești are loc o nouă ediție a Karpatia Pony Show

A V-a ediție a evenimentului Karpatia Pony Show este programată în week-end-ul 25-26 mai, pe Domenul Cantacuzino, din Florești.

citeste mai mult
4483 vizualizari 01 May 2024 15:12 Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 11.00, într-un spațiu amenajat în clădirea Gării Câmpina, cu acces de pe peronul liniei 1, va avea loc deschiderea unei inedite expoziții de machete de trenuri, dar și diverse amenajări feroviare.

citeste mai mult
1367 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1390 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV